duminică, 18 septembrie 2011

,,Am i not good enough for you?''

    Te rog,inceteaza!Nu vreau sa mai aud nimic.De ce nu incerci ,sa ma intelegi?Macar asculta-ma ...nu vreau sa pleci.Inceteaza sa te mai simti vinovat pentru faptele mele.Tu doar nu privi in urma si fi tu cel care ma inalta spre cer.Sunt stinsa si inecata in lacrimi pentru ca nu ma pot opri .Realizez ca totul are un motiv.Ca atunci cand m-ai intrebat de ce nu lupt pentru ce iubesc eu am plecat fara sa spun nimic.Sufar si eu odata cu tine.Privesc in sfarsit cum toate se leaga intre ele,cum am raspuns pentru fiecare nedumerire de a ta ,dar...dar eu nu am tupeu sa ma intorc si sa te privesc in fata.Vine o vreme cand si ingerii cad,o vreme in care soarele nu va mai apune.Dar da...esti  suficient de bun pentru mine.Nu este vina ta si de ajuns cu scuzele.Tu chiar nu ai nicio vina.
   Lasa-ma sa tip in perna mea ...urland si smulgand fiecare injuratura ce imi lasa cicatrici pe limba.Imi urasc atat de mult defectele incat tu le accepti fara regrete. Nimeni nu stie cum e sa simti aceste sentimente,asa cum doar eu o fac,si sa te invinovatesc pe tine.Nimeni nu ma loveste mai tare decat eu singura o fac.In spatele acestui chip angelic,in spatele acestor doi ochii caprui nu este nimic din ce nu ai putea vedea.Sunt atat de transparenta incat ai putea retrai exact ce eu simt sau ce am simtit.Stii ca este a mia ora cand umblu desculta pe strazii pusti,dar nu ma intorc pentru ca nu am tupeu sa te privesc in fata si sa imi ascund emotiile.Nu pot sa ma intorc si sa ma las purtata de val,sa te sarut si sa imi inapoiezi ce imi apartine.Esti rece cu mine pentru ca stii tot...absolut tot...Stii ca in ciuda promisiunii pe care am facut-o spunand ca ma voi schimba,am mintit.Stii gandu ca ai putea pleca ma inspaimanta si ma lasa fara vlaga.Nu de data asta si nu acum.Adevarul este in mine.Fierbe in sangele meu ,iar fiecare cuvant in zgarie limba .Aici este ceva ce s-ar putea sa ma omoare.Imi poate inchide ochii unul cate unul,ma va paraliza de frica si va stinge lumina. Si doare mai tare sa stiu ca tu poti vedea vremuriile bune in urma esecurilor.Stii cat de tragic este cand oamenii trec pe langa mine si situatia se schimba.Ma vezi ,insa nici tu nu ai habar ca nu ma cunostii.TPoate insemn ceva mai mult pentru tine ...dar intr-o zi vei putea schimba tot.
   Esti mult prea bun pentru mine...Lasa-ma sa suspin! 

11 comentarii:

  1. "Esti mult prea bun pentru mine...Lasa-ma sa suspin!" speechless

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoasa postare. Dar..emani mult pesimism, si imi pare rau pentru asta. Sper ca ce ai scris nu este intocmai ce simti..:(

    RăspundețiȘtergere
  3. @Gabrielle Rose::)
    @Kyky:te-am lamurit deja:))Mersi pentru grija:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Da inteleg ce vrei sa spui foarte profund imi place ce scrii si citesc cu mare drag tino tot asa i love it;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte profund, dar totuşi trist. Sper ca valul deziluziei să se spargă cât mai repede de stâncile fericirii pentru a-ţi reda zâmbetul şi iubirea. Numai bine şi felicitări.

    RăspundețiȘtergere
  6. James Blunt - I'll carry you home

    Se potrivește perfect cu starea de spirit pe care mi-a creato postul tău, mă bucur ca l-am citit :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Dar îmi pare rău când știu care e adevăratul motiv :(

    RăspundețiȘtergere
  8. @Dragos:Multumesc mult!:*
    @29decembrie:nici eu nu stiu...
    @MiiutaChan:Mersi pt ca imi esti alaturi:*Aveam nevoie:)
    @Denissaaa:;;)
    @Lamaitza:Sa nu iti para rau!:)Am langa mine persoane care nici nu ma gandeam ca imi vor fi atat de aproape acum in astfel de momente:):*

    RăspundețiȘtergere
  9. profund si prea trist... sper sa treci cu bine peste! :)

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate