duminică, 8 iulie 2012

...but now,only dreams.


Draga `Căpăţânosule.`,

   Cred ca ai uitat vremurile petrecute impreuna cand ma jucam cu degetele in parul tau blond sau cand incercam sa-ti stric noul look,cand stateam minute intregi doar tinandu-te in brate ..Stiu ca,cel mai probabil,este prea tarziu.Asta o stiu.Sunt mai constienta de acest lucru decat de orice altceva,dar nu mi-am putut opri mainile din a scrie si mintea din a gandi aceste cuvinte.Imi pare rau daca te-am facut sa suferi.Imi pare rau ca la randul tau si tu te-ai indepartat de mine.Am nevoie de tine..si..imi lipsesti..chiar imi lipsesti. Mi-e dor de tine chiar daca nu au trecut decat doua saptamani de la ultima noastra intalnire .Nu ai habar cat duc dorul tau ,a comportamentului tau copilaresc ,pentru ca esti doar un copil in comparatie cu mine,a clipelor petrecute impreuna si a celor in care te asteptam nerabdatoare sa vi la intalnire.Mereu a fost asa..Intodeauna a fost o aventura fiecare minut petrecut in preajma ta.Uneori stau si-mi amintesc la acele seri in care ma asteptai sa ies de la scoala..sau ..iti amintesti cand am ajuns inaintea ta la intalnire si m-ai sunat si mi-ai spus ca nu vei mai veni,insa stateai ascuns privindu-ma ?Mi-e dor de toate astea si de mai multe,dar cumva ,toate astea nu au facut decat sa te indeparteze si eu te-am lasat.Te-am lasat sa-mi scapi printre degete ,crezand ca este doar o faza ,doar ceva ce va trece de la sine.M-am inselat.Nu am realizat acest lucru la timp.Este doar...nimic macar nu stiu.
  Stii,chiar sper sa vrei amintiri noi,noi experiente ,care sa nu te faca sa le uiti pe ale noastre ,sa nu ti se suprapuna cele noi peste cele cu mine.Ar fii trist sa ma uiti pentru totdeauna,tinand cont ca in sufletul meu esti inca viu.Stiu ca nu am spus cand am avut timp,dar te iubesc.Te iubesc la fel de mult ca in clipa in care si tu mi-ai marturisit acest lucru,insa ai vrut sa para doar o gluma temandu-te de raspunsul meu.Lucrurile serioase se spun in gluma.Nu astept nimic in schimb.Nu vreau ca tot ce ti-am scris sa te deprime sau sa crezi ca vreau ceva in schimb sau sa te simti prost.Nu astept nimic in schimb pentru ca nu ai sa-mi oferi nimic.Nu-mi pare rau ..Nu regret faptul ca acum sufar.Ai reusit sa ma faci de atatea ori sa zambesc incat am adunat pe parcursul timpului petrecut cu tine amintiri pretioase.Tot ce am scris aici a fost acea marturisire ce tu o asteptai si nu a venit la momentul potrivit.
Sper din suflet ca aceste randuri sa nu te afecteze prea mult pentru ca nu vreau sa-ti distrug fericirea.Sunt fericita daca si tu esti .

Din toata inima,o nesuferita asa cum tu obisnuiai sa ma alinti.
  

41 de comentarii:

  1. de ce nu ii spui ca ii simti lipsa ? mai bine mai tarziu decat niciodata. :o3
    cine stie... poate si lui ii lipsesti...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru ca nu ar fi prima oara cand i-as spune..pentru ca este atat de confuz incat nici el nu stie..

      Ștergere
  2. Ce-mi plac sentimentele exprimate asa, direct, fara ocolisuri :x Chiar de e prea tarziu, amcar ai spus ce ai pe suflet... Si poate totusi nu e asa de tarziu cum crezi tu! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate nu este :) Dar nu vreau sa plece la nesfarsit si apoi sa apara cand ranile sunt cusute si sa ma impinga desfacand atele cu care sunt cusute acestea..

      Ștergere
  3. Nici macar nu stiu de ce mi-a parut mai rau cand am citit intreg fragmentul asta de suflet incadrat in amintire.. Nu stiu daca de momentele magice ce le-ati avut, iar intensitatea cu care le-ai scris emana asta prin fiecare silaba sau de acea iubire care a fost a voastra, iar acum.. acum a ramas a ta. Dar pentru cat timp? Cat timp vei mai ramane singura intr-o poveste de iubire care nu reuseste sa formeze un intreg? Sa lupti? Cred ca esti demult prinsa intr-un razboi surd si inchis in tine, esti demult in razboi cu sentimentele tale pentru el, sentimente pe care inca le simti vii, care inca te compun si totusi te mananca pe dinauntru atunci cand trecutul incarcat cu clipele vostre se incapataneaza sa-ti bata la usa. Pielea ta inca-i simte atingerea, zambetul lui iti e inca impregnat pe retina, iar vocea? Vocea lui o auzi in toate zgomotele lumii. Si doare. Asta cred ca doare mai mult decat orice rana exterioara. Doare pentru ca rana asta e inauntrul tau si nu pare sa aiba in momentul de fata un antidot promitator.


    Sunt alaturi de tine, dani. Meriti mai mult decat tot acest val incarcat cu durere si intr-o zi poti fi sigura ca vei primi acel ceva al tau ce iti va intarii puterile slabite si iti va darui acea stralucire care emana fericire prin toti porii. Ziua aia va venii si tu sti asta. Eu stiu asta. Noi stim asta. Va venii.. Mai devreme sau mai tarziu, dar va venii! Pana atunci lupti, lupti, lupti. E singura optiune benefica!

    Te puuuppppppp >:d< :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aww !Cata dreptate ai >:d< Voi lupta :)
      Multumesc pentru ca imi esti alaturi,oricand,la orice ora,,mereu !:x

      Ștergere
  4. iubesc genul asta de postari, unde autorul isi exprima in mod direct trairile interioare, batalia din interior; pentru ca ma face sa ma simt oarecum aprope de persoana.
    imi pare rau pentru suferinta ta, dar partea buna este ca tu nu regreti nimic.
    multumesc pentru comm!

    kiss ya!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am trecut prin ce treci tu și cel mai bine a fost când i-am spus tot ce simțeam și îmi era frică ca să îi spun.
    Dar totul s-a sfârșit bine, pentru că era ce simțea și el.
    Poate și la tine va fi la fel, de fapt sunt convinsă că va fi bine .. :*

    RăspundețiȘtergere
  6. La un moment dat totul se sfârşeşte,dar asta nu trebuie să te distrguă ci trebuie să porneşti cu încrederea că pe viitor totul se va aranja de la sine!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mereu vine un moment cand realizam ca trebuia sa facem mai multe,sa spunem mai multe.Fiecare are regretele sale,insa important este sa nu le lasam sa ne contureze viata.Poate ca nu e prea tarziu,dar si daca este,macar esti mai linistita pentru ca ai facut tot ce ai putut.Imi pare rau.Puup dulce sa mai treaca!:*:*:*>:D<

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte frumos...imi aminteste de starile mele de lamentare. <3

    RăspundețiȘtergere
  9. Te cred cand spui ca nu vrei ca amintirile sa se piarda, la randul meu am simtit cum clipele se scurg printre degete, chiar mas bucura sa te aud spunand ca totul e bine, si ca persoana acea e din nou in bratele tale ca in trecut, spunei persoanei ce simti, spunei tot ce inima iti permite, si fi sincera cu tine, pentru ca macar asa vei sti ca ai spus doar adevarul:D
    Succes:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I-am spus-o de nenumarate ori,uneori am impresia ca nu vrea sa ma auda.

      Ștergere
    2. E urat cea ce face atunci, pentru ca ai dreptul la macar o explicatie, oricat de scurta ar fi ea:( , sper ca totusi sa fi bine:)>:D<

      Ștergere
  10. "Sunt fericita daca si tu esti" , o da! Foarte dragut ceea ce ai scris, putin dramatic ca intotdeauna, dar al dracu de frumos:*

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu mereu afirmam "sunt fericită dacă şi tu eşti!", dar o făceam plângând ;))

    RăspundețiȘtergere
  12. nesuferita mica. sper ca doar ceea ce ai scris si el va vedea, sa i se aprinda un beculets..sa simta ceva, chiar daca tu ai zis asta prea tarziu oarecum.:)..totusi sa pretuiasca acum.
    oricand puteti revenii unul la altu, dar asta doar sa fiti singuri pe sentimentele voastre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu..eu tot ce vreau este ca el sa fie fericit..si sa nu ma uite..il astept sa se reintoarca.dar sunt slabe sanse sa o faca .

      Ștergere
  13. si eu spuneam mereu :"daca el e fericit ..si eu sunt" dar poate tu vei reusi,insa eu cand il vedeam cu altele fericit ,uitam in totalitate ce spusasem.
    Sper ca sa citeasca asta, si sa fie fericit ca are pe cineva ca tine care-l asteapta !

    RăspundețiȘtergere
  14. Superb,daca si el inca simte la fel ce simti si tu sigur va reveni foarte curand,pentru ca asemenea amintiri,asemenea momente pretioase nu se sterg asa cu una cu doua cel putin din suflet.Ai scis minunat. :o3 cele mai frumose randuri ies atunci cand vin din interior.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ma bucur sa vad ca postarile mele va plac.Ma bucur atat de mult :*

      Ștergere
  15. "iti amintesti cand am ajuns inaintea ta la intalnire si m-ai sunat si mi-ai spus ca nu vei mai veni,insa stateai ascuns privindu-ma " ce dragut, nu cred ca multi ar face asta. Inca nu am fost cu nimeni, deci nu am "suferit" din dragoste. Dar randurie pe care le-ai scris... ma fac sa cred ca am trecut prin asta, nu ma intreba de ce, o stai stiu! Si mie mi-a placut un baiat :)), dap si de cand a plecat, nu mi-a mai placut de nimeni.Nu stiu de ce iti povestesc asta, probabil nici nu iti pasa, normal :))). Dar am simtit oarecum nevoia :)), Te tuc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne suparam :-w :))
      Ce-s cu cuvintele astea ? "Nu stiu de ce iti povestesc asta, probabil nici nu iti pasa, normal :)))."??
      Sunt sigura ca te vei mai indragosti si vei avea si tu niste amintiri pe masura :*Te pup.

      Ștergere
    2. Adica, nu pe toata lumea e interesata de "problemele altora" :)), Te tucuiesc!

      Ștergere
  16. Lexii, de ce ai sters postarea ? Pentru ca a zis ca era a lu celalata Lxi .. poate tu gasisei textul pe net ,in alta parte ..

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu cred ca o sa vada ce ai zis si poate asa ca cine stie ce o sa fie nu?

    RăspundețiȘtergere
  18. E trist:| pentru mine e trist ..dar ai scris foarte frumos...parca ai scris ceea ce simt eu ;**

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie mi se intampla de cele mai multe ori sa citesc anumite postari in care am impresia ca este vorba despre mine :*

      Ștergere
  19. >:d< a doua oara cand citesc aceasta postare... o adorr.!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Ma bucur nespus sa aud asta..;;)
      Adevarul este ca din plictiseala si eu le recitesc pana ma satur :))

      Ștergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate