duminică, 11 septembrie 2011

Just For A Moment

      Bun venit in inima mea stupida!Dupa atatea miscari gresite esti aici...chiar daca doar pentru o clipa.Esti inca in joc,desi este al naibii de perfect pentru tine.Atat de complicat cand singurul lucru ce ar trebui facut este sa devastez acest loc.Sa ma distrug odata cu tine inauntrul meu.Este de ajuns sa vad cum toti demonii mei se napustesc asupra ta ...Este okay sa plangi!Este okay sa ingheti de frica si sa te intrebi de ce inima mea stupida face asta.Esti doar un intrus ce a crezut pentru o clipa ca vreodata vei simti caldura unui suflet inocent...al unei visatoare.Zdrobeste direct in tine toate zilele proaste si greseli.Te ineci in cea mai adanca mare...te zbati din rasputeri ca lucrurile sa se schimbe exact cum tu gandesti.Simti cum esti amortit in propiile tale incercari,cum te lasi la fund si nimeni nu este acolo cu tine.Si de data asta singura ta iluzie in care crezi te salveaza.Te prinde de mana si iti vindeca toate ranile,soarbe usor sangele ce se scurge lin pe pieptul tau,te incalzeste cu propiul ei trup si dispare cand iti revi.Poate ca te doare cand refuzi sa crezi ca totul este pierdut.Ca nenorocita mea de inima te-ar ucide cu atata satisfactie dupa ce mereu si mereu iluzia ta te readuce la viata.Nimic nu o sa schimbe lucrurile pe care tu le spui cu atat usurinta.Imi pare rau dar ea nu poate fi perfecta.Ea nu este slaba incat sa fie secata de puteri la fiecare atingere de a ta .Nu poate crede in cuvinte cand nu exista fapte.Nu plange pentru ca tot ce ea poate face este sa iti intoarca spatele.Nu spune ,,Stop'' pentru ca nu ii pasa.Nu poate fi perfecta pentru ca ea priveste lucrurile de departe.
  Si desi incerc sa o fac din rasputeri sa te accepte ea ma loveste cumplit!Nu te vrea pentru simplu fapt ca tu o faci sa devina perfecta.Cine esti, ea niciodata nu va sti.Te ascunzi prea bine pentru a  ne continua nebunia amundoi.
  Totul se intampla pentru un motiv... 
    

9 comentarii:

  1. Asa e totul se intampla pentru un motiv,chiar si el a fost un motiv sa te maturizezi si sa capeti experienta,cine stie...

    RăspundețiȘtergere
  2. Căutarea perfecţiunii este cea mai mare greşeală a firii umane, perfecţinea este un termen abstract şi nu are termen de comparaţie în viaţa reală pentru simplu fapt că este ceva închipuit de om,precum izvorul tinereţii sau ştiu eu balaurul din basme. E bine că încerci să te dezbraci de acea iubire, iar acum trebuie să spun că în adevăr toate se întâmplă cu un motiv,motivul fiind viaţa, experienţa, situaţiile, oamenii. "Totul se intampla pentru un motiv... " frumos spus.

    RăspundețiȘtergere
  3. sincer tare as vrea sa stiu acel "motiv" pe care se intampla atat de multe....as vrea si eu sa stiu acel "motiv" pt care ink iubesc chiar dak am fost dezamagita si ink nu e deloc roz(exclus "ca iubesc",nu prea vad sa fie un motiv indeajus)

    RăspundețiȘtergere
  4. Inima ta nu va fi niciodată perfectă, așa cum nu este nici a mea și a niciunei persoane care îți lasă comentarii. Dar inima poate alege să fie bune, umplută până la refuz cu iubire și cu un dram de pasiune. Inima ta poate să zboară departe, poate coboră în cele mai negre prăpastii și poate ajunge la cele mai înalte nivele. Ea alege ce cale urmează îndrumată de rațiune :)

    RăspundețiȘtergere
  5. *D.Karl:sunt de acord...
    *MiiutaChan:Multumesc:)
    *emma:si eu as vrea sa il stiu:((
    *Lamaitza:Multumesc :*

    RăspundețiȘtergere
  6. oare o sa-l aflam vreodata? sau o sa traim totusi intr-o lume de "basm"

    RăspundețiȘtergere
  7. Emma...sincer chiar nush..poate il vom afla acum,pe viitor sau niciodata...

    RăspundețiȘtergere
  8. da,poate...sau e ink o intrebare la care nu o sa gasim raspuns...

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate