duminică, 4 septembrie 2011

A girl like me

  Incredibil de stupid pentru voi sa realizati prea tarziu ca o fata ca mine poate avea si ceva special in ciuda faptului ca voi sunteti...la fel!Doare al dracului de tare sa stiu ca eu nu am gresit,ci doar ca as da orice ca in mintea mea haos-ul sa dispara pentru totdeauna.Si da...doare gandul ca un sentiment de razbunare zace aici in mine.Insa...il pastrez doar pentru mine...atunci cand eu sunt opusul vostru,cand voi vorbiti si eu sunt nepasatoare.Am vrut sa fac fericite persoane care pur si simplu nu imi meritau atentia, acea persoana care vrea sa il stranga in brate pe cel ce i-a gresit stiind ca el a iubit-o.Poate toate astea dau dovada ca sunt diferita.Dar se pare ca simt.Simt cum sunt conectata de persoane nepotrivite,iar atunci cand ele dispar cauta si cauta si cauta dispozitive noi.Tragic ,nu?!
   O fata ca mine vrea sa para diferita...sa isi smulga inima din piept doar pentru a se ridica si a merge mai departe.Niciodata nu se lupta doar a isi da seama ce a pierdut.Nu eram constienta cand spuneam ca voi incheia tot episodul asta in lacrimi.In continuare tin la voi desi trec pe langa voi si sunt rece.
   O fata ca mine ar putea fi alaturi de un baiat ca tine.Ciudat ,care sta si mediteaza in toiul noptii.Un baiat ca tine ce imi transforma visele in realitate.Aratandu-mi toate motivele pentru care ai putea fi cu o fata ca mine...exact ca mine.
   As vrea sa pot,as vrea sa stiu ...inchid ochii pentru ca imi este teama sa privesc.Lacrimile sunt limbajul mut a tot ceea ce simt acum...Am nevoie de cineva...am nevoie de voi care sa ma lase sa fiu o fata exact ca mine...Ceea ce sunt in interior.

15 comentarii:

  1. Fi asa cum vrei tu sa fii, nu tine cont de nimeni si de nimic :) nu are rost.

    RăspundețiȘtergere
  2. :x..Prea frumos..:x.M-am indragostit de postarea asta..FOREVER<3

    RăspundețiȘtergere
  3. *AndreeEA:Exact asta voi face!:)Mi-am dat seama ca nu conteaza ce vor altii sa fiu...este esential pentru mine sa fiu asa cum eu vreau!Te pup!:*
    *Raisa: yupii;;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Fiecare om este special în felul său, doar că unii uită de acea parte care îi fac diferiți și se adună laolaltă în această cireadă de bizoni care se numesc oameni. Am fost și noi odată, iar dacă nu am fost, vom fi într-o zi, dar pe noi întotdeauna ne va trezi „specialitatea” la realitate :)

    RăspundețiȘtergere
  5. *Lamaitza:Ai perfecta dreptate.De acord cu tine!:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Esti o zeita a scrisului si faptul ca vrei sa fi cine vrei tu sa fi iti castiga mai multa incredere in tine. Chiar frumoasa postare.
    Te pwp:*

    RăspundețiȘtergere
  7. *Gabriela:Sa nu exageram:))Multumesc:*Si eu te pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte frumos. :] Ştii, până la urmă faptul că eşti diferită te face de zeci de ori mai specială ca ei. Uneori, cu unele persoane, chiar nu se merită să îţi baţi capul.

    RăspundețiȘtergere
  9. De ce trebuie sa ai nevoie de cineva ca sa fii asa cum vrei tu? Sa stii ca n-ai sa gasesti, trebuie sa fii tu doar pt. tine!

    RăspundețiȘtergere
  10. *Alee:Pff...da...insa eu cu toate ca stiam asta am continuat sa o fac desi nu a meritat efortul..na asa sunt eu!
    *C.L.M:Buna intrebarea...Si cred ca ai dreptate!

    RăspundețiȘtergere
  11. Frumos, extraordinar, cum ne`ai obisnuit deja!:X

    RăspundețiȘtergere
  12. "Lacrimile sunt limbajul mut a tot ceea ce simt acum...Am nevoie de cineva...am nevoie de voi care sa ma lase sa fiu o fata exact ca mine...Ceea ce sunt in interior."

    Nu-i lasa pe altii sa te schimbe pentru c anu merita sa fim clonele fidele a unora care ar icnerca sa ne faca marionete dupa bunul plac. Fii tu insuti,exact asa cum vrei sa fii cu adevarat,iar cei care te vor iubi cu adevarat,te vor iubi pentru ceea ce esti, si nu vor incerca sa te schimbe.

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate