vineri, 2 septembrie 2011

Promise in the dark

    Nimic,acum nimic nu va mai conta...Nu imi pasa ca am revenit la vechiile mele obiceiuri,ca in continuare mint cand de fapt simt,ca am facut promisiuni pe care nu am vrut sa le respect.Pentru cateva ore ,intinsa pe iarba in mijlocul pustietatii mi-am gasit linistea.Paralela fata de ce se intampla in jurul meu ce l-am parasit pentru a colora noaptea si intunericul in culorile sentimentelor traite in bezna si liniste...asa cum faceam odata.
    Nu conteaza ca sunt incercuita de frunze moarte sau ca melancolia toamnei ma va prinde incetul cu incetul in  vrajiile ei.Nu conteaza ca cerul va lumina spunandu-mi ca nu sunt niciodata departe de el.Astept ca soaptele in intuneric sa ma gadile la ureche,ca lacrimile sa se transorme una cate una in stele .Inocenta din mine se ridica incet deasupra mea.Ii place sa danseze in intuneric ,sa-si gaseasca libertatea in muzica,sa fredoneze versuri pe care le adora.Atat de mult ma regasesc in ea.Dar de fapt eu sunt ea.Eu sunt cea care pentru o secunda ma aventurez ca o copila in lumi necunoscute.M-am recunoscut pe mine si am luat-o la fuga.Ceva ma impinge inapoi ...o raza de lumina ce se indeparteaza usor lasandu-ma in adancul intunericului.Nu imi este frica si o urmez oriunde ea s-ar indeparta.Cu cat ma apropii mai mult lumina de fapt este cineva cunoscut...Baiatul ce mereu imi sopteste in intuneric ,,Wake up,Visatoare'o!Mai devreme de cat pare ne intoarcem in locul in care eu priveam spre stele.Tot ce stiu este ca sunt pusa la pamant imbratisata de doua aripi uriase...ce imi promit ca ziua de azi inca nu a trecut.Refuz sa cred ca el apartine viselor mele de moment.Cand stau in intuneric te cred!Te cred cand imi spui ca in intuneric niciodata nu voi singura.Mereu cineva are grija de mine.
    Si atunci chiar am crezut ca vom fi doi ingeri pierduti in timp la infinit ...dar o stea cade !Am trait spectacolul atata timp cat cortina nu cazuse.
    Promise in the dark...Never be alone!

7 comentarii:

  1. Sa ai tot timpul incredere in sentimentele tale, in ce iti spune inima. Azi pot sa`ti spun asta, azi sunt optimista, vad lucrurile altfel .. maine nu stiu.

    Te imbratisez >:d<

    RăspundețiȘtergere
  2. >:D< Foarte frumoasa postarea.Trebuie sa ai incredere in tine..am invatat asta datorita celor care m-au sprijinit..!Nu uita..fara incredere nu o sa realizezi nimic:)

    RăspundețiȘtergere
  3. scrii foarte frumos :X
    deobicei ceea ce scrii din inima e magicccc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Se observa ca ai scris din inima:x
    Imi place enorm de mult cum scrii<3

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos...chiar m-ai impresionat cum gandesti si uneori as vrea sa fiu ca tine...o inocenta...dar realitatea e prea crunta si m-am pierdut in pustiuri...:(
    Ai dreptate"Never be along".
    Te pwp:*

    RăspundețiȘtergere
  6. @AndreeEA:Ma bucur sa te vad asa optimista:)Si eu te imbratisez>:D<
    @Raisa:Ehh...realizez si eu asta...tot cu ajutorul prietenilor ce este drept.
    @Denisaaa:;;)Multumesc:*
    @kyky:>:D<
    @Gabriela:Inocenta poti fi si de fapt esti...doar ca viata are si bune si rele.Nu esti pierduta pentru ca vei gasi drumul catre dorintele tale care se vor indeplini:*

    RăspundețiȘtergere
  7. ".Cand stau in intuneric te cred!Te cred cand imi spui ca in intuneric niciodata nu voi singura.Mereu cineva are grija de mine."

    Acolo,cand toate se termina,in intuneric cand nu vedem nimicc,vor fi persoane care ne vor aduce la lumina,care vor avea grija de noi,ca nu ni se intampla ceva.Ei conteaza!

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate