miercuri, 12 octombrie 2011

Fresh !

      Continui sa dansez in timp ce vad cum lumea mea interioara este strapunsa.O bucata de ciment rece si mii de priviri in jos spre straziile intortocheate.Ma lupt sa raman calma pe acoperisul acestui bloc,la o distanta infinita de pamant.Las ca firele mele rosiatice de par sa conduca orasul  si ma ascund sub bretonul meu lung de luminiile ce se zaresc la periferia orasului.Oh,cateodata nu vreau decat ca culoriile astea nebune sa ma poata duce catre partea ciudata a dramelor.De ce numai cred in povesti?De ce lumea este asa mica de aici?Pe mine de ce nu ma cheama petalele de trandafir cazute in bataia vantului?Sa vreau sa mai cant despre toate astea?
Ma caut printre acele chestii care sa imi dea avant.Sa pot cobora si sa fac din nou cativa pasi si sa simt cum degetele mele zdobeste fiecare fir de iarba inaltat catre cer.Aerul asta rece ...zambesc!Ma simt libera precum parul meu.Vezi acel felinar ce clipeste?El chiar ma intelege.Pentru el chiar nimic nu conteaza.Nu se simte intimidat atunci cand il privesc ca pe o prada,nu sufera cand picaturiile ploii se zdrobesc de el,nu se teme ma...!Uitate in ochii mei si asculta asta.Si tot ma gandesc ca ceva se va intampla daca inima mea se trezeste.Prea repede voi spune ,,nu'' pasiunii.Pentru ca simt ...stiu ca se va intampla.Singura sezatie ciudata ce pluteste in aer ,ar putea fi iubire.Vreau sa o iau usor..Vreau caldura.E ciudat cand imi amintesc ...candva vroiam sa ,,imi iau zborul '' de aici si sa zbor si sa zbor.Toate imi sunt indiferente.Poate da...sunt nebuna.Lumea nu era la fel,la fel de alb-negru.Hai sunt de la inceput!Nu...Maine cand ma voi trezi imi voi cere doza mea zilnica de zambete .
   Nu-mi pasa!Jur...Nu-mi pasa!Hai lasa...:)

13 comentarii:

  1. Sa nu te dai niciodata batuta! Superb<3

    RăspundețiȘtergere
  2. O postare optimista :) ma bucur din suflet !

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici nu trebuie sati pese :X

    Frumos :*

    RăspundețiȘtergere
  4. @Kyky:Nu am de gand sa cedez asa usor:)
    @Andreea:>:D<
    @Denisaaa:Ah,nu ai idee de cate ori am spus si eu asta ,dar faptele ma contraziceau:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ataaaaat! xD Sa nu`ti pese, ca nu se merita. Si ai grija de doza aia de zambete, ca tre` luata zilnica, de trei ori pe zi pentru o viata mai sanatoasa.:)) Recomandarea mea! :>

    RăspundețiȘtergere
  6. Minunata postare si incurajatoare! <3 exact asa este. >:D<

    RăspundețiȘtergere
  7. HE he!Foarte optimista psotarea..si realista.Nici nu trebuie sa pui atata suflet pentru ceva care nu merita decat un mic,, Hai pa" :).Superb!

    RăspundețiȘtergere
  8. @Alee:ups:))azi nu am luat decat la pranz si seara=))...maine voi tine cont:)>:d<
    @Roxy:>:D<
    @Raisa:Asa este ;;)Mersi:*
    @Lamaitza:asa sa faci:))

    RăspundețiȘtergere
  9. Minunat, aşa este, uneori vedem doar în alb şi negru, dar mai sunt şi nuanţe de gri...Şi nu, nu eşti nebună, eşti doar tu, unică, sensibilă, minunată, să nu uiţi asta, eşti un suflet superb.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ah,sa nu exageram:))Sunt doar eu:DMultumesc ..esti o dragutza>:D<

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate