vineri, 11 mai 2012

Somebody that i used to know

Cateodata imi aduc aminte de vremurile petrecute impreuna.De exemplu,cand mi-ai spus ca sunt prima copila in care ai atata incredere,prima pentru care ai muri de fericire.Mi-ai spus ca sunt destul de buna pentru tine,insa au existat momente in care ma simteam singuratica in prezenta ta,ca si cum totul ar fi fost in zadar.Dar,aia a fost iubire..acea durere pe care inca o mai tin minte.Atunci cand am aflat ca nu aveau rost toate lucrurile pe care noi le incercasem ,am ramas prieteni,aceeasi buni prieteni care am fost dintotdeauna.Dar,recunosc-am fost bucuroasa ca luase sfarsit.Nu era nevoie sa te prefaci ca nu s-a intamplat nimic si ca noi nu eram nimic.Si am mintit cand ti-am spus ca nu am nevoie de iubirea ta,dar m-ai tratat ca pe o straina..Presupun ca oricum nu am nevoie de asta.
Cateodata imi amintesc de cate ori ti-ai batut joc de mine,facandu-ma sa cred ca este din vina mea.Si nu vreau sa traiesc asa ,citind cuvintele tale printre randuri.Mi-ai spus ca vei putea renunta si ca nu o sa te surprind tinand la o veche cunostinta.Gandindu-ma la cea mai mare greseala a ta o sa numesc asta o despartire indelungata..Cred ca tu chiar m-ai alungat.Cred ca tu puteai merge pe o linie atat de subtire,insa ai incercat sa te agati inapoi de aceeasi lipsa din imprejurul tau.
Cateodata ma simt atat de rece ca si cum ma astept in jur de una singura.Stiu ca Tu imi poti spune cand incep sa-mi las speranta sa dispara incet.Dar pentru ce ? Trebuie sa ma prind si singura,chiar daca vocea ta mi-a luat-o inainte,chiar daca mainile tale m-au scuturat si m-au trezit..
Intr-un fel m-am folosit de tine..ai fost cineva pe care l-am folosit pentru a ma cunoaste !

23 de comentarii:

  1. Pot spune ca tot ce ai scris e adevarat...si doare si mai tare atunci cand stiu ca ai trecut prin aceleasi bullshit'uri ca si mine.. pana la urma uneori avem nevoie sa ne folosim de altii doar pentru a reusi sa nu fim noi folositi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Alături de persoanele pe care le iubim,trăim clipe de neuitat!Uneori sunt clipe de singurătate,alteori de fericire..dar cel mai important este că atunci când acea persoană are nevoie,tu îi eşti alături!

    RăspundețiȘtergere
  3. love,love,love..what is good for?
    absolutely nothing

    RăspundețiȘtergere
  4. Lumea spune ca in ziua de astazi trebuie sa fim putin mai egoisti,sa ne gandim mai mult la noi si mai putin la persoana iubita,pentru ca in final ne avem doar pe noi...

    RăspundețiȘtergere
  5. Acum am aflat ca am aceiasi poveste ca a ta .. si acelasi final din pacate ,de ce nu poate sa fie nimic cu happy end?
    Imi era atat de dor sa citesc cum practic descrii chiar viata mea ,doar ca la sfarsit spui care era partea buna ...pe care eu nu o observasem . Scrii atat de matur si de sofisticat ,atat de pur si de frumos . Felicitariile mele ,sa nu te lasi vreodata >:D<

    RăspundețiȘtergere
  6. e dureros cand pierz acea persoana, dar iti ramane amintirea, durerea si experienta, iar dupa ce durerea se vindeca iti aduci aminte de acele momente ca fiind ceva frumos, cel putin la mine asa s-a intamplat :D

    RăspundețiȘtergere
  7. offf dragostea asta...intotdeauna suntem slabe cand iubim...pff cat de bine te inteleg:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca suntem slabe :)) Suntem doar lase..si nu ne impunem pentru ca la urma urmei totul se rezuma la iubire.

      Ștergere
  8. Folosim oameni,pentru a intelege adevarata esenta a existentei,pentru a ne cunoaste mai bine pe noi insine.Doare.Si chiar doare atunci cind iti aduci aminte ce frumos sunau acele 2 cuvinte,cit de dulce parea relatia cu ceva timp in urma,si cite sperante moarte s'au prefacut in scrum.Trist.Dar numai asa reusim sa devenim Oameni-nu unii simpli,ci unii cu adevarat PUTERNICI.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred ca oamenilor le plac cel mai mult postarile sau orice alt fel de texte in care pot regasi o mica parte din ei sau din ce si-ar dori ei sa fie. Avand in vedere asta, vreau sa-ti spun ca imi plac postarile tale :). Mai ales asta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Credeam ca sunt singura care a trecut prin asta ... Imi pare rau pentru tine si te felicit pentru modul superb prin care ti-ai exprimat sentimentele ! ...

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce tare ii tatuajul fetei

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate