marți, 27 septembrie 2011

In The Cold Night

    In noaptea rece! Sub o cripta neagra intr-un cimitir parea ca un inger trece printr-un infern. Ii aud urletul in noapte si inghet de teama.M- ar putea mirosi si eu as deveni hrana lui.Ii este atat de greu incat se lasa in voia sortii.Se lasa sculptat si se aseaza pe o piatra.Mii de creaturi ciudate zbora deasupra lui si ii smulg bucatii din trupul lui rece.Inhaleaza spaima si scripiriile din ochi il seaca.Ii se crapa buzele si orazul ii ingheata.Se ridica de pe pamant si inima ii zvacneste puternic.Isi ridica privirea si ma priveste fara ca macar sa spuna un cuvant.Imi zambeste si se apropie de fereastra la care stau neclintita.Imi este teama sa respir ,insa ma hipnotizeaza ,ma strange puternic cu bratele lui reci...si ma saruta suav.Inca simt cum ghearele lui fioroase imi patrunde carnea si cum ma musca de buzele mele rosii neexperimentat.Ma priveste atat de aproape incat vad cum ochii lui isi schimba culoare si ii ies din orbite.Coada lui lunga se incolaceste usor in jurul gatului meu si ma aseaza pe pieptul lui.Pe gatul meu gol simt un lung sarut de gheata apoi un junghi puternic il lasa fara viata.Curg picaturi de sange  pe rochita mea alba si ma albesc la fata.Se pravaleste la pamant si revine din nou .Ne cuprinde un mister total , se arunca intre doua usi de piatra si ramane acolo pe veci stiind ca o fiinta ca mine a lasat bestia din el sa se simta umana pentru cateva clipe.
   In noaptea rece...

7 comentarii:

  1. Noaptea asta rece despre care vorbești tu aici pare totuși atât de călduroasă încât chiar mi-ar plăcea să dau o raită prin vremea aceasta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. In noaptea rece si pasionala..Unde si eu mi'as fi dorit sa fiu..ca un privitor. Sa asist la aceste scene senzuale, si in acelasi timp suave. Splendid!<3

    RăspundețiȘtergere
  3. cand citeam ce ai scris tu ma trecea un fior prin tot corpul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte pătrunzătoare postarea, poate că îngerul va renaşte în incertitudinea vieţii. Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  5. Superb:X Imi place ca ai scris atat de fantastic, iesit din lumea realului...
    Succes in continuare;)
    Te pwp:*

    RăspundețiȘtergere
  6. @Lamaitza:Eu sincer nu as vrea asta...pentru ca sfarsitul este dureros.
    @Kyky:Multumesc:*
    @Denisaaa: ups:D
    @MiiutaChan:,,poate că îngerul va renaşte în incertitudinea vieţii''frumos spus:*
    Multumesc!
    @Gabriela:>:D<Si eu te pup!

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate