miercuri, 10 august 2011

Let it rain


   Sunt aproape ...dar atat de departe.Fug din lumea voastra.Caut un singur loc unde pot separa iluziile de real.L-am gasit...Printre stele macar stiu ca aici sunt greu de gasit,descoperind fericirea in propia mea suferinta.Aici nimeni nu ma judeca dupa aspect ,nu ma pedepseste si insusi vantul ,cerul si stelele ma protejaza.As vrea sa uit clipele grele si sa iert...sa fiu iertata.Cu toate astea privesc in jos.M-as intoarce dar fiecare cale are drumuri pe care le cunosc.Am fost candva acolo.O clipa si cerul se intuneca...Probabil eu sunt de vina...prea sentimentala.Si mii de picaturi de ploaie ma doboara la pamant.Mi-au promis ca nu ma vor lasa sa cad.M-au iubit cu adevarat sau doar s-au jucat?Mi-ati promis ca ma veti pastra...insa m-ati lasat sa cad.
    Ciudat,dar aici...Imi place!Umbrele ce ma inconjurau dispar si sunt libera precum o petala in voia vantului.Privesc fiecare picatura de ploaie si ma pierd iar printre stele insa sunt in mijlocul ploii.Si nu vreau ca toate astea sa ma intristeze!Zambesc pentru ca nu imi pasa de nimeni.Intorc totul in favoarea mea.In toate astea sunt amintiri frumoase ce ma regasesc inca.Cei frumos tine al naibii de putin si nu regret...toate trec.Chiar si aceste clipe!
 Timpul trecea prea repede si tu erai acolo.Nu imi dadeai drumu...Iti era frica ca ma voi indeparta incetul cu incetul.Dar sti bine ca nu a fost asa.Erau stropii asa de reci incat ma adaposteam in toate acele promisiuni.Fericiti ca suntem singuri si nimeni nu putea interveni.Ne iubeam ca nebunii si ne era bine...Da!Ma bucur!Caut,strig...mi-am amintit de noi.
  Vezi tu?Astea erau amintiri...Vreau sa ploua.Nu voi fugi!Nu ma sperii!Astea fac parte din mine...

15 comentarii:

  1. Si cand iti amintesti de voi,chiar daca sunt si amintiri frumoase, te si doare in acelasi timp ... pentru ca n`au ramas decat gandurile si amintirile ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Da!Asa este :)!Insa sunt fericita!Cel putin eu macar am amintiri frumoase

    RăspundețiȘtergere
  3. "Astea erau amintiri..."
    Hai să ne aruncăm toate amintirile într-un ocean! Să vedem, mai rezistăm fără ele? Chiar dacă nu le acordăm foarte mare importanţă, iar unele sunt cam neplăcute, ele fac parte din noi şi trebuie să ne gândim ce am fi fără ele:)

    Dee

    RăspundețiȘtergere
  4. Fiecare își însușește amintirile, dar de preferință (în cazul tău) cele plăcute. Ce am fi noi fără amintiri și sentimente vechi?

    RăspundețiȘtergere
  5. @Only Books:Da.Mereu vor fi o parte din noi;)
    @Lamaitza:Nu am fi nimic.Cel putin eu...

    RăspundețiȘtergere
  6. Fara amintiri nu putem exista, pentru ca daca nu ar exista amintiri noi vom fi doar niste obiecte fara sens, unele amintiri sunt frumoase, altele nasola, dar sunt ale noastre si eu am amintiri frumoase si nasola cu o persoana dar mie, dar invatzam din ele si trebuie sa pretuim fiecare moment pe care l-am avut, il avem si o sa-l avem vreodata ca nu se stie.

    RăspundețiȘtergere
  7. Tristetea cuprinde sufletul celor ce iubesc cu inima netinind seama de ratiune. Dar oare ratiunea si sentimentele pot face casa impreuna? Doare dar durerea face parte din procesul vindecarii chiar daca acest lucru ii invatam cu timpul. Cauta in preajma ta sa ai prieteni adevarati care sa stie sa te inteleaga si carora sa le poti spune deschis tot ce simti. Spun asta pentru ca un blog te poate ajuta sa te descarci, dar nu are ochii in care sa citesti compasiune, nici inima care sa bata alaturi de a ta. Primeste totusi in gand imbratisarea mea si nu lasa mintirile sa aspe gropi in sufletul tau.

    RăspundețiȘtergere
  8. "Zambesc pentru ca nu imi pasa de nimeni."
    o duci bine vad, tine-o tot asa si nimanui nu-i va pasa de tine...
    E trist sa traiesti in atata nepasare, nu crezi ?!

    RăspundețiȘtergere
  9. @Dragos:Nu renunt la amintiri pentru nimic in lume.Ar fii parca mi-as pierde identitatea,a mea si a familiei a tuturor pe care ii iubesc si i-am iubit vreodata.
    @Aripi albastre:Iti multumesc!Te pwp:*
    @..::Alyn:)::..:Da...poate am gandit gresit.Imi pasa de cei din jur ,doar ca atunci cand ma gandeam la amintiri ...eram cu el si nu imi pasa de pareriile celorlalti.;)

    RăspundețiȘtergere
  10. Intotdeauna, la final, vor ramane doar amintirile frumoase, ele ne dau aripi sa zburam spre o viata mai buna, sa lasam raul in urma.

    RăspundețiȘtergere
  11. Heyz...au fost clipe frumoase petrecute impreuna...si asta conteaza, dar uneori cred ca era mai bine decat sa nu fi existat...acesta e farmecul oricarei iubiri... Cand iubesti cu acea intensitate nimeni nu te poate opri, decat realitatea care iti spune "STOP"... si atunci parca totul se darama intervenind suferinta...acum realizez de ce putini oameni stiu sa iubeasca...inainte eram prinsa in lumea mea imaginara plina de fericire, iar acum cand deschid ochii spun exact ce spui si tu, adik sa ma ascund in stele, dar e imposibil.Foarte frumoasa postare... felicitari...
    Gabriela

    RăspundețiȘtergere
  12. @Seninle olmak istiyorum:Ai atata dreptate:)
    @Alyn:Ma bucur:))
    @Anonim:Multumesc!:)

    RăspundețiȘtergere
  13. "As vrea sa uit clipele grele si sa iert...sa fiu iertata.Cu toate astea privesc in jos"

    Poate ca tu ai iertat..dar e important sa te ierte si ei,pentru ca in micul joc fiecare facem greseli si daca nu trecem peste ele si le iertam riscam sa pierdem usor cate ceva pe drum. Si uneori faptul ca altii nu ne iarta ne face sa suferim

    "M-au iubit cu adevarat sau doar s-au jucat?Mi-ati promis ca ma veti pastra...insa m-ati lasat sa cad."

    Unii poate doar s-au jucat..sau folosit,de noi,iar altii poate ca ne-au iubit cu adevarat si se prefac ca au uitat..sau doar se ascund. Sunt persoane care ne iubesc si se joaca...si altii care chair iubesc dar in unele momente nu stiu cum sa o arate.Sau poate unii s-au jucat si au uitat sa iubeasca.

    RăspundețiȘtergere
  14. M-am iertat si eu insumi pentru toate greseliile ...poate si pentru greseliile celorlalti care m-au facut sa sufar!Asta sunt eu...o sentimentalista:))

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate