luni, 19 septembrie 2011

Fragile...

     Atat de fragila incat am crezut  pentru o secunda  cum chipul mi se va crapa si se va sparge in mii de bucatii de carne vie.Si m-a durut cat de dulce ai spus acele cuvinte...cum te-am felicitat desi inca nu constientizam ce ai spus de fapt.Doare al dracului de tare sa stiu ca acum nu mai inventez nimic.Ca pur si simplu asta nu este un sentiment inventat de mine doar pentru a crea farmec.Simplu:Fragila!
   Lamaitza...Multumesc din suflet!:)Mi-ai fost alaturi mereu...Esti o prietena adevarata in ciuda faptului ca ne despart atatia kilometrii distanta.Ai fost aici cand aveam nevoie de un sprijin...ai fost aici cand mi-a curs lacrimile una cate una...M-ai invatat sa zambesc...M-ai invatat ca toate astea sunt normale...ca fac parte din viata!Te ador visatoare'o!!!
   Mihaela...Te-am subestimat!Si imi cer mii de scuze pentru tot.Pentru toate certurile pe care le-am avut cu tine din cauza unor lucruri banale.Te-ai speriat atat de tare incat ai fost singura care mi-a spus un banc atunci cand plangeam.M-ai facut sa rad de aberatiile tale pe care eu le ador.Un simplu mesaj de la tine si m-am trezit la realitate.Asta este!Ai dreptate!Te iubesc !
   George...Ma cunostii de 3 zile si ai fost singurul care m-a stresat cu telefoanele ca nu cumva sa fac vreo nebunie!Ma intristez sa stiu ca si tu suferi cu mine...Sufar cand vad ca ti-am sters zambetul de pe buze...,,Va veni si vremea in care il vei uita si vei iubi din nou...Vei fi fericita!Dar te rog linisteste-te!Iti faci rau singura!Nu mai plange!Sunt alaturi de tine!''.Ai reusit sa ma emotionezi.Esti un necunoscut fata de mine...stii atat de putine dar ai facut ceva ce ceilalti asa zisi prieteni ai mei nu au facut'o!Te tin aproape!
    Petale de trandafir...Draga mea,mi-ai oferit sprijinul tau si asta conteaza cel mai mult.Pun pariu ca prietenii tai sunt norocosi sa te aibe prin preajma lor.Multumesc ca imi esti aproape!Si ca ma sustii si o vei face in continuare!Sunt fericita ca te-am cunoscut ...:)Tu ai fost cea care imi citeai gandurile si presimteai cand ma simteam rau.Nu este prima oara cand imi esti alaturi...!Ma intelegi pentru ca stii cum este sa suferi! 
    

    Sunteti ai mei>:D<Va multumesc !
Cat despre tine...Mister...felicitari inca o data!Sper ca ea sa te poata face fericit...Ramai cu bine!Si nu uita...te poti baza pe mine pentru orice la orice ora!
Psss:Va multumesc si voua cei ce imi urmariti blogul:)M-ati ajutat mult cu faptul ca ma vizualizatii si imi lasati sfaturi pe blog>:D< 

10 comentarii:

  1. Stii ca mereu o sa fim alaturi de tine, si mereu o sa te sprijinim. Chiar daca nu te cunosc personal, si eu am trecut prin astfel de lucruri..nu chiar identice, dar asemanatoare. Si te inteleg perfect. Am fost atat de aproape sa fac o nebunie..Mi se zbarleste pielea numai cand ma gandesc. Acum probabil ca nu te-as mai fi cunoscut, si probabil ca nu ti-as mai fi putut fi alaturi. Si chiar stiu si cum e sa nu ai pe nimeni langa tine, ceea ce nu e cazul tau. Permite-mi sa te felicit ca ai asemenea prieteni.:X Si capul sus, toate trec. Cei care merita iubiti nu te fac sa versi lacrimi. Toate trec. Esti tanara, ai toata viata inainte. Si o citez pe Laura Stoica: Toatte trec, nu`i nimic/ Viata merge mai departe..:] Deci >:d< Te iubesc! Si oricand ai nevoie, sunt aici pentru tine, tot ce trebuie sa faci este sa imi zici. Nu o sa pot intui de fiecare data cand esti trista:)) :X Si multumesc de toate lucrurile frumoase pe care le`ai zis despre mine.

    Kyky [aka Petale de Trandafir] :))

    RăspundețiȘtergere
  2. frumos.noi te vom ajuta mereu pentru ca suntem o familie!
    O familie MARE!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am să dau, ca întotdeauna, vina pe destin. Dacă nu ți-aș fi aflat blogul, printr-o simplă curiozitate, n-aș fi fost alături de tine, să te înveselesc, să-ți dau acolo un sfat, oricât de mic. Într-adevăr, mai exact, ne despart 349 de km :)) Oricum, mă bucur să știu că nu ai făcut vreo prostie, sau nu te-ai rănit sau știu eu ce ne mai trece prin cap în momente de cădere. Sunt fericită că mă consideri o prietenă apropiată deși, în afară de câteva vorbe pe messenger și respectul reciproc pentru blog, n-am făcut nimic altceva.

    P.S. Sunt foarte fericită să știu că, cât de cât, nu mai ești așa tristă. Voi fi mereu alături de tine, cât îmi merge internetul și am semnal :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum zicea si Denisaaa, sunt o mare familie si suntem alaturi unul de altul atunci cand avem nevoie, desi distanta care ne separa e mare, noi o facem mica. Scuze ca am lipsit atat de mult. Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  5. @Kyky:Si eu te iubesc:*
    @Denisaaa:>:D<
    @Lamaitza:Si eu sunt fericita!si distanta nu conteaza:*
    @A_wounded_soul :eH...Stai linistita:*Mi-a fost dor de tine>:D<

    RăspundețiȘtergere
  6. Sper să treci peste toate greutăţile vieţii şi mă bucur că ai atâţi prieteni dragi care îţi sunt alături. Cred că durerea v-a unit, iar apoi prietenia şi-a urmat cursul, frumos, senin ca o ploaie de vară. Eu îţi trimit încurajări şi orice ar fi, nu dispera, gândeşte-te că mereu e loc de mai rău şi bucură-te de ceea ce ai: prietenii tăi, răsăritul, cuvintele tale magice şi sentimentele. Te îmbrăţişez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  7. nooi suntem aici, noi suntem aici.. si deja ne stim, dupa cum scriem si nume, toti..
    ;x
    !!!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  8. @MiiutaChan:Si eu te imbratisez!Sunt mai bine acum!Multumesc:*
    @29decembrie:asa este!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  9. si eu si eu, alaturi de tine cu gandul! :))
    :) :D

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate