joi, 15 septembrie 2011

Empty space

    Am ajuns aici din spatiul cosmic fara sa vreau sau sa imi doresc...Mi se pare mie sau toti ma dezbraca din priviri?Am capul gol desi e plin de foarte multe vise.Sunt inghesuita de timp pe planeta asta unde toti sunt atat de ciudati,unde nici macar unul nu seamana cu o creatura ca mine.Totul pare atat de ireal...Simt frigul si fiecare persoana care se izbeste de mine ca si cum le-as sta in cale.Nimic nu mi se pare usor atata timp cat nimic nu este cum era.De unde sa incep?Unde voi ajunge?
   Ma asez pe o banca si astept...Singuratatea mea dezvelita este imbratisata de doi ochii albastrii si niste gene lungii...Un chip atat de bland care face ca pielea sa ma arda si sa nu imi gasesc locul.Priveste din departare si lasa capul in pamant.Intr-o fractiune de moment ii simt respiratia in ceafa.Ma mangaie usor si simt ca inebunesc.Totul la el ma face sa privesc in gol...ii ador sufletul de copil ce ma tine in siguranta.Stau cu sufletul la gura ,te strig si ma agit sa explic ca nu pot oprii sentimentul de teama.Ma i-a in brate si ma saruta pe frunte asa cum nimeni nu a mai facut'o vreodata.Ma inveleste cu gesturi necontrolate si stropi de iubire curg peste noi.Privesc in prezent si totul pare doar o simpla poveste!M-ai calmat prin cuvinte si rabdare ,insa ai plecat atunci cand ai crezut ca voi fi pregatita sa dau piept cu lacrimile si melancolia.Te-am iubit fara sa vreau!Te-am iubit in doar cateva secunde!Prefer sa ma alin cu gandul ca mereu ma voi regasi in tine.Poate ca orice as face tie nu ti-ar pasa...dar gandul ca asta nu este lumea in care vreau sa traiesc ma stinge incetul cu incetul din viata!Mi-as dori  sa cred ca acolo undeva,intr-o zi ne vom reintalni.Vreau sa fiu eu cea care te va strange de mana si sa fugim deasupra norilor.Sa fiu eu creatura ce te va calma dimineata.Vreau sa fiu eu cea care sa astearna litere intr-un jurnal al sentimentelor.Vreau sa fiu eu creatura de care nu iti va fi teama.
   Intr-un spatiu gol am fost muscata ,iar veninul unei iubiri de 5 minute curge usor prin venele mele...,,Mister'' am nevoie de doza ta de incurajari...Dezgroapa-ma si scrie-mi pe piept un simplu cuvant:dor! Lasa-ma sa ma incolacesc sub pielea ta,lasa-ma sa trag aer in piept de teama ca voi ametii...intr-un spatiu gol!

13 comentarii:

  1. EU știu ce știu și mă abțin la altfel de comentarii :)) Dar da, îmi place foarte mult postul, nu doar pentru că e vorba de știm-noi-cine, dar pentru că m-a emoționat povestea asta, este ceva la care aspir de ceva vreme :)

    RăspundețiȘtergere
  2. :))Ar trebui sa ii dam si un nume imaginar acestui ,,stim-noi-cine''=))
    Iti multumesc:)

    RăspundețiȘtergere
  3. intr-un spatiu gol... tu si cu el!
    sublim :x

    RăspundețiȘtergere
  4. Singuratatea mea dezvelita este imbratisata de doi ochii albastrii si niste gene lungii...
    frumos spus...

    RăspundețiȘtergere
  5. ' Dezgroapa-ma si scrie-mi pe piept un simplu cuvant:dor! ' mirific !!

    RăspundețiȘtergere
  6. Modul în care scrii mă înnebuneşte.:X

    RăspundețiȘtergere
  7. Superb:X
    Scrii minunat de frumos, ca intotdeauna.... 'Intr-un spatiu gol am fost muscata ,iar veninul unei iubiri de 5 minute curge usor prin venele mele'.
    Aceste cuvinte chiar m-au atras...chiar sti cum sa folosesti cuvintele in asa fel, incat oricine sa fie uimit. Daca ar fi sa aleg pe o scara de la 1 la 10 nu ai merita 10:(....Ai merita 10000:).
    Cel putin, pe mine chiar m-a impresionat. Succes in continuare:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu stiu nici despre cine,nici despre ce...dar imi place.Citesc si parca sunt acolo :)

    RăspundețiȘtergere
  9. @Giulii:>:D<
    @kyky:;;)vai mersi>:D<
    @Gabriela:Iti multumesc mult:*
    @Ella: ...:)Ma bucur sa aud asta:*

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate