duminică, 7 august 2011

Go !

  Go!Sti ce?!M-ai izbit de pamant,m-ai lasat sa ma inec incetul cu incetul in propiile mele lacrimi,m-ai lasat sa cred ca iubirea raneste mereu,m-ai lasat zacand in propiile noastre amintiri.Ti-am promis!Voi fi ok.Nu stiu pentru cat timp,dar voi fi bine.Pe bune.cHiar nu am nevoie de niciun fel de afectiune din partea ta atata timp in care am uitat ca undeva tu existi.Am renegat ce simteam pentru tine ,insa tu incerci sa spun ceva ce nu vreau si nu simt.Un ,,Te iubesc!''.Sti ca nu este usor nu??O sti prea bine.Ti-am spus ,,Adio''.Cu toate astea ma cunosti,chiar daca foarte putin ...ma cunosti.Sti ca as putea ceda fara sa am argumente.Te rog ...Pleaca!Maine imi va trece.Ma voi amagi ca de fiecare data ca a fost doar un alt vis,fara nicio semnificatie.Lasa'ma sa fiu fericita.Fericita langa cel care chiar ma merita.La naiba si cu fericirea mea!Pleaca!
   Nu voi muri de dor,nu voi plange!Odata cu aparitia ta fulgeratoare lumea mea a fost data peste cap.Mi-ar fi placut sa te pot crede si sa renuntam la anonimat.Oare chiar intelegi tot ce spun?Exista macar o sansa?!
Imi faci rau cu fiecare telefon pe care il primesc de la tine.Nu te pot respinge pentru ca eu nu asa rezolv lucurile.Dar totul este ok!Stiu perfect ce vrei.De fapt o stiam de la inceput ,insa mi-a fost teama sa recunosc.A trecut ceva timp si stiu ca am devenit dura.Asa m-ai invatat tu sa fiu!Sa nu iti para rau.Credeam ca tu esti diferit...dar de fapt erai la fel ca restul .Pleaca departe!Uita ca te-am iubit vreodata,uita ca ti-am spus toate acele lucruri...erau doar niste minciuni.Lasa-ma asa cum sunt:in lumea mea ,in filmul prost pe care il joc de ceva timp...nu are rost!Iti spun eu...nu te va durea chiar deloc pentru ca eu pentru tine nu sunt decat o atractie,o marioneta dispusa sa te binedispuna.Crezi ca nu mi-am dat seama?!
  Imi pare rau...lucururile s-au schimbat mult.Voi merge inainte.Te voi scoate din minte asa cum am facut-o de fiecare data,pentru ca lucrurile dintre noi s-au tot repetat.Pot lupta singura si ti-o voi dovedi.Nu esti perfect si nici nu ai cum sa fi ! Defectele tale m-au facut sa te iubesc!Insa nu uita:Pleaca!
  Lasa lucurile asa cum sunt!Accept sau nu ,voi mereu doar eu!Poate si eu am gresit si te-am ranit ,dar imi pare rau.Nu imi pasa daca vei fi de acord sau nu pentru ca nu iti cer parerea.Nu tu decizi in locul meu.Dispari!
   

14 comentarii:

  1. Ai sa dai peste persoana potrivita odata in viata ta.
    Nu-ti face griji,ai timp.


    Baieti gasesti...:-j

    RăspundețiȘtergere
  2. Trist :(

    P.S. Te`am adaugat la blogroll !

    RăspundețiȘtergere
  3. Despartirea de cineva drag este dureros dar totus inveti din greseli , dar despartirea de o persoana care te iubeste si tu o iubesti este si mai dureros pentru ca nu te poti obisnui fara ceea persoana, crede-a o sati gesti persoana potrivita.
    P.S.: mai ma unblog daca vrei sa-l vizoalizezi este pe profilul meu pa pa pup:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Tocmai indiferenta aia te atrage la el. Putina atentie pe care ti.o ofera te face sa ti.l doresti mai mult.. si mai mult .. Si poate ca e ca restul .. dar doar tu il vezi altfel .. il vezi special , il vezi mai bine decat il vede oricine.. fiindca l.ai iubit mult .. si inca ti.l doresti desi incerci sa te minti ..
    Confrunte.te cu adevarul . Nu mai incerca sa te minti.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Dragos:Da.Cu siguranta il voi vizualiza.Ai mare dreptate:)
    @Monica:Da.Cred ca tu esti singura care a descris exact de ce il iubesc...sau ma rog il iubeam si poate inca o fac.Am primit multe sfaturi de la prietenii mei si pot spune ca m-au derutat mai mult.Multumesc mult de tot!

    RăspundețiȘtergere
  6. Deși subiectul nu diferă mult de la un post la altul, tu ai un mod foarte plăcut de a scrie încât câteodată uit cu ce se mănâncă fuecare post. Fii puternică, nu-l lăsa pe el să ia inițiativă în locul tău. Te îmbrățișez!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc!Intamplarile din ultimul an sunt un deja'vu total.Crede-ma ca nici eu nu inteleg...Te pwp:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca ar exista un disc magic care sa ne citeasca gandurile as putea spune ca tu le-ai citit pe ale mele mot-a-mo. Cred ca orice comentariu in plus ar fi de prisos pentru ca stii la fel de bine ca mine cat de tare doare constatarea crudei realitati cu care ne amagim adesea in speranta ca vom fi iubiti si noi. Dar sigur exista si perechea noastra undeva, iar daca totusi nu o vom gasi macar stim ca am trait intens chiar daca doare.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi-as dori sa citesc gandurile...de fapt toti ne-am dori asta!!Imi pare rau ca si tu treci prin asta.Insa stii suntem puternice.Tin sa cred asta!

    RăspundețiȘtergere
  10. Da suntem puternice si stim ca este foerte adevarat ca "un sut in fund este un pas inainte". Deci sa mergem mai departe chiar daca din fire suntem mai romantice, trebuie sa invatam sa nu ne expunem inima in fata oricui. Pup la tine.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ca intotdeauna este uimitor ce spui tu acolo si in acelasi timp este trist cum vezi tu lucrurile.E adevarat ca dragostea inseamna suferinta, dar si pentru asta este o vorba si aceea ar fi sa nu te dai batuta niciodata...nu are rost...incearca sa zambesti si sa vezi viata cu alti ochi macar pentru un minut.
    Gabriela :-*

    RăspundețiȘtergere
  12. @Aripi albastre:Da!Vom merge inainte.Lasam trecutul in spate pentru ca daca tot timpul vom intoarce privirea nu vom vedea cu adevarat ce se afla in fata noastra:*
    @Anonim:Da ...trist si frumos.Se putea mai mult de atat?!Dragostea este inselatoare si dureroasa ,dar cu toate astea se intoarce mereu si mereu la mine.

    RăspundețiȘtergere
  13. ".Un ,,Te iubesc!''.Sti ca nu este usor nu??O sti prea bine.Ti-am spus ,,Adio''.Cu toate astea ma cunosti,chiar daca foarte putin ...ma cunosti.Sti ca as putea ceda fara sa am argumente.Te rog ...Pleaca!Maine imi va trece.Ma voi amagi ca de fiecare data ca a fost doar un alt vis,fara nicio semnificatie.Lasa'ma sa fiu fericita.Fericita langa cel care chiar ma merita.La naiba si cu fericirea mea!Pleaca!"

    Desi spunem adio unor persoane iubite...putem ceda in orice secunda si sa ne intoarcem..pentru ca nu le putem lasa in urma,durerea ar fi rea amre.Nu renuntam niciodata desi poate ca vrem..intr-o mica masura. Dar daca ei au plecat..si e prea tarziu,numai putem face nimic. Ii scapam din mana si numai putem intoarce nimic,numai putem sterge acel adio.

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate