marți, 18 octombrie 2011

The Makeover

           Si as vrea sa cred ca totu este doar o gluma proasta.Ne atingem printre clipiri dese si demonice ,desii ne grabim sa ajungem sa ne schimbam mult prea mult.Este de ajuns sa ma privesc in oglinda, sa imi dau seama cu adevarat ce ne rezerva viitorul asta sadic.Tu trebuie sa fii acea piedica ,tortura,pierdere pentru ca ai facut imposibilul pentru a imi castiga increderea atat de bine pastrata.Nu te juca cu sentimente si fulgi aruncati intr-o mare de apa.Ar fi periculos.Ti-ai pierde tot farmecul.Si iubirea ta este demonica si de necontrolat.Ia-ti vraja inapoi.O sa iti arat ce se ascunde sub acest chip.Sunt rece.Inghet precum zapada si nu arat nicio urma de vitalitate.Nu ma intreba pentru ca nu ma cunosti.Nu glumeam.Dar te iubesc atat de mult incat doare.Niciodata nu te-am ranit.O sa iti dau toate amintirile cu noi pentru ca tu ai mai mare nevoie de ele .O sa imi lipesc gura in fata ta,ma voi intinde aici si o sa mor in bratele tale.As face orice.Doar promite-mi ca in sfarsit durerea va lua sfarsit si ca te vei gandi la mine de fiecare data cand te vei uita trist in propria ta reflexie intr-o oglinda.Ma vei vedea cazand in genunchi,asezandu-ma cu mainile mele in jurul propriului meu gat.Voi ceda si ma voi deschide pana la limita.Voi lua un servetel umed si imi voi sterge ploapele grele de tentatii,obrajii pudrati de lacrimi uscate,creionul ce se prelinge cu fiecare ultima suflare,rimelul ce este lipsit de ingeri si buzele de orice scuza.Voi fi in sfarsit libera sa intru in coma si sa simt cum o parte din mine se va scurge prin tine...
        Imposibil!Indraznesc sa te intreb:Cand nu va mai fi frumos,ce ma voi face?Si vei incepe iar...Ma vei privi in ochii si imi vei ondula parul meu rebel printre degetele tale.Ma vei pupa pe frunte si fata mea va fi mai luminoasa.Imi vei trece peste buzele mele aspre frica.Imi vei indeparta cearcanele si genele mele vor fi lungi si dese.Vei face un semn din mana si durerea de stomac va fi moarta pentru cateva momente.Pacat ca nu ne vom bucura amundoi de zilele ce cad din cauza juramintelor.Ei bine...Nu am nevoie nici de machiaj,nici de un smile larg,nici de dureri moarte.Vreau sa nu uiti ca cineva te iubesti oricat vei gresi,oricat de dureros i-ai spune ca vei fi bine.
       Sunt o visatoare!Voi pastra acelasi machiaj creat de tine intr-o cutiuta cu situatia scapata de control.I-a cheiile si esti liber !Iti dau totul in schimbul surasului tau de copil inocent !

19 comentarii:

  1. Oh da, ești o visătoare și asta îmi place mie foarte mult la tine >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. viata e mai frumoasa cand visezi ramai visatoare in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  3. visam si ne alimentam trairile, sentimentele... :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Viata va ramane frumoasa doar cu vise..

    RăspundețiȘtergere
  5. @Lamaitza:Uneori si visatoarele cad prada singuratatii...si gandurilor negre:|
    @Gabrielle Rose:Poate...
    @Blue:Multumesc.
    @Emmma:cred ca este singura modalitatea de a ma face fericita...visand.:)(poate exagerez putin:)) )
    @Raisa: :)Total de acord!

    RăspundețiȘtergere
  6. Visele mentin spiritul viu, dar nu uita niciodata sa-ti creezi vise de care sa fi constienta ca se vor putea si realiza:)

    RăspundețiȘtergere
  7. "Iti dau totul in schimbul surasului tau de copil inocent"...fara cuvinte.

    RăspundețiȘtergere
  8. "Ia-ti vraja inapoi", asta daca nu cunva ne vrajim noi singure cu iluzia ca suntem iubite, dorite si ca totul nu se va termina nici prea repede, nici intr-un mod neasteptat

    RăspundețiȘtergere
  9. @Irina Constantin::)
    @Aripi Albastre:Nu te contrazic .Si de cele mai multe ori m-am pripit sa trag concluzii,iar intr-un final mi-am dat seama ca eram singura ce iubeam .

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Foarte frumoasă postarea, îmi place, sinceritatea asta îmbrăcată în dăruire sinceră...o ador!

    RăspundețiȘtergere
  12. A visa nu e un vici, ci o necesitate :)
    Felicitari penru un blog reusit si frumos!

    RăspundețiȘtergere
  13. Păi, din asta consta lumea visătoarelor în general :)

    RăspundețiȘtergere
  14. @MiiutaChan:Multumesc..
    @He:Multumesc mult pentru vizita:)
    @Iuliutsa:;;)
    @Lamaitza:Da..:|

    RăspundețiȘtergere
  15. Felicitari pentru daruire, sinceritate si prietenele tale comentatoare! E un lucru castigat pentru cel ce scrie orice cititor, iar tu ai, ceea ce inseamna ca ai reusit!

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate