joi, 1 septembrie 2011

Suddenly

  Nu visez...doar am ochii larg deschisi in jocul asta orb si prostesc.Faceam juraminte,ma comportam ciudat...eram independenta.Acum iubesc sa scriu alte pagini,alte povesti .Asa cum am promis nu ma voi mai indragosti din nou.Fara sentimente,vise pline si despartiri in urma carora zambesc.Poate intr-o alta viata voi iubi din nou si nu voi uita prima iubire.Poate atunci vom fi destul de maturi sa  stim ca undeva, candva ne vom revedea.Ciudat!Totul i-a amploare cand esti prin preajma si brusc inteleg ca nu conteaza cine a gresit.De fapt inteleg ca aia nu era dragoste...ca de fapt nu am fost indragostita niciodata.
  Si dintr-o data stiu de ce sunt scrise toate romanele de dragoste,de ce amintirile sunt acolo unde sunt,de ce alerg pe un drum pe care am mai mers.Si ce mai conteaza acum?!Cuvintele ma ating printre alte soapte,sunt perfecte atata timp cat chestia din mine numita "libertate" a prins viata.Perfecte atata timp cat ,,El''este prin preajma.
  Stiu cat de ciudat este !Sunt indusa in eroare.Suntem dependenti unul de altul,alaturi de o ultima speranta in sfarsit libera.Noi am fost in tot acest timp.Acum este aici.Imi spune ca ma iubeste,ca la capatul drumului o luminita inca palpaie,ca va supravietui.Se simte asa bine ,iar eu nu ii naruii toate visele.Recunosc!M-am simtit atat de bine in prezenta ta incat imi este prea greu sa cred ca sunt acolo!Totul se misca prea repede in jur.Eram prinsa de o multime de chestii ...ma simteam diferita de mine.Dar tocmai mi-am spus ca nu o sa ma mai indragostesc din nou.
  El atunci,acolo m-a facut sa inteleg Ca defapt nu am mai fost niciodata indragostita inainte.Si da...Brusc mintea imi face feste.Ai putea fi aici,plimbandu-te prin fata mea,privindu-ma nerabdator,atingandu-ma iar eu inca o data iti arat ca esti singurul pentru care voi ceda.
   Brusc el este singurul ,pe bune!!

16 comentarii:

  1. Sentimentele uneori sunt inselatoare :) gandeste`te bine ce simti si pentru cine simti. Stai singura, reflecteaza asupra lucrurilor care se`ntampla in jurul tau si dupa o sa`ti dai seama cum stau lucrurile.

    Te imbratisez >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragostea loveste cand vrea ea, nu cand vrem noi. :) de asta e atat de complicata, pentru ca nu o putem controla...

    RăspundețiȘtergere
  3. Sentimentele apar atunci cand te astepti mai putin>nu trebuie sa promiti nimic...deoarece nu se stie cand vei cadea din nou in plasa dragostei.

    RăspundețiȘtergere
  4. e frumos sa iubesti,sa te indragostesti ,sa simti ca ai fluturasi in stomac,sa simti ca zbori,sa simti ca esti cea mai fericita langa eprsoana iubita.
    nai cum sa nu te mai indragostesti,exact cum a zis Alyn dragoste loveste cand vrea ea,nu cand vrem noi.

    RăspundețiȘtergere
  5. De ce să refuzi dragostea când ea este un sentiment atât de frumos și de pur, dar în același timp, atât de haotic și nebun? Lumea întotdeauna va căuta dragostea. Nu fi timidă, caut-o și tu, visătoareo! Te îmbrățișez :*

    RăspundețiȘtergere
  6. *AndreeEA:Asta incerc sa fac...Dar cand ma gandesc la o problema ma navalesc altele si altele.
    *Alyn:Sunt de acord!
    *Raisa:...:)
    *Denissa:Este un sentiment ce merita trait din plin...Dar na!In momente dastea sunt o lasa si promit cu toate ca stiu ca nu va fi niciodata asa!
    *Lamaitza:Nu as face asta daca as sti ca nu voi suferi iar si iar.Voi accepta lucrurile asa cum sunt.Si eu te imbratisez>:D<

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai îmbinat foarte bine aceste sentimente derizorii care însoţesc iubirea. Vei iubi şi în altă viaţă, cum vei mai iubii şi în această viaţă, pentru că iubirea nu e un sentiment de care te poţi ascunde. Îmi place cum scrii, eşti printre oamenii care scriu viu, care transmit mai departe ceea ce simt, bravo!

    RăspundețiȘtergere
  8. *MiiutaChan:Iti multumesc mult!Te m-ai astept pe aici:*

    RăspundețiȘtergere
  9. mmmdaaa....deci danielus poeta mea:*(:*:*............scriu eu B. Aurel

    RăspundețiȘtergere
  10. Frumos...imi place ca mai exista cineva care are vise...ale mele sau dus de mult spre dezamagiri...foarte frumos...esti talentata in felul tau de a fi...adik minunat...si de data asta mai lasat cu gura cascata:))

    RăspundețiȘtergere
  11. *Gabriela:Niciodata sa nu ii pierzi visele!Atata timp cat vom crede in ele ,ele vor ramane !Talentata??Nu cred...dar nici nu vreau sa te dezamagesc:)Multumesc!
    Te pup ,draga mea>:D<

    RăspundețiȘtergere
  12. In totdeauna vor exista probleme.Nu exista relati perfecte :)

    RăspundețiȘtergere
  13. De acord, nimic nu e perfect, lumea e invadata mereu de probleme!:(

    RăspundețiȘtergere
  14. Uneori credem ceva,si ne mintim pe noi insine. De multe ori ne inselam de ceea ce simtim,asa ca gandeste-te de multe ori inainte de a spune ceva.Fii hotarata!

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate