marți, 9 august 2011

Final?

  Uite-ma !Sunt aici!Pe o stanca rece tintind orizontul larg si indepartat,plina de dorinta de a ma lasa imbratisata de valurile inspumate ale marii.Sunt la limita dintre viata si moarte.Ce caut aici?!Pai cred ca nemurirea...daca ea chiar exista.Un singur salt si voi deveni o pata neagra in sufletul vostru.Ma vreau acolo ...acolo unde toti fac ce vor,copii rad,oamenii nu mor,iubirea este sincera ,nu exista dor,nu exista ploi,soarele nu apune...acolo unde mereu ai ceva de ales.Ma simt la fel.Dar daca ma gandesc mai bine ma simt libera ,singura impotriva lumii si a reguliilor.  
  Nu, nu ma indrept catre nicaieri.Ma indrept catre o viata completa.Pasesc,alerg ,zbor direct de pe pamant,ca sa plutesc ,fara gravitate...nu ma poate impiedica nimic...pe bune!Si sar...fara nicio remuscare.Sar...Imi este din ce in ce mai greu sa respir.Ma simt usoara,simt cum incetul cu incetul devin alta persoana.Este atat de adanca apa ,nu sunteti aici si pur si simplu nu pot respira.Si ma afund din ce in ce mai mult in intuneric. La dracu...inca ma simt vie pe dinauntru,inca am sentimente,inca pot simti durerea.Nu a fost de ajuns?!De ce inima nu inceteaza sa pulseze,de ce ranile inca imi sangereaza,de ce simt cum sangele imi curge printre vene ?De ce?!Cumva supravietuiesc...nu stiu cum,insa nu imi pasa.Ba da...conteaza Cum pot respira fara aer.
 De ce ceva inca ma retine in viata?Care este finalul?
 

20 de comentarii:

  1. In aceasta postare ma regaesc in momentul de fata, te retin la viata pentru ca inca nu ai simtit gustu frumos si pasionala al iubiri adevarate. Sunt multe care trebuie sa le intelegem si din cauza asta traim.

    RăspundețiȘtergere
  2. ador stilul tau de a scrie

    RăspundețiȘtergere
  3. @Dragos:Nu ma indoiesc ca nu ai avea dreptate.Din pacate da.Nu am simtit gustu frumos si pasional al iubiri adevarate.Poate am avut sansa dar am ratat'o sper sa se reintoarca acea sansa...
    @Trandafir Monica:Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Un singur salt si voi deveni o pata neagra in sufletul vostru.
    Mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  5. "De ce ceva inca ma retine in viata?" Pentru ca inca nu ai trait suficient sau nu ai trait sa cunosti adevarata dragoste, care da exista dar mai rar si greu de recunoscut... Finslul...il scriem noi, dar trebuie sa fim buni regizori sa stim unde si cand sa taiem din cadru, pentru asta trebuie antrenament, trebuie sa invatam sa nu ne mai doara...
    Frumoasa postare.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Denisaa:;;)
    @Aripi albastre:Ai perfecta dreptate!Nu cred ca voi gasi adevarata iubire...dar sunt optimista:)
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Supravietuiesti probabil pentru ca mai ai multe de invatat si de trait. Nu acum este momentul sa mori, mai dureaza, visatoareo :)

    RăspundețiȘtergere
  8. @Lamaitza:Visatoarea din mine spune ca ar vrea sa moara...pentru ca visele ii dauneaza :|

    RăspundețiȘtergere
  9. Ba nu, exact asta e, visele te tin treaza si in viata pana cand ele se vor adeveri. Mi-ai mai spus si tu, noi doua ne asemenam foarte mult pentru ca si eu ma hranesc cu ele, am cauta larandul meu moartea, ar ea n-a vrut sa mi se arate, dar mi-a spus sa cred in continuare si asta voi face. Speranta moare ultima, te imbratisez calduros :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Da...este foarte adevarat.Noi doua ne hranim din vise.Dar ma gandesc ca va veni si vremea in care ma voi izbi al naibi de rau de realitate!Daca nu deja m-am izbit.Unele vise devin realitate.Tin sa cred si stiu ca asa este!Si iti multumesc pentru sprijin...Iti voi urma exemplul pentru ca stiu ca imi este de ajutor:)Voi crede in continuare !Si eu te imbratisez:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Stii cum e? Cand noi suntem singure in cochilia noastra, atunci ne putem hrani cum vrem si cat vrem. Dar cand e sa iesim in lume si sa aratam fata celor din jur, ne ascundem, ne hranim cu visele altora. De ceea realitatea nu ar trebui sa te izbeasca atat de tare!

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am cuvinte sa iti spun exact....nu a fost frumos, nu a fost minunat, nu a fost superb, pur si simplu ai trasnformat imposibilul in realitate prin modul tau de a descrie... Nu mai stiu cum sa-ti spun ca a fost...sa-ti zic oare ca a fost grozav, diferit in bine? Nahhh...suna prea.... prea la fel...nu pot sa-ti spun decat ca este foarte greu ca cineva ce de abia isi mai poate cara suferinta sa poata sa si-o descrie si in cuvinte...e prea greu sau prea imposibil...dar la tine totul este posibil si trebuie sa mergi inainte orice s-ar intampla, nu-ti alunga curajul si increderea de sine in drum spre fericirea sufleteasca....bvoooo...
    Cu drag,
    prietena ta Gbariela :X

    RăspundețiȘtergere
  14. pardon...Gabriela* :D:D:D:D:D:D:D:D

    RăspundețiȘtergere
  15. Finalul nu`l stie nimeni, dar tu esti singura care`si va seama de el, singura care`l va traii si sper eu ca va fi un final frumos !

    Te imbratisez >:D<

    RăspundețiȘtergere
  16. @Anonim:Gabriela iti pot spune ca stariile mele sunt diferite de la 1 minut la altul.Sunt fericita...dar si sufar.Sunt fericita pentru persoana care ma face sa zambesc chiar daca eu plang,acea persoana care mi-a spus ca imi va trage o mama de bataie daca mai gandesc asa negativ:))Psss:are perfecta dreptate.Iti multumesc din suflet pentru tot:*Te pwp:*
    @Andreea:Sper sa ai dreptate:)Te pwp:*

    RăspundețiȘtergere
  17. "Ma vreau acolo ...acolo unde toti fac ce vor,copii rad,oamenii nu mor,iubirea este sincera ,nu exista dor,nu exista ploi,soarele nu apune...acolo unde mereu ai ceva de ales."

    Daca ar exista o astfel de viata..totul ar fi vesel in jurul nostru mereu,daca am face la trei pasi o alegere spre ce ne convine,atunci ar fi un vis si nu realitate..iar daca ne-am lovi de ea dupa acest vis..am nimeri in lumea dintre vise si cosmaruri si posibil sa ne doara mai tare.trebuie sa infruntam realitatea!

    "De ce ceva inca ma retine in viata?Care este finalul?"

    Sunt poate amintiri care ne tin in viata..motivul pentru care a trait atata?Persoanele iubite care poate au uitta de noi s-au nu ne-au iertat. Unele lucruri de care nu vrem sa ne despartim..ele ne tin atata in viata desi ne doare. Finalul nu o sa-l stim decat pana in momentul in care ne lovit direct de el..cand nu o sa se mai ascunda,cand o sa rasara in clipe urate.

    RăspundețiȘtergere
  18. Chiar sunt curioasa ce imi va rezerva acel ,,final'':)Multumesc:*

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate