marți, 16 august 2011

Lose control

    Priveste-ma !Sunt pierduta in spatiu.Par a fi indragostita si mintea imi fuge de colo in cautarea unui portal pentru a redeveni cu picioarele pe pamant.Ti-am spus!Clipa asta avea sa vina!Am obtinut ceea ce imi doream.Am pierdut controlul asupra situatiei,asupra sentimentelor si asupra flacarii pe care tu ai aprins'o.Dar ...cu toate astea imi place.Nici nu stiu ce gandesc.Uneori ma cert cu mine si imi spun ca astea fac parte din acele momente care ma lasa sa le gust si dispar.Dar stii...Cum sa fac sa uit?Cum pot uita ca in sfarsit imi placi si toate retinerile mele sunt de domeniul trecutului?
   Timpul ma lasa sa fac ce vreau si sa gandesc in propiul meu mod naiv .M-ai prins in lanturi si sunt fara control.Inima nu ma asculta.Iubeste ce'i place ...te iubeste chiar daca mi-as dori sa o smulg din piept,chiar daca stiu ca printre zambete vor fi si lacrimi.Cu toate astea ai dreptate!No stress!Raman mereu aceeasi pustoaica putin cam trasnita care viseza ,simte si se bucura de  atentia pe care o primeste de la tine.Dar faptele mereu vor conta!
  Da'mi plac momentele cand sunt fara control,cand te enervez,cand iei foc,cand imi spui ca nimeni niciodata nu ma va putea inlocui . Esti liber sa alegi ce vrei,sa gandesti asa cum doar tu o faci.Tu esti incredibil de real...tu ma faci sa ma simt mai speciala ca niciodata.Poate da ...visez cu ochii deschisi insa o fac in modul meu.Nu vreau sa ma lasi sa ma cad ,sa fiu sparta in mii de bucatele pentru ca nu uita:am pierdut controlul.Azi este ziua aia obisnuita insa vreau...te vreau .Pastrez tot.Si da..sunt nebuna pentru ca pastrez si acea dragoste sangeroasa.Chiar nu vreau sa vorbesc despre asta.Nu imi pasa.Ei nu ma pot indeparta de asta.Ei nu te cunosc.Stiu deja ca sunt fericita asa cum sunt acum...fara nimic in plus sau in minus.
   Imi este bine!I lose the control!

12 comentarii:

  1. Pana la urma tu stii cel mai bine ce e bine si sanatos pentru tine si ce nu.

    Capul sus, maine e o alta zii !

    RăspundețiȘtergere
  2. pina la urma chiar de vor fi si lacrimi,gindeste-te ca clipele frumoase au avut si vor avea valoare..fara regrete :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate uneori ne indepartam de cei pe care i-am iubit si lucruri banale,dar luam cu noi totul,tot ce a avut legatura cu ei desi poate uneori nu vrem. Ei vor ramane acolo,pentru totdeauna,chiar daca nu le vom mai zambi in fiecare secunda,nu le vom mai vorbi in fiecare seara,suna in fiecare zi..ii vom iubi pentru ca au facut parte din viata noastra. Frumos postul :-*

    RăspundețiȘtergere
  4. @Stella:Nu regret!Si nu o voi face;)
    @[*¤* ζæฬ`яღ җ α...•.★*.):Multumesc:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca el te face sa te simti speciala atunci ramai langa el..fa ce-ti place,enerveaza-l,viseaza cu phii deschisi.Asta esti tu si nimeni nu te va putea inlocui:-*

    RăspundețiȘtergere
  6. @Raisa:Sunt indragostita pana peste cap si voi ramane langa el si el langa mine:)Iti multumesc!:*

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate