miercuri, 7 septembrie 2011

I'm sorry but I'm walking away

   Sa stii ca doare.Doare mai tare decat orice sa stiu ca regret.Imi pare rau dar am preferat sa merg pe jos.Sa infrunt fiecare palma ce ma lipeste la pamant de fiecare data cand incerc sa explic ca lururile stau altfel,sa ascult intrebari ce ma seaca,sa jur ca este ultima oara cand am crezut ca e normal sa imi para rau.Stiu ca desii m-auzi cum preting ca tu esti diferit,cand eu sunt fix ca restul nu faci decat sa speri ca voi ajunge acolo unde imi va fi bine.Vezi pe chipul meu cum drumul este anevoios,cum toate astea imi fac rau!Dar sufletul tau ramane gol ,desi stii ca nu ai fost acolo sa ma sustii,sa ma lasi sa imi pun capul pe umarul care imi dadea putere.Vreau timpul pe care tu nu il suporti,tigarea din care amundoi trageam,scara de bloc unde eram in largul meu ...vreau pana si eroriile ce imi invadau capul cu intrebari seci si fara rost.
  Sper macar ca in felul asta voi ajunge acasa.Ma voi arunca in patul meu pufos,voi imbratisa pilota si voi adormi in lacrimi.Sper sa uit ca am avut multe oportunitati ...ca as fi putut zbura printre nori..desi am ales sa merg pe jos ,maturizandu-ma prea repede.Ghici ce?Tin minte orice.Nu am uitat nicio vorba ,nicio fapta,nicio amintire,nimic!E tragic ca inaintand ma lovesc de promisiuni,de lumiinile reflectoarelor in mijlocul carora o lume nebuna era perfecta.Ok,mereu va exista o alta...o alta sansa,o alta inlocuitoare,dar mereu eu voi fii cea care iti va lipsi.In ciuda crizelor mele,a plecariilor si a tentatiilor.Am inteles fara sa privesc inapoi ca un simplu zambet poate schimba vieti.Fara sa spun un ,,Adio'' totul este ok.Presupun ca telefonul meu nu va mai suna.Nu voi primi apeluri ratate ,iar eu voi uita nume dar nu si povestii.
   Cand ingerii pleaca raman sperante in urma carora si cele mai negre pete prind culori.Ramane doar demonul ce promite ca va strange la piept un suflet ratacit.Se va naste pentru a doua oara.
Pasii mei ma duc departe de tine..nu vad ,ci raman doar umbre in drum.Incearca sa ma  pierzi din ochi si ma voi intoarce acasa. 

13 comentarii:

  1. Frumos spus, tot timpul mă surprinzi cu ceva nou. Dar la această postare, totul a devenit foarte trist, a căpătat o nuanță gri, de plumb. Atâta energie negativă, atâtea gânduri de uitare, atâtea sentimente care parcă vor să se răzbune. Vreau să zâmbești, vreau să alegi acel drum care va readuce zâmbetul pe chipul tău pentru că, un suflet ca tine, nu are voie să fie trist. Te îmbrățișez, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si daca intr-o zi cineva ti-ar spune... "Hai sa zburam de aici!"
    ti-ai dori sa fie el ? :D :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Lamaitza:O voi face:) Voi zambi si voi merge mai departe...este singurul lucru ce il pot face:)
    Te pup!
    @Alyn:Sincer...da mi-as dori sa stiu ca este el desi o parte din mine ar spune ,,da'' si alta ,,nu''.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bun raspuns i`ai dat lui Alyn ... cat despre postare, trista dar superba.

    RăspundețiȘtergere
  5. :)..,,Cand ingerii pleaca raman sperante in urma carora si cele mai negre prind culori" Foarte frumoasa expresia asta:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Regretele nu mai au rost...:)
    Asta mi-a zis mie viata asta de care mam saturat :)...
    E frumos sa scrii tot ce simti cu aceste cuvinte magice...:)

    RăspundețiȘtergere
  7. @AndreeEa:Multumesc:*!:)
    @Raisa:;;)
    @Denisaa:Da..regretele nu mai au rost.Viata are si partile ei frumoase...nu mereu va fi trista ...
    Multumesc!:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte frumos...ca intotdeauna talentul tau ma uimeste...tine'o tot asa;)
    Te pwp:*

    RăspundețiȘtergere
  9. Deosebită această postare, m-ai făcut să tresar şi mă regăsesc printre rândurile tale. Scrii într-o manieră deosebită, scrii sincer, scrii ca un suflet ce vrea să evadeze. Sfaturi ţi-aş putea da, dar la ce bun? toţi suferim şi toţi trebuie să ne căutăm drumul spre casă, casa inimii noastre. Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  10. @Gabriela: Ma bucur ca iti place!
    @MiiutaChan:Ai dreptate...Sfaturile nu prea ma ajuta la nimic ,dar desigur ca le i-au in considerare:)Sunt satula de cuvinte:-j
    Multumesc,draga mea!:*

    RăspundețiȘtergere
  11. "Cand ingerii pleaca raman sperante in urma carora si cele mai negre pete prind culori.Ramane doar demonul ce promite ca va strange la piept un suflet ratacit."

    Foarte dragutze randuri..asa de trist postul si poate atatea ganduri nebunes,ratacite in mintea ta. :(POate uneori ne ascultam numai pe noi si e mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  12. Intentia mea nu era sa fie trist...ci din potriva...dar cand m-am apucat de scris au curs randuri si randuri de ideii melancolice:(

    RăspundețiȘtergere
  13. da.. fie ca vrem sau nu.. mereu va fi "o alta" ... foarte frumoasa si adevarata postarea

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate