joi, 8 septembrie 2011

Yes or no?

    Nu stiu sa joc la nesfarsit jocul de'a zambi prostesc.Inca nu stiu sa trisez timpul care trece pe masura ce astern fiecare cuvant pe o foaie...Nu imi pot controla sentimentele atunci cand ma sui pe cea mai mare stanca ce imi iese in cale.Nu imi pot controla emotiile si lacrimile ce se scurg pe obrazul meu uscat.Dincolo de intrebari si raspunsuri exista ceata deasa,vantul puternic,amintirile sterse ce ma impiedica sa ajung in varf.Pentru cati ca mine timpul trece lent?!Pentru cati ca el timpul inseamna doar graba?!Pentru cati ca ei speranta moare ultima?!Pentru cati ca noi visele inseamna ,,maine''?!Mi-e indiferent ca sunt mintita,ca nu voi gasi raspunsuri...doar lasa-ma ca de data asta eu sa castig!
   Dincolo de aparente,dincolo de ,,da'' sau ,,nu'',dincolo de toata lumea voi ramane intr-un anotimp uitat de timp...asa cum o foaie veche este uitata pe o masa,asa cum fiecare picatura de ploaie cade pe asfaltul incins de teama.Dar am nevoie de fapte,sa demonstrez ca indiferent de risc voi fi profund usoara precum un fulg.Desi am ajuns in varf inima mea cade intr-o prapastie adanca...atat de adanca incat imi este prea frica sa schimb ceva.Nu vad doar simt.Sunt pentru prima oara inspaimantata ca de aici nu voi putea zbura.Ca am uitat sa imi folosesc aripiile strapunse de un cutit.Imi este greu sa i-au o decizie...Un simplu ,,da'' si voi putea zbura...un simplu ,,nu'' si voi ceda.Si o sa vreau sa scap,dar maine imi va fi mult mai greu.Poate va fi ca tine.Totul prinde speranta cand incep sa cred.Inchid ochii,tac si ma desprind usor...intind aripiile si sunt copil iar si iar.Am reusit!Am reusit sa imi infrang temeriile.Pe zi ce trece zburand citesc in ochii mei raze si sclipiri.Pentru un timp vorbesc despre prezent pozitiv.Pot sa fac ce imi doresc.Numai eu am putut schimba pasele proaste,minciuniile ce cu timpul s-au inecat.
   Cu toate ca sunt sus...esti langa mine?Yes or no?


    

18 comentarii:

  1. ce trist...:|
    oare viata asta a ajuns o drama in care noi traim?

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos.

    P.S. Imi e extrem de greu sa te citesc, din cauza ca totul e roz ... incearca posturile sa le scrii cu alta culoare, ca ma dor ochii extrem de rau cand citesc. Sper sa nu te superi .. :*

    RăspundețiȘtergere
  3. @Denisaaa:Posibil...depinde cum privim lucrurile:)
    @AndreeEA: Multumesc!Si stai linistita nu am de ce sa ma supar:-jSper ca acum este mai bine:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Eheeeeeee , asa DA! Am imbatranit si nu mai vad bine, ma duc pe pula, incet da` sigur :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Iubirea taie intradevar aripi,frumos scris.

    RăspundețiȘtergere
  6. @AndreeEA::)))Vai tu:))Esti o baba in toata regula=))
    @D.Karl:da...Multumesc!:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Adevarat :)) iar daca nu ma duc dracu` ca`s batrana o sa ma duc de la alcool si nopti pierdute pe amintiri si vise .. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Ah!!Stii si eu vroiam sa ma apuc de fumat...ca prin minune am renuntat!
    Iar alcool-ul...functioneaza doar pe moment :-<

    RăspundețiȘtergere
  9. Nota 10 pentru postare, ca întotdeauna, o plăcere să te citesc, visătoareo! :*

    RăspundețiȘtergere
  10. greu sa gasim o persoana care sa ne accepte visele,dorintele...asa cum suntem noi si greu sunt pt are reusesc sa ne accepte asa cum suntem...dar in orice moment dragostea e frumoasa...super postare...te pup!

    RăspundețiȘtergere
  11. Hey dupa ce am vazut comul am decis sa dau iama
    pe aici .. sa vad ce ai scris, mia placut enorm postarea asta, si ca sa spun si eu o parere
    - Cred ca intrun fel ai dreptate, mereu ne gasim intr-o lume plina de toate mizeriile din jur, si simtitm ca ne sunt taiate aripile , dar cu toate astea nu trebuie sa renuntam, trebuie sa zburam mai departe.. Asa ca cuvintele poate sunt multe dar nu-s destule sa imi descrie incantarea mea citind aceste randuri, :)Continua, ai talent

    RăspundețiȘtergere
  12. Din ce in ce mai mult prinzi aripi si te inalti catre o alta lume.Superba postarea <3!

    RăspundețiȘtergere
  13. "Pentru cati ca mine timpul trece lent?!Pentru cati ca el timpul inseamna doar graba?!Pentru cati ca ei speranta moare ultima?!Pentru cati ca noi visele inseamna ,,maine''?!Mi-e indiferent ca sunt mintita,ca nu voi gasi raspunsuri...doar lasa-ma ca de data asta eu sa castig!"

    Pentru multi lucrurile astea sunt asa.Dragutz postul.
    Uneori poate ca nu ne dam seama,dar sunt altii care ar zice aceleasi lucruri si apoi am crede ca ne citesc gandurile,sau seamana cu ceea ce amv rea sa zicem.

    "Un simplu ,,da'' si voi putea zbura...un simplu ,,nu'' si voi ceda"

    Sunt zile sau momente in care suntem cu adevarat hotarati sa facem ceva,in cat un simplu cuvant ne poate da o sansa,noua sau altora,ori ne poate dobora intr-o clipa. Ei au numai o sansa,noi poate mai multe momente intr-o zi sau clipa. Pentru a doua zi o pot pierde si sa vrem altceva.

    RăspundețiȘtergere
  14. yes or no.. la intrebarea asta doar el iti poate raspunde :)
    foarte ganditoare, imi place modul cum ai pus problema :)

    RăspundețiȘtergere
  15. @Lamaitza:;;)Multumesc!:)
    @emma:Asa este !Dragostea este frumoasa si merita traita secunda cu secunda:)Si eu te pup:*!
    @Simple Soul:Sper sa am destul timp sa continui:(Multumesc:*!
    @Raisa:Dap...intr-o lume ireala,din pacate;)
    @[*¤* ζæฬ`яღ җ α...•.★*.):M-ai impresionat cu comentariul tau:))Si mai surprins in mod placut:)
    @Alyn:Ehh...mersi:)

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate