marți, 24 aprilie 2012

!!

  Facea autostopul.Sau cel putin asa credeam.Nu facea cu mana ,dar se uita insistent la fiecare masina care trecea .Unii incetineau si il priveau ,altii il clanxonau.Cand am ajuns in dreptul lui a facut un pas spre masina.Am oprit mai degraba din curiozitate.L-am intrebat daca vrea sa ajunga undeva.A repetat derutat ''undeva'' apoi s-a urcat in masina pe neasteptate.Se uita cu aceeasi privire derutata pe geam,la case,la oamenii grabiti de pe marginea soselei,de parca ar fi pentru prima oara cand vede asta.La un moment dat a intins mana dreapta spre obrazul meu si l-a mangaiat usor ,abia atingandu-mi pielea.Parca ar fi vrut sa stie din ce sunt facuta.Apoi,si-a dus degetele la gura si le-a atins cu buzele.Imi placea cum arata,inalt,bine facut,cu un par de culoare incerta .Brunet ,cu niste ochi albastrii patrunzatori si o gura foarte sexy.Privindu-l mai de aproape imi dadeam seama ca prima impresie,era reala.Nu vorbea,cele cateva cuvinte rostite erau repetitii ale cuvintelor spuse de mine.Imi zambea in continuare,fara sa spuna un cuvant.Dupa patru ore de mers ma simteam in siguranta cu el.Mi-a spus ca nu are unde sa mearga,si ca i-ar face placere sa vada unde locuiesc.L-am gazduit in seara aia pe acest strain in patul meu.
In dimineata de dupa m-am trezit inundata de o lumina puternica in toata casa.Apartamentul meu e orientat cu ferestrele spre apus,iar dimineata e destul de racoare si umbra.Dar,atunci in dimineata aceea era lumina in casa ca la amiaza pe plaja,iar soarele parea ca-si schimbase cursul.
El,tipul caruia nu-i stiam nici numele,stea gol pusca cu fata spre geamuri,si cu mainile intinse si capul pe spate ca un rastignit.Razele acelui soare treceau prin el ca si cum ar fi imateriabil.Am ramas muta in mijlocul patului.Atunci mi-am dat seama ca este un fel de ''creatura''pamanteana.La fel de ciudat cum l-am cunoscut si acceptat in patul meu,am fost cuprinsa de pace si siguranta,in fata acelei scene.
Dupa cateva minute bune de stat in lumina,tipul se intoarce spre mine.Mi-a spus ca trebuie sa plece.Ca-mi multumeste si ca nu va uita niciodata gestul meu.''Revedere'' a fost ultimul cuvant pe care mi l-a adresat si odata cu disparitia lui s-a stins si lumina din camera.


Where trying go?..
Beliving went away?..

26 de comentarii:

  1. Foarte frumos!:x
    Imi place stilul tau de a scrie.
    Probabil tot ce scrii vine din suflet.:x

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar fi un bun inceput pentru o poveste:p
    P.S:Imi plac tipii ciudati:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca tot ai pomenit de cei ciudati...mi-ai adus aminte de o fata care mi-a spus acest lucru! Cred ca era ciudat ca eram indragostit de ea, pentru ca nu e normal:-j! Era prea copila, insa prea tarziu...

      Ștergere
    2. Eh ! Toti tipii pe care i-am intalnit eu au fost ciudati:)) A evenit o obisnuinta!.
      Cat despre tine Andrei Robert..A fi ciudat este un lucru placut(depinde de situatie).Nu a stiut sa-ti aprecieze adevarata valoare:)

      Ștergere
  3. Cat de frumos ai povestit! Daca ar putea schimba ceva acest lucru...:|

    RăspundețiȘtergere
  4. Superb :x .. ador poza:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Da interesanta intamplare, parca a fost trasa din filme dar nu uita ca nu este ultima, nu stii ce te astepta in viitor poate o sa te vezi din nou cu el.

    RăspundețiȘtergere
  6. E chiar plina de detalii...si e si frumoasa intamplarea...

    RăspundețiȘtergere
  7. De cand n-am mai trecut pe aici...:)
    Frumoasa postare!:*

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate