miercuri, 14 septembrie 2011

Prisoner of love

   Poti sa o faci acum...Poti sa ma transformi in prozioniera iubirii.Poti sa vi pe neasteptate in camera mea si sa bei tot sangele din mine.Poti sa ma lasi zacand in agonie pe un covor de frunze.Poti sa o faci acum..
   Mi-e dor...Mi-e dor de planurile pe care ni le faceam,de toate acele senzatii pe care trupul meu le dorea asa de mult.Vreau sa ma simt prizoniera in mainiile tale.Stiu ca tu esti cel mai potrivit pentru a face asta.Ia-ma departe si arunca-ma intre patru pereti negrii.Lasa-ma sa privesc in urma...Imi va fi dor.
   Ia-ma de mana si da'i drumul.Pune-mi o esarfa la ochii si lasa frica sa ma stranga de gat.Ma arde flacara intensa a iubirii tale.Un chip aflata in centru,se joaca si pica fara motiv.Se ridica si se stinge odata cu ochii inlacrimatii.Simt cum becul de deasupra ma frige incetul cu incetul pana ma evaporez.Sunt doar eu si o parte din mine.
  E greu sa mai visezi inca la ceva ce de mult este pierdut...Dar nu simt durere.Doar teama.Teama ca aici imi va place,ca ma voi simti ocrotita.Ma sperie vociile ce le aud...voci sadice si lipsite de caldura .Mi-am pierdut mintiile iar becul se stinge usor...inca mai palpaie dar intr-un sfarsit moare.O lumina imi strafulgera privirea si ma trezesc.Ma ating...sunt inca vie.Fug in baie si ma privesc in oghinda.O lacrima curge usor insa o ezit.Ma spal pe fata si fug la usa.Ma simt prizoniera in propiile mele mainii.Esti dincolo de acea usa misterioasa.,,Mister'' de ce trebuie sa simtii tu ce simt eu acum?De ce eu iti fac rau cand de fapt simt contrariul?Oare cand ma voi ineca intr-o mare de fum?

7 comentarii:

  1. Să înțeleg că îți place să te simți dominată, având în vedere că ai foarte multă încredere în el :*

    RăspundețiȘtergere
  2. "Pune-mi o esarfa la ochii si lasa frica sa ma stranga de gat."puternică imagine. Se pare că eşti mai captivă decât crezi în acea iubire, nostalgia uneori ne face să visăm în continuare la ceva ce nu mai este.

    RăspundețiȘtergere
  3. Toti suntem prizonieri inlantuiti pe viata ai dragostei...doar ca unora chiar le place asta :)
    :P :)) foarte frumos!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoasa postarea, dar totusi, nu trebuie sa te simti prizoniera nimanui. Trebuie sa te simti libera si stiu ca suferi, fiecare din noi sufera la un moment dat si de cele mai multe ori e vina dragostei. Stiu cum este, dar sunt libera acum si voi fi.Asa trebuie sa te simti si tu. E chiar frumos sa simti ca persoana iubita 'isi bate jok de tn', dar si mai frumos e atunci cand nu sti ce e suferinta, pentru ca doare si cu totii stim cum este. Imi pare rau ca trebuie sa fie asa, dar...mereu apare un 'dar' care sa le strica pe toate.Asta e viata.
    Esti foarte talentata si cred ca te dedici blogului tau. Foarte frumos din partea ta si iti urez succes in continuare, dar tine minte. Prizoniera sau marioneta a nimanui sa nu fi.
    Te pwp:*

    RăspundețiȘtergere
  5. @Lamaitza:tu sti mai bine despre ,,mister''...am incredere in el...uneori prea multa:)
    @MiiutaChan:Da:)
    @Alyn:asa este:))mersi
    @Gabriela:Iti multumesc ca imi citesti postariile si iti doresc si eu la fel:succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  6. foarte frumos si intens....e greu atunci cand pierzi pe cineva...cand nu mai este langa tine...:(...

    RăspundețiȘtergere
  7. iubim si suntem prizonierele iubiri...suferim si suntem prizonierele iubiri...traim, iubim, suferim...suferim iubim si traim din nou...suntem prizonierii iubiri, depindem de ea...

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate