sâmbătă, 13 august 2011

Last summer

  Scuteste-ma!Scuteste-ma de explicatii pe care le tot aud mereu aceleasi si aceleasi .Este ultima dorinta,ultima chestie pe care ti-o voi mai cere!Jur!Am pus punct suspiciunilor,intrebariilor retorice,impocriziilor si cuvintelor.Este ultima vara in care sincer ma intreb ce legatura are dragostea cu mine si eu cu ea,ce este ea de fapt si cine este dispus sa mi-o ofere...De data asta nu vreau jumatati de masura.
   Ultima vara in care am facut atatea si nu sunt suficiente asa cum de fapt ar trebui.Toate acele noptii rapite doar pentru a fi amundoi,asteptand sa ma faci sa zambesc ,sa uit de stres si sa caut iar fericirea,Si am facut'o!Am gasit-o intru-un sfarsit desi stiu ca nimic si nimeni  nu este etern!Nu am nevoie pareri...fac toate astea pentru ca imi place ...si poate gresesc!Am gasit ceva'ul ala in aceasta vara,in acest timp,chiar in fata mea.Au fost momente si momente cand imi doream sa fiu cea de saptamana trecuta:nepasatoare ,egoista care isi plangea de mila.Insa de data asta lucururile stau diferit si regret ca timpul trece prea repede.Este prea tarziu...dar imi vreau toate verile inapoi,sa le traiesc diferit.Pentru prima oara mi-am facut timp pentru mine,pentru iubire si pentru ziua de azi.
 Nu am renuntat la vise,amintiri si iluzii.Nu va exista o ,,data viitoare''cand voi spune ca ele sunt moarte.Uneori mi-e dor de tot ce am trait...insa este ultima vara in care voi mai suferi ,desi imi este prea greu sa cred.
  :o3Smile :) ! Why?:> Because I can ;) ! 

10 comentarii:

  1. Anotimpurile trec, ani trec, dar tu o sa-ti amintesti zilc de aceasta vara ultima vara pentru ca esti om si omul iarta dar nu uita niciodata iti aminteti cu dragoste dar si poate amar, dar sunt amintirile tale care tot timpu vor fi vesnic cu tine, si o sa inveti din ele.

    RăspundețiȘtergere
  2. De vara trecută toată lumea s-a schimbat și e într-o continuă schimbare, dar amintirile rămân veșnic. Tot ce trebui să faci este să te uiți la ele și să le zâmbești, fie că sunt dureroase, fie că sunt vesele și frumoase. Am mai spus, și am s-o mai spun odată, amintirile sunt un pas înainte în viață :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este...ai completa dreptate...foarte frumos..Nu stiu de unde iti vin ideile astea minunate...
    Cu drag Gabriela :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Dragos:Ai dreptate!Trebuie sa invat sa traiesc cu ele,ca parte din viata mea!
    @Lamaitza:Ehhh...poti sa imi spui de 50 de mii de ori:))eu sunt mai grea de cap:)Multumesc pentru rabdare:)!Intotdeauna apare si ceva frumos pe langa ce este dureros.Amintirile sunt dovada faptului ca am trait si momente triste dar si momente frumoase
    @Anonim:Ideii am multe ,desi...cateodata vreau sa scap de ele:))Dar uite ca imi sunt si ele folositoare la ceva:)Multumesc!:*Te pup>:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. "Este prea tarziu...dar imi vreau toate verile inapoi,sa le traiesc diferit.Pentru prima oara mi-am facut timp pentru mine,pentru iubire si pentru ziua de azi.
    Nu am renuntat la vise,amintiri si iluzii.Nu va exista o ,,data viitoare''cand voi spune ca ele sunt moarte.Uneori mi-e dor de tot ce am trait...insa este ultima vara in care voi mai suferi ,desi imi este prea greu sa cred."

    Ajungem uneori intr-un punct in care punem capat unei fraze infinite si privind inapoi..ne dorim poate sa luam fiecare lucru si sa le traim din nou pentru ca ne-au facut sa zambim. Sunt clipe care ne lasa amintiri si pe care poate la sfarsit le ingropam dar nu vom uita niciodata de ele. Dar cand avem momente de neuitat la sfarsit ne e greu sa credem..sa intelegem,..sa acceptam ca nu va mai fi ceva viitor. Ca dupa punct va fi o alta fraza infinita aproape cu un subiect diferit din alt capat la filei.Prea frumos scris ...:x:x:x m-am regasit printre randurile citate mai sus doar ca intr-o situatie ..diferita..nu ind ragoste..poate in prietenie fara nicio schimbare departare de la randuri :x:X :-*

    RăspundețiȘtergere
  6. Sper din sauflet sa reusesti si sa iti fie bine !

    RăspundețiȘtergere
  7. @[*¤* ζæฬ`яღ җ α...•.★*.):Multumesc:*Ma bucur ca iti place:)
    @AndreeEa:Si eu sper asta din tot sufletul...Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca ţi-ai pus asta în cap, sigur vei reuşi, numai sa te ţi de ea şi întotdeauna vei avea nevoie şi de timp pentru tine doar, pentru ca atunci va fi singura data când şti ce e rau şi ce e bine pentru tine.

    RăspundețiȘtergere
  9. Minunat!Scri asa de frumos:x..iti urmaresc blogul zilnic si de fiecare data resuesti sa ma impresionezi..nu am cuvinte!

    RăspundețiȘtergere
  10. @A_wounded_soul:Multumesc!
    @Raisa:Ma bucur ca iti face placere sa imi citesti blogul;;)!Iti multumesc pentru sprijin!:*

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate