sâmbătă, 10 septembrie 2011

One night

   Cred ca a fost o ultima noapte ce nu va veni inapoi niciodata.Inca tremur,iubitule!Tresar la fiecare vibratie a telefonului,traiesc in suspans si sunt agitata, desi stiu ca asta a fost sfarsitul.Noi am vrut asta,iar totul acum chiar are un sfarsit.,,De ce nu vrei sa-mi raspunzi?Acum vad lucrurile mai clar...Mult mai clar!Ma uit la tine si parca te vad pentru prima oara,desi ne stim de atat timp.Vreau sa ne dam o sansa.Nu o sansa daia pentru a o lua de la inceput...doar o sansa ca totul sa aibe un happy end.O singura noapte pentru ca totul sa se termine asa cum noi am visat.Ramanem cei mai buni prieteni...sti asta.Fara tine ...eu...eu nu pot.Vreau sa vi inapoi doar pentru cateva ore.Vei fi aici?''
  M-a rascolit atat de mult mesajul ala incat am stat doar prinsa in acele cuvinte.Gandindu-ma daca chiar vreau sa ating cu varful degetelor mele firave trupul tau .Daca m-ai fi lasat sa spun de la inceput ce vreau...acum eram acolo.Nu stiu daca decizia este corecta,dar vreau ca singura noapte in semn de ramas bun al doua suflete pereche sa fie magica.Ma imbrac fara sa stau pe ganduri.Ma opresc in fata usii si iti simt parfumul.Cad intr-o transa adanca si suspin .Las capul in jos si privesc in pamant.Eram atat de amortita incat nici macar usa de la intrare nu am auzit-o deschizandu-se.Ma privea atat de cuminte si inofensiv.Ochii lui mari si caprui imi spuneau prea multe chestii ...Te stang atat de tare in brate .Chiar esti fericit.Suntem fericiti.Ma iei de mana si as mai face'o odata...Saruturile tale ma deconecteaza de stres si amintiri.Radem,glumim si intr-un sfarsit ne aducem aminte de cele mai haslii momente petrecute amundoi.Visam mai departe pentru ca putem.Ma strangi la piept,lumina se stinge si intr-un sfarsit adorm cu capul pe tine .
  Noaptea a trecut prea repede pentru a iti putea spune ca Mi-as fi dorit sa dureze la nesfarsit,dar timpul nu sta in loc.Ma retrag.Te sarut pe frunte si incetul cu incetul ma indepartez.Atat de usor incat pentru prima oara usa nu a scartait.Adio!

 

14 comentarii:

  1. Uneori... poate e mai bine sa lasi ceva decat sa continui sa te tai in colturile ei. Si poate, aveti noroc daca v-ati inteles atat de genial sa puteti ramane cei mai buni prieteni.
    De multe ori nu vrem sa renuntam la o relatie deoarece ne e frica sa nu pierdem persoana respectiva, dar ceea ce noi nu realizam e ca nu o pierdem ci ca... schimbam doar statul. De la iubit , la amic. E o schimbare cam mare, dar de multe ori e cea mai buna alegere pe care cineva o poate face.

    RăspundețiȘtergere
  2. Atât de emoționant, chiar mi-au dat lacrimile. Dar de ce să fie ultima? Dacă inima ta vrea să se descarce, eu una sunt sigură că vei mai posta despre voi doi :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Alee:Ai dreptate...insa noi am fost si suntem prieteni buni.Relatia noastra de prietenie nu s-a schimbat si nici nu se va schimba!:)Multumesc!
    @Lamaitza:Si eu sunt sigura de asta:))Dar nu voi renunta la postariile mele ce il include:)

    RăspundețiȘtergere
  4. PArca ai fi povestit povestea mea, un baiat cu ochii caprui , o relatie aflata la sfarsit si o noapte
    Blestemata aia de noapte pe care nu ai fi vrut sa se termine, mia placut fiecare rand nu am unul preferat in parte. Ma facut sa retraiesc senzatiile care credeam ca leam uitat:)

    RăspundețiȘtergere
  5. :)..Cateodata e bine sa lasi totul in mana soartei si sa faci ce iti porunceste inima.

    RăspundețiȘtergere
  6. povestea ta imi aduce aminte de un roman care lam citit!

    RăspundețiȘtergere
  7. @SuicidePasion:Asa este...o ultima noapte care mi-as fi dorit sa fie vesnica.Asa ceva nu se uita.;)
    @Lamaitza: :>;;)
    @Raisa::)
    @Denisaa:cum se numeste romanul?

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi`au dat lacrimile ... ai descris asa de frumps acel ,, Adio '' , care la unii dintre noi vine fara sa`ntrebe , fara sa vrem ... dar vine totusi si ne izbeste la pamanat fara a ne da voie sa ne ridicam.

    Foarte frumos !

    RăspundețiȘtergere
  9. candva traiam si eu emotiile astea..
    mi-a placut !!;x

    RăspundețiȘtergere
  10. @AndreeEA:Multumesc!:)Si ai dreptate...
    @29 decembrie:Poate o sa mai simtim emotii dastea insa diferite...cu persoane diferite,in locuri diferite ..

    RăspundețiȘtergere
  11. @Den':Multumesc>:D<
    @Emma:...imi pare rau pentru tine ca treci prin toate astea:*

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate