sâmbătă, 22 octombrie 2011

Can't be tamed

    Nu pot fi imblanzita!Nu pot fi acuzata!Nu pot fi salvata!Chiar nu pot!Nu ma poti scoate din minti ! Ti-am vazut zambetul fals si nu imi cer scuze pentru sentimentele mele.Uneori nu totul ne iese asa cum noi ne-am dori.Nu pot fi ,,falsa''atata timp cat am atentia si timpul tau .Desi maine ne vom vedea ..nu te voi atinge.Nu voi actiona in modul in care tu o faci.Nu ma cauta sub nicio forma printre diferentele dintre eu si cea care ti-a fost aproape.Acea salbatica adora diminetiile ,in care nu avea chef de nimic insa in sine zambea,isi medita problemele din trecut si retraia tot,nu ii trebuiau decat 10 minute sa nu depinda de nimeni,nu credea ca acum va fi tarziu pentru toate..Stii cum te simti cand esti ultimul care afla ca  incuietoarea usii a fost schimbata??Am plutit odata cu tine prin propriul meu rol.Stau pe margine si nu stiu ce altceva sa mai daruiesc acolo unde este nevoie.As putea repara durerea care sangereaza inauntrul meu.Tu nu stii!Nu este distractiv sa simt cum lumea noastra a fost infectata .Dragule, am incercat.Nu pot nega ca m-am retras subtil si am rupt orice legatura cu parfumul tau.Am plans.Oh,chiar am plans.Si a avut loc pentru cateva secunde un moment de magie.Tragic!Cum mai pot avea incredere vreodata?
    Si nu ai cum sa nu vezi cum miaun disperata.Nu ai cum sa nu vezi labuta mea pufoasa incercat sa iti atinga piciorul tau gigantic imporandu-te ca nu am aer si am rau de singuratate.Chiar nu ma poti vedea?Asculta-mi cantecul inceput.Nu am simtit placere si nimic altceva.Prin ochii mei mari sinceritatea este calcata definitiv in picioare.Asta nu ma poate oprii!
Sentimente ...mereu,subestimare..sunt obosita.Heeii...lasa!Numai conteaza oricum.
    Ah,nu poti fi un demon.Eu nu pot fi imblanzita!Nu iti pierde vremea.

12 comentarii:

  1. Mi se pare că sunt niște idei care se resping între ele. Tu susții că nu poți fi îmblânzită și, cu toate acestea, tânjești după afecțiune. Nu înțeleg...

    RăspundețiȘtergere
  2. e doar un zid pe care ti l-ai construit si tare mult vrei ca El sa-l doboare si sa vina la tine...te amagesti intr-un fel..

    RăspundețiȘtergere
  3. @Lamaitza:Nu ti se pare..Este pura realitate.Le vreau pe amundoua simultan desi nu este posibil.
    @She:De cand ma stiu ma amagesc singura.

    RăspundețiȘtergere
  4. de-ar putea vorbi inima sau sufletul, cu siguranta te-ar condamna la ani grei de inchisoare :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Cit de frumos.O combonatie de cuvinte atit de profunda.Intradevar,DOare cel mai tare cind sinceritatea e calcata cu mindrie in picioare.Inteleg,starea.Frumos.

    RăspundețiȘtergere
  6. :) Ai construit aici doua extreme dar care se leaga printr/un singur cuvant ,,el".Desi nu vrei sa fi imblanzita tanjesti inca dupa o picatura de afectiune.O postare interesanta,sa sti!

    RăspundețiȘtergere
  7. @She:Cred ca da:))
    @A.Lina:Ma bucur sa aud asta:(Multumesc:*
    @Raisa:Ce pot sa mai spun...tu ai spus cam tot ce era nevoie.Stii...sunt zile in care singura resping afectiunea si momente in care chiar imi lipseste ,,el''.

    RăspundețiȘtergere
  8. Timpul nu este pierdut, numai daca crezi ca este pierdut, dar si asa nu este pierdut, esti cu el, el care este tot timpu langa tine , care te face fericita nu mai conteaza nimic altceva, restu sunt detalii.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ha, ha, de parca tigrii nu pot fi priviti cu afectiune! Dar leii in frenetica vanatoare, adeseori covarsesc prada prin strangere, ...leoaica tanara iubirea, vorba poetului. Asa ca totul este perfect real, adevarat, o radiografie sentimentala a unei varste, care in sculptura de origine budista din Indonezia- Rupadhatu, omul se lupta sa scape de dorintele si poftele acestei lumi, dar este inca prins. Arta are acest scop de a ne elibera sau de a nu lasa problemele vietii sa ne covarseasca...

    RăspundețiȘtergere
  10. @metafizicx:mersi.
    @Dragos:Detaliile astea imi dau batai de cap:|
    @Giulii: :)
    @ionelmuscalu:Comentariul tau chiar m-a facut sa fiu putin confuza.Am inteles ce vroiai sa imi spui..Leoaica asta s-ar multumi cu aceleasi lucruri care sunt cu un picior in groapa..

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate