duminică, 29 iulie 2012

30.07.1995


    "Tata" poftim, este miezul inimii mele.Probabil te-am surprins spunandu-ti asta.Inca traiai cu impresia ca l-am pierdut si pe el ? Ei bine,doar si-a schimbat forma.Nimic nu este de regretat ,caci la un moment dat a fost cum ti-ai dorit tu.Iar totul,intregul,incetul cu incetul ,incepe sa se lege.Nu ai asistat la momentele dificile din viata mea,nu mi-ai oferit un umar de incredere,nu m-ai ajutat fizic si nici emotional.Ai disparut din drumul meu,chiar daca si tu aveai nevoie de mine..si eu..am fost prea mandra sa recunosc asta,probabil.Cateodata chiar si gandul ca undeva tu existi s-a indepartat ..prezenta ta ma facea sa ma simt inferioara.Ceea ce am realizat eu prea tarziu a fost ca nevoile persoanelor din viata mea  au fost satisfacute cu ajutorul meu,dorintele lor indeplinite si munca terminata.Nu m-au urat,nici nu au indraznit sa ma iubesca,nu s-au prapadit de ras la glumele mele ,nu mi-au adresat niciodata cuvinte de lauda. De fapt,nici nu aveam nevoie de ei. Eu aveam nevoie de un tata.Tot ei nu mi-au controlat niciodata viata,chiar daca uneori au avut intentia sa o faca ,insa cu toate astea..i-am iubit.Cativa dintre ei mi-au ramas alaturi,in spate.Au avut grija sa ma impinga pentru a ma vedea murind incetul cu incetul.Stii ce cred eu ? Ca persoane asemanatoare celor prezente in viata mea,te-au ajutat si pe tine sa decazi atat de mult incat ti-au dat suficienta "barbatie " sa ma parasesti.Unde sunt toti cei pentru care pe mine m-ai dat la o parte ?
  Nu iti pasa de mine,vezi ?Nu imi simti lipsa.Nici macar singuratatea nu te multumeste acum ca acei oameni demni de dispret au fugit din viata ta.La urma urmelor de ce ar fi ramas ?Au facut destule in ultimul timp.Nu stiu de ce strici totul incercand sa-ti construiesti amintirile pe copilaria mea pentru a avea o fundatie solida emotionala.Te urasc.Cum mai poti iubi niste persone ca ele si pe mine ma ignori?Cum mai poti pune in practica ce ai invatat de la ei in celelalte relatii si aspecte ale vietii?Si tu esti un monstru..un ne-om.Cu mine cum ramane ?Eu,cea care te-am iubit neconditionat atata vreme ?Si pe mine crezi ca ma poti calca in picioare,asa-i ?

  Nu-ti pasa nici catusi de putin.Nu incerc sa te judec,poate a fost mai bine ca ti-ai dat seama de toate astea.Dar nu avea pretentia ca eu sa te iert.De fapt,am sperat sa-ti dai seama singur,insa niciodata nu a fost asa.I-ai vazut,le-ai vazut rautatea,dar te-ai razbunat pe mine..pe copilaria mea.Nu eram eu de vina.Nu te astepta sa-mi schimb timbrul vocii,pentru ca tu,un monstru ,sa fii atent.Tu stii cel mai bine ce asteptari ai de la viata..Am considerat ca ar fii mai bine sa aflii toate astea de la mine.Sa nu te mint ,sa-ti spun adevarul pentru a nu-ti uita "fiica" niciodata.S-ar putea sa fi fost singura persoana sincera din viata ta de nimic.Multumesc pentru fiecare cadere ...m-a facut mult mai puternica.Si daca vrei sa stii , am ajuns in clasa a 11 a ...ma bucur ca am baiatul iubit langa mine.. Si anul trecut de ziua mea am scris tot despre tine..Fetita ta a crescut mare !




 Sii..poate a venit vremea sa pun si niste poze cu mine :)











 La multi ani mie !

25 de comentarii:

  1. La mulţi, mulţi ani! Să fii fericită alături de cei pe care îi iubeşti şi te iubesc. Cât despre lucrurile triste, uită-le, măcar pentru azi...Te pup:X

    RăspundețiȘtergere
  2. La mulți ani plini de iubire și pace! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Fata mea mare si frumoasa..Plang, din nou..Plang pentru ca exisra timpul si distanta care ne desparte. E unul din momentele speciale in care imi doresc din tot sufletul sa fiu acolo langa tine. E unul din momentele in care imi doresc sa fiu acolo, sa te fac sa zambesti, sa te imbratisez, sa rad cu tine si sa plang cu tine, sa imi dai sfaturi si sa vorbim despre tot ce s-ar putea vreodata vorbi. Te iubesc. Esti una dintre cele mai speciale persoane din viata mea si sunt atat de egoista incat as vrea sa te am alaturi de mine pe veci. Te iubesc, te iubesc, te iubesc, sa nu ma parasesti niciodata! Esti cel mai bun lucru care mi s-a intamplat. Sa cresti mare si frumoasa, puternica, optimista, sigura pe tine si..sa ai incredere in mine, indiferent de ce se va intampla. O sa fiu aici pentru tine!

    RăspundețiȘtergere
  4. ah ce trist ca se comporta asa...eu nu am avut tata caci a murit la 7 ani insa ii simt lipsa groznic, in fiecare clipa vietii mele...el ma iubea enorm insa daca m-ar fi parasit ori l-as fi dat dracului ori as fi profitat de pe urma lui si l-as tratat ca pe un rahat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu incerc sa profit de pe urma lui pentru ca ,chiar si asa mi-ar scote ochii toata viata.

      Ștergere
  5. La mulţi ani,scumpă!Eşti tare frumoasă!:*

    RăspundețiȘtergere
  6. La multiiiii,multiiii ani!

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani . din nouu. =]]]] cu intarziere de data asta.:>

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani! Frumusica mai esti!
    Imi pare rau pentru tatal tau...

    RăspundețiȘtergere
  9. La ultimul fragment, nu stiu de ce, dar mi s-a facut pielea de gaina..
    La multi ani (cu intarziere)! Esti foarte frumoasa. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Timpul tău și-a eliberat sinele pentru sărăcie și barieră
    Distanța nu este o problemă, nu te uita să-ți cunoști corpul liber pentru sărăcie, părinții tăi trăiesc în viața săracă nu înseamnă că vei trăi în viață săracă, nu te uita înapoi, este timpul tău pentru a-ți elibera sinele pentru sărăcie
    (1) dacă vrei bani instantanee
    (2) dacă îți dorești înapoi fosta iubită sau iubitul tău
    (3) dacă doriți puterea de a conduce ministerul
    (4) dacă doriți să câștigați numărul loto sau pariați 9ja
    (5) dacă vrei să fii bogat fără sacrificiu de sânge uman
    (6) dacă vrei să-ți controlezi soțul sau soția
    (6) dacă doriți limba de comandă
    (7) dacă doriți să fiți membru al continuității
    (8) dacă sunteți în căutarea unui copil, soț, soție sau soluție la problema dvs.
    (9) dacă doriți ca afacerea dvs. să se mute ca și cum cunoașteți alții,
    (10) puterea de a câștiga cazul
    (11) puterea unui post înalt în biroul sau locul de muncă
    (12) dacă vrei farmec
    (13) dacă vrei o putere spirituală de a controla oamenii
    (14) dacă doriți un loc de muncă
    (15) dacă nu aveți soluție în străinătate, contactați acum baba pe e-mail: Ededetemple@gmail.com SAU whtasapp +38972751056 înainte ca ora să fie prea târziu ...

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate