miercuri, 28 septembrie 2011

Connection

      Trezeste-te!Tu chiar nu realizezi?Cauti paradisul printre nori de fum si buzele tale arse se topesc pana cand te pierzi printre pastile si ganduri sinucigase.Inceteaza!Pe bune,inceteaza!In ritmul asta te vei transforma in scrumul pe care eu il voi arunca intr-o mare involburata.Luptate cu mine ,dar spune-mi ca sti sa inotii printre atata fum si persoane fara oxigen.Lasa-te prins din urma de mine si te voi prinde de mana.Ne vom conecta la soarele ce in curand va apune.Ne vom baga castiile in urechi si ne vom pierde printre stropii de ploaie.Conecteaza-te la fiecare pata de culoare din obrajii mei.Spune-mi ...chiar o vei face?Ce vei simti atunci cand conexiunea nu iti va fi permisa?Vei renunta?Sau vei tipa tare pana cand eu voi ramane singura pe trotuar si tu te vei teleporta printre norii de catifea?
   Roaga'ma sa te fac sa tremuri doar in momentul in care ma vei mirosii.Te astept sa te scuzi pentru neputinta ta de a stinge lumina oribitoare .Te joci cu mine ,nu vrei sa te oprestii si te caut...Oare iti mai amintesti cum ma conectam in fiecare zi de acelasi chip placut?!Plangi...Nu privi in ochii mei inlacrimati si rosii.Nu goni linistea peste care s-au asezat atatea dorinte.Nu iubi fiinta ce iti vrea binele.Nu mintii ,candva te vei conecta!Nu veni langa mine sub aceeasi umbrela.Nu spune ,,Nu pot''.In timp ce te zbati energia mea devine o stafie vesnica.
Si tu vorbesti ...iar eu timida imi inghit limba.Ranesti si ma ascund printre pietricelele de pe asfaltul incins.Te opresti ,iar eu ma multumesc prinvind in gol. 
   Cu un simplu zambet sunt conectata la cuvinte adormite si pas cu pas un vis devine adevarat.Dar nu ai fost tu...A fost doar gandul tau ce s-a conectat de o reflectie de a mea sumbra.O reflectie ce va pune stapanire asupra umbrei si diminetii tale.
   Conecteaza-te la clipitul unei ploape! 

13 comentarii:

  1. "Nu iubi fiinta ce iti vrea binele.Nu mintii ,candva te vei conecta!" Absolut superb. Foarte bine surprinsa ideea in acest pasaj. As vrea sa pot scrie si eu ca tine:x, la fel de frumos.<3

    RăspundețiȘtergere
  2. Kyky,dar si tu scrii foarte frumos.Chiar imi face placere sa te urmaresc..Iti multumesc mult de tot :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc, Danyela. De asemenea, si eu te urmaresc cu mare placere. Ma refeream ca as vrea sa scriu astfel de ganduri, nu prea imi ies. Eu ma axez pe poezie..;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Kyky.stai calma:))Te descurci de minune la poezie:)Si uneori ma regasesc de cele mai multe ori in ele:)

    RăspundețiȘtergere
  5. imi place mult noul tau aspect.!
    Conecteaza-te la clipitul unei pleoape.ce frumos spus...si eu as vrea sa scriu ca tine :X:*!desii nu prea imi iese..:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumos şi foarte tandru, felicitări.

    RăspundețiȘtergere
  7. Superb:X Imi place cum scrii, mai ales aceasta postare e asa de conection:D
    Imi place si cum ti-ai schimbat blogul:X
    Intr-un cuvant, m-ai lasat fara cuvinte. Frumosssss!!!
    Te pwp:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Visătoareo, întotdeauna mă uimești cu modul tău atât de simplu și totuși, atât de înghesuit cu sentimente cu care scrii. Mă bucur așa de mult să mă număr printre zecile de cititoare ale tale!

    P.S. chiar foarte frumos noul aspect :)

    RăspundețiȘtergere
  9. @C.L.M:>:d<
    @Gabriela:M-ai binedispus dupa o zi atat de naspa>:D<Multumesc:*
    @Lamaitza:;;)Si eu ma bucur sa aud asta:*Multumesc mult,draga mea!

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate