miercuri, 17 august 2011

It's time

   It's time, baby!Dezlantuie-te ...arata-ti adevarata fata pe care inca nu o cunosc.Opreste timpul pentru cateva secunde si demonstreaza-mi ca tu esti furtuna care se dezlantuieste in inima mea mereu si mereu ,zi de zi.Tu m-ai mult decat orice mi-ai dat de gandit mult...mi-ai dat de gandit inainte de a face tot ce imi trecea prin cap.M-ai facut sa imi dau seama ca eram o copila si acum sunt mult prea matura,ca durerea poate fi si dulce uneori.
  Este timpul sa facem ce vrem.Sa ne petrecem noptiile mancand floricele si profitand de acele clipe...Nu avem nici'o limita...Dezlantuie-te,provoaca-ma si spune-mi ca este timpul doar pentru noi doi.Transforma-te in acel demon care imi naruie toate visele...care ma face sa fiu si mai confuza decat sunt...dar toate astea ma fac sa te doresc mult mai tare!Stai o clipa si uitate-te in urma...Traim in trecut .Este de ajuns!Tu esti prezentul...noi suntem prezentul.Oricine am fi,oriunde am fi,oricand este timpul sa ne iubim...oricand este timpul ca ingerul meu pazitor sa fie el!
  Iubeste-ma fraiere acum cand poti!Sa faci ce simti pentru ca pe mine nu ma poti minti!Ar fi timpul sa profitam,sa ne retragem,atrasi unu de altul intr-un loc discret...Ce urmeaza sti tu.Totul se poate intampla mai repede decat ar trebui.Fura-mi bataiile inimi,oricat ai lupta doar fa-o. 
  Timpul nostru este aici... 

7 comentarii:

  1. Imi place ca esti optimista, e foarte bine !!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a placut foarte mult postarea!Transmite foarte mult.O sa te urmaresc.
    Daca ai timp poate imi faci si tu o vizita:X

    Take care!

    RăspundețiȘtergere
  3. "Iubeste-ma fraiere acum cand poti!" hmm mi-a furat un zambet inocet :) Cand e vorba de dragoste nu e loc de limite, atunci avem dreptul sa facem ce vrem, insa cu iubire!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Seninle plmak istiyorum:Ma bucur de acel zambet inocent:)Si ai dreptate;)

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate