duminică, 16 octombrie 2011

Pe aripile mortii

       Mi-am amintit din nou de cuvintele tale:.,,No stres''.De ce mereu esti tu cel care are dreptate si eu fraiera care o simte pe pielea ei?Oare doar eu trebuie sa o fac?Asa ca am baut.Am baut pana cand propriile mele cicatrici s-au inecat.Am fumat si toate gandurile mele au fost trase pe nas de catre un altul care imi vrea binele...Cred..In comparatie cu toti ceilalti stiu ca ma zbat in propiul meu egoism.Am facut alegerea cea buna.Sfatul tau a fost corect.Cand toate cortinele au cazut,cand ei mi-au distrus iluziile si visele ,cand mii de stele au aparut pe cer m-am indepartat usor,nefiind in stare sa ma intorc in siguranta.Eu sunt inca sigura ca sunt constienta.Gandurile mele sunt limpezi inca.Muzica ce ma inspira la ureche isi da rasuflare .Nu voi putea niciodata sa imi imaginez ca propriul meu corp este satul de mine,ca cel la care tin este ignorant.Dar da...ignoranta ucide vise ...si poate suflete.Acum sunt calcata pe asfalt.Am uitat de noi.Aud durere in vocea acelui medic ce-mi spune...  Sangele meu e peste tot pe asfalt,pe haine si pe locuriile ce le ador...le adoram...dar eu incerc din toate puterile sa nu plang!De mi-as putea sterge lacrima ce se afla in coltul ochiului..Chiar nu voi reusi sa supravietuiesc.Acesti necunoscuti chiar au dreptate.Nu voi putea!Trisez Trisez Trisez!Eu trebuia acum sa mor.De ce fac asta?Daca stiu ca vor distruge vieti?! Durerea pe care o simt este ca si cand m-ar intepa mii de cutite . Respiratia mea se face din ce in ce mai slaba...si incepe sa-mi fie frica,dragul meu...de fapt criminalule! Acestea sunt ultimile mele clipe si sunt atat de disperata! Ma caut in gand.Respir adanc si simt cum aerul rece imi face scrum plamanii. Chipul meu alb ca varul,mainile si gatul fragile,suvitele mele crete de par,trupul meu delicat ma fac sa o iau razna. .Singura senzatie ciudata ,ar putea fi iubire .As vrea atat de mult sa te imbratisez si sa iti spun ca te iubesc...Te iubesc mult...Adio....Inima degeaba pulseaza!
  Ignoranta ucide vise... 

11 comentarii:

  1. "Ignoranta ucide vise... "puternice cuvinte. Îmi pare rău că te regăsesc din nou tristă şi prinsă în sentimente derizorii, îmi pare rău pentru că încetul cu încetul, citindu-te, m-am ataşat de paginile tale de viaţă şi de trăirile tale. Uneori încerc să fac comparaţie, să mă regăsesc printre rândurile tale, dar ştiu că fiecare simţim diferit. Sper să îţi revii, să ridici capul sus şi să mergi mai departe. E adevărat că trecutul doare, al naibii de tare uneori, dar dacă am rămâne pe loc am fi pierduţi. "Ignoranta ucide vise... ", aşa e, dar adună-ţi alte vise şi mergi mai departe. Te îmbrăţişez cu drag, ai grijă de tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine spus m-am regasit in postarea asta asa m-am simtit ieri si alaltaieri, acuma totusi trebuie sa mergem mai departe sa fim ceea ce am fost niste aventurieri, niste pasari calatoare care cauta nemurire si intr-o buna zi o s-o gasim.

    RăspundețiȘtergere
  3. Atata emotie!Ai drepate..cu ,,Ignoranta ucide vise".Mai bien ne spulberam gandurile,bem si fumam ca sa ni le stergem,dacat sa suferim mai incolo..uitarea ne intoarcea din drum uneori,pentru ca vrem sa ne amintim de ce am ajuns aici.Superba psotarea!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am "aterizat" si eu pe blogul tau. Este frumoasa postarea, dar cred ca "miscatoare" este cuvantul cel mai potrivit. Am si inceput sa imi imaginez cele scrise:)).

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesanta postare si adevarat "ignoranta ucide vise" insa de multe ori se poate intampla ca acele vise sa nu fie si realizabile unei anumite persoane.

    RăspundețiȘtergere
  6. Poate pentru singurul fapt că suntem mai naive, noi fetele :) Dar niciodată să nu regreți când faci un lucru nu foarte semnificativ, mergi cu capul sus și nu te mai opri la mici detalii

    RăspundețiȘtergere
  7. @MiiutaChan:Esti o persoana care indiferent de faptul ca nu ma cunosti fata in fata stii mereu ce sa imi spui sa ma linistesc.Chiar apreciez ca imi esti aproape.Insa vezi tu..imi va trece mie.Sau cel mai bine spus toate aceste sentimentele le voi ascunde pt binele meu.Si eu te imbratisez cu drag.
    @Dragos:Imi pare sincer rau ca te aud spunand asta.Dar pe de alta parte ai dreptate!Vom ramane niste aventurieri:)
    @Raisa:Ma temeam ca imi vei spune asta.Dar pana la urma...ai mare dreptate.
    @innocent phantom :Bun venit pe aeroportul viselor spulberate:))Multumesc.
    @Goda:Sunt de acord.
    @Antiignorantu : :)

    RăspundețiȘtergere
  8. @Lamaitza:Naive?!!:))Se poate:))Dar si baietii uneori sunt prea usor de pacalit:P
    Sincer nu stiu cat mai rezist..pt simplul fapt ca aceste mici detalii erau intr-un cuvant:tot!

    RăspundețiȘtergere
  9. mai impresionat.
    Si eu am simtit uneori ca ignoranta,indiferenta ucide vise :|

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate