luni, 8 august 2011

Save me

  Exist,simt,respir si iubesc...Simt cum pur si simplu sentimentele imi sunt absorbite ...Nu pot privi in jur...imi este teama.Ma simt captiva intr-o cusca.De fapt cred ca a fost o capcana.M-ai lasat sa ma apropii incetul cu incetul,sa iti trezesc interes si poate chiar sa ajung sa te iubesc.Poate captivitatea in care sunt acum nu este nimic fata de ce simt.M-ai atras si eu naiva am pierdut.Am fost prinsa in cusca in care tu ma pastrezi .Nu voi fugi!Promit!
  Salveaza'ma!Suna'ma!Poate nu sunt acolo.Poate sunt prinsa intr-un vis profund...dar atat de real!Nu sunt pregatita!Nu inca...Pot vedea imperfectiunea.Candva am procedat la fel ca tine.Am vrut ca nimeni niciodata sa nu te poate avea.Am gresit.In acest loc te-am ascuns si eu.Sterg totul!Te vad printre gratii si dispari in ceata.Vino inapoi si ia-ma cu tine!Nu imi place sa fiu singura,nu imi place sa mai vad pe peretii numele noastre.
Propiile mele vise m-au mintit.Lacrimile alea pe care le vedeai nu au fost adevarate.Plangeam pentru ca intelegeam cu adevarat de ce te iubesc!De ce ma atrage necunoscutul din tine.Stiu putine...insa stiu prea multe!
  Ai avut incredere...dar nu suficienta sa ma poti elibera.Ma tem de o ultima sansa...sunt vanata de dorinta ta de a ma devora.Ai reusit ce vroiai!Imi este teama.Simturile mele dispar si imi este frig... fara suflet.Probabil zace undeva ratacit.Stiu ce sunt fara tine!Sunt propia mea fantoma.Nu ma poti parasi...nu pentru mult timp!
Nu pot sa cred ca tu ai fost mereu in fata mea .Cu ajutorul tau am tot ce am:sentimente ,zambete si viata.
Cine esti?!Nu este de ajuns?!De fapt ce vrei tu cu adevarat?!Nu te inteleg,pe bune!Ma ai ...insa ma lasi aici .Vino si omoara orice urma de dubiu.Vei fi strainul care ma iubeste.Te pot simti. Am nevoie de tine si tu de mine.Pentru asta sunt aici...ca niciodata sa nu te parasesc nu?!Transforma-ma in marioneta pe care ti-o doresti de mult.In papusa fara suflet dupa care tanjesti.Asta vrei?Ei bine...sunt aici!Vreau sa fiu sub controlul tau...insa sti tu?Nu ma poti pacali.Nu poti arde tot ce simti pentru mine...De data asta fi sincer inainte de toate!Ma poti intoarce din drum...Ma poti salva!Te simt!

12 comentarii:

  1. ''De data asta fi sincer inainte de toate!Ma poti intoarce din drum...'' s`a ridicat parul pe mine cand am citit randurile astea, pentru ca de nenumarate ori i`am zis si eu lui asta ...

    Foarte frumos scrii .

    RăspundețiȘtergere
  2. Cata pasiune pui in ceea ce scrii, imi place foare mult, mai ales ca sentimentele mele coincid cu ale tale. Ma regasesc foarte uso in ceea ce scrii. Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu trebuie sa devii marioneta lui și in plus nici sa te rogi de el, din câte am observat și eu ieri, am reușit sa îmi dau seama, ca băieții ăștia sunt atât de prosti incat sunt atrași numai după fetele care ii resping(la fel ca și noi fetele), dar o respingere moderata. Si eu ma gândeam aseară, ca aveam lângă mine un băiat, care îmi place din câte mi-a descris cum se comporta cu fata care o vrea și as vrea sa fiu cu el, sa îmi dăruiască mie iubirea aceea care și asa fata nu i-o daruieste si nu i-o va darui. Bine ca atunci când am urcat in autobuz aveam ochelarii de soare la mine, deși era noapte mi-am pus pe ochi, ca sa nu se vadă cum aveam ochii in lacrimi.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Andreea:Multumesc mult de tot...si imi cer scuze ca ti-am reamintit de acele cuvinte:(
    @Lamaitza:Ma bucur!
    @A_wounded_soul:Exact prin asta trec eu acum...dar suntem doar prieteni din pacate...Si imi pare rau ca treci si tu prin asta.Canva va veni si baiatul ala care sa ne iubeasca asa cum noi ne dorim:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt de aceiasi parere cu A_wounded_soul.Nu trebuie sa devii tu marioneta lui, domina/l tu pe el. Baetii sunt prosti, e adevarat.Incerca sa/l ignori pe cel ce il iubesti si ai sa vezi ca va deveni interesat de tine, cel putzin.

    RăspundețiȘtergere
  6. Iubirea are propriile ei cai uneori neintelese de sufletele noastre care cer cu disperare dragoste pentru a mai crea un drum prin viata. Si crede-ma ce spus atunci cand anii isi spun cuvantul decizi ca la fel de neinteleasa este ca in adolescenta, dar tu devii mai inteleapta si vei lua decizii mai bune... doar uneori, fiindca dragostea nu cunoaste legi si nu poate fi incatusata. Ai grija de sufletul tau!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Irina Constantin:Da:)Ai dreptate!
    @Aripi albastre:Multumesc mult!:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu trebuie sa fi marioneta lui, baieti sunt un mister pentru fete, nu mai prea exista baieti care mai vor ceva sufleteste de la o fata, vor doar corpul. Pacat pentru ca totul ar fi mai frumos daca nu vor asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte frumos ai scris...si app, nu trebuie sa fi marioneta nimanui mai ales cand ai invatat ce inseamna sa iubesti si sa suferi ;)
    Cu drag,
    Gabriela :)

    RăspundețiȘtergere
  10. @Dragos:Ehh...stiu asta!Dar sper eu ca de data asta ii este dor de mine si nu de ,,corpul meu''.Sper din tot sufletul ca si-a dat seama ca eu nu vreau sex...Eu il iubeam...Acum...sincer nu stiu ce simt.
    @Anonim: Iti multumesc!:*

    RăspundețiȘtergere
  11. Niciodata nu trebuie sa devenim marionete pentru iubire...pentru ca lucrurile sunt mult mai frumoase atunci cand fiecare isi calculeaza urmatoarea miscare dupa buna vointa si nu din mana altuia. Nu-l lasa sa te transforme intr-o marioneta..

    RăspundețiȘtergere
  12. Este foarte adevarat ca uneori vreoiam sa devin o ,,marioneta''dar pe parcurs mi-am dat seama ca nu se merita si ca viata mea depinde doar de alegerile mele..

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate