marți, 6 septembrie 2011

Complicated

    Mai poti privi in ochii mei si sa iti dai seama ca sunt sincera?Chiar mai poti spera ca vei aprecia chiar tot ce spun eu?Am incercat sa ingrop destule sentimente pentru a te putea uita.Am incercat sa invat din nou ca fericirea vine in cantitati ale naibii de mici.Si tot ce vei putea vedea pe chipul meu va fi surasul unui copil cu ura.Urand ca vreodata  a incercat sa te iubeasca candva...dar a fost atat de complicat!Ai vrut sa imi furi saruturi,sa schitezi pe fata ta ca iti lipsesc,ai vrut cu adevarat sa ma pierd printre ganduri,obosind si intr-un final acceptand gesturile tale doar pentru ca tu sa ma poti avea din nou.Chiar totul ti se pare simplu?Crezi ca un an de zile luptand cu umbra ta mi-a redat pofta de a te strange in brate,de a ma pierde in ochii tai albastrii?
   A fost complicat si va fi atata timp cat ascult melodia ce mi-ai dat-o sa o ascult atunci cand m-ai lasat sa cad intr-o groapa impreuna cu visele si sperantele noastre...pardon  visele si sperantele mele.Uneori chiar te inteleg.Eram naiva,ma puteai invarte pe degete...dar meritam toate astea?Meritam sa naufragiez in larg fara ca macar tu sa m-a fi adus la mal,fara sa depinzi orgoliul tau imens...dupa tot ce am facut pentru tine?
  Ok...nu esti usor de iubit,dar eu nu o voi mai face!Am terminat-o cu tine ...e complicat de simplu.Ma voi indeparta incetul cu incetul de mainile tale ,caci iubitule nu ai ramas decat o simpla amintire ce o voi pierde intentionat printre fluturii ce singurul baiat prezent acum in viata mea m-a facut sa ii simt.Ce simteam pentru tine nu era iubire...nu a fost niciodata asa.A fost un mod de a ma complica ...o simpla atractie... 
  Esti asa de complicat...Inima mea stie mai bine!Eu...eu doar vreau sa nu imi pese!

15 comentarii:

  1. Unele lucruri vor ramane mereu complicate.:-*..Foarte frumoasa postarea:x

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca să nu mai suferi trebuie să recurgi la asta, din păcate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte trist momentul când iubirea se transformă în nostalgie neagră, dar pentru inima care suferă e necesar să o iei de la capăt. Foarte frumos, felicitări.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Raisa:Pana si cele mai simple lucruri devin complicate cu timpul..
    @Lamaitza:Din pacate ,da...era timpul sa fac si asta!
    @MiiutaChan:Exact de asta am nevoie:Un nou inceput!Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. exact.unele lucruri sunt complicate...nare cum sa nu-ti pese...:(

    RăspundețiȘtergere
  6. din pacate inimii nu poti sa-i ceri "gata acum totul s-a terminat", ar fi mult prea simpul, dar sincer as vrea sa pot face asta...dar din pacate recurgem la diferite moduri de a putea uita si pleca fara sa ne uitam inapoi...

    RăspundețiȘtergere
  7. @Denisaaa:...da nu are cum!Dar stiu ca incerc in zadar!:)
    @Emmna:De acord cu tine in totalitate:(:*

    RăspundețiȘtergere
  8. foarte frumoasa postarea....chiar geniala;)

    RăspundețiȘtergere
  9. nu am cuvinte pentru a descrie cat de mult mi-a placut ce ai scris aici..:):X

    RăspundețiȘtergere
  10. foarte direct si la obiect :)
    Poate ca si eu as vrea sa nu imi pese..
    Cred ca faptul ca totusi ne pasa.... asta ne face umani. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. "Ce simteam pentru tine nu era iubire...nu a fost niciodata asa.A fost un mod de a ma complica ...o simpla atractie...
    Esti asa de complicat...Inima mea stie mai bine!Eu...eu doar vreau sa nu imi pese!"

    Credem ca lucrurile sunt complicate pentru ca poate ajungem intr-un punct,in care o luam razna, inebuniti de sentimente si ganduri,cand defapt pt rezolvare,exista o solutie simpla.
    Cand unii ne ranesc si vedem ca sunt indiferenti,le spunem ca nu ne pasa, poate incercam sa credem,sa ii afcem si pe ei sa inteleaga cand defapt sunt doar minciuni. Pentru ca ii iubim si mereu ne va pasa cu adevarat de ei si pt ca zicem ca nu e adevarat ne doare al naibii de tare. Ne va interesa mereu de ei,ne va pasa pentru ca au fost in viata noastra si poate inca sunt si ne-au marcat,chair daca ne-au ranit si ne-au lasat in urma.

    RăspundețiȘtergere
  12. mi'as dori sa fi fost scrisa de mine! caci exact asa simt si eu acum...:( e al naibii de complicat!

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate