joi, 11 august 2011

Fluturi...

    Inca mai vad acei fluturi colorati in locul unde pentru prima oara mi-ai spus ,,Buna''.Acel loc in care de fiecare data nu dadeai voie nimanui sa ma atinga....Unde sentimentele fericirii nu ma lasau sa privesc decat in acei ochii albastrii in care ma pierdeam si pentru care as da orice sa ii revad.Fluturii care imi dezlantuiau emotiile la fiecare atingere tandra.Au fost doar doua suflete de copii tinandu-se de mana .
  Mii de fluturi protejandu-ma de fiecare data cand lucururile imi displaceau.Fluturii care sunt medicamentul meu pentru orice caramida daramata.Cuvinte pe care nu le pot uita,ultima melodie pe care o fredonai pe strada.Doua aripi care ma inaltau la cer redevenind inima de geata parasita din locul in care ingerul meu pazitor imi dadea viata.
  Fluturi in stomac care se nasc si mor odata cu trecerea timpului.Nu are sens sa fiu dramatica.E doar un joc pentru a redeveni pierduta printre ingeri.Si ii vad si acum cum ma fac sa ma reindragostesc iar si iar,prind aripi...suntem prinsi in acelasi joc.Ma invart usor ,creez un album cu sentimentele unei prime veri in care am zburat,am visat,am uitat si am iertat.Evadez,ma ascund de realitate,ma prefac ca totul este perfect,suntem doi intr-unul ,privesc fluturii cazuti in ploi si povestea asta are un inceput.
  In jurul lor am crescut,le-am inteles rolul si m-am hranit din ei.Ar fi multe de spus insa nu imi vin in minte decat prostii de adolescentii.Vreau ca de azi inainte sa sterg urmele lasate,sa uit ca spatiul este pustiu,ca ceasul se face din ce in ce mai tarziu,sa redevin sufletul fericit razand oricat de cumplit ar suna asta,sa iubesc in lumea in care singuratatea candva era de partea mea.
   Raze, fluturi, papadie si lumina, in zbor zambesc, ma uimesc de ce o sa vina...

11 comentarii:

  1. Fluturi, aceste fiinte gingase ce exprima atata sensebilitate, se pare caracteristica si tie...

    RăspundețiȘtergere
  2. suna a ...o noua viata! un nou Tu in acelasi trup
    cit despre fluturi, lasa-i sa zboare,admira-i si zboara si tu cu ei, macar in eul tau :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cât de frumos ai scris! Eu una nu sunt mare fană a fluturilor deși îmi place să stau deoparte și să privesc felul lor de a zbura. Întinde-ți aripile și zboară și tu cu ei :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Aripi albastre: :)
    @Stella:pai da ...este o noua viata!
    @Lamaitza :Multumesc!Asa voi face;)
    @Maia:da fluturasi si in stomac:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Acei fluturasi gingasi imi trezesc foarte multe si haioase amintiri...Chiar ma regasesc in postarea ta minunata...Totul pare sa fie asa de inocent si vesel....totul pare asa de diferit de frumos...imi place cum ai alungat tristetea si suferinta si iai dat o sansa unui zambet nevinovat...bvoo....
    Cu drag, Gabriela

    RăspundețiȘtergere
  6. Gabriela iti multumesc !!Un zambet in plus nu strica niciodata:))

    RăspundețiȘtergere
  7. cand ma gandesc ca fluturii traiesc doar o zi pe pamant.
    iar noi care traim atat de mult in comparatie cu ei, nu stim deloc sa pretuim viata...

    RăspundețiȘtergere
  8. Dragutz scris...sunt fluturasi ce zboara si rasar in momentele inc are ne asteptam la putin..si ne iau de manutza..ne duc in nori..in zbor..iar fiecare are cate o culoare diferita si o senzatie minunata care ne face sa zambim. Sunt atatia fluturasi...care nu mor niciodata,se trezesc ca sa fim fericiti

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate