sâmbătă, 14 iulie 2012

Vara rece

   Ma ghemuiesc ca un copil..Vezi tu,exista un loc in mine unde focul mangaierilor tale inca mai arde ,gustul saruturilor tale inca persista si ecoul soaptelor tale inca mai vibreaza .Este locul in care o parte din tine va fi intotdeauna o parte din mine.Am incercat sa ajung la tine in fiecare noapte,doar pentru acele cateva secunde gandite .Am incercat sa numar fiecare zi de vara in care nu am avut ocazia sa-ti spun ca imi placea la nebunie cand imi luai chipul in mainile tale si colindai cu ochii tai albastrii caile privirilor mele.Ma simteam protejata in bratele tale ..Iti amintesti de toate jocurile pe care obisnuiam sa le jucam sau de toate serile pe care le petreceam ascultandu-te cum imi aminteai fiecare cuvant,silaba,fraza pe care le spuneam ? Iti amintesti cum imi inchideai gura ?Da,suflete..ma sarutai minute in sir pana cand ramaneam fara aer.Desigur ca iti aduci aminte ..Nu ai putea uita..nu ai avea cum.Stii ? Mereu am stiut ca te vei reintoarce la mine ,chiar daca am ramas in suflet cu sentimentul de neliniste si grija ca tu vei putea oricand sa pleci intr-o calatorie lunga si grea..

Vara asta e rece nu pentru ca ma simt mai singura ca niciodata,ci pentru ca stai aici..pentru ca nu am putut avea un raspuns pentru tot ce s-a intamplat.Tu sti cat de mult te iubesc eu ,asa-i?Este exact felul in care totul se duce la vale..M-a durut atat de mult la inceput toata singuratatea care m-a invaluit incetul cu incetul.M-a durut totul si nu am stiut cum sa vad dincolo de tine,nu am stiut niciodata daca nu am incercat.Si cu cat am incercat sa sterg gustul saruturilor tale cu atat durea mai tare ,desi citisem undeva ca timpul vindeca inimile sufletelor ranite si insangerate.Am asteptat sa treaca timpul,dar sunt lucruri pe care o fata nu le poate uita niciodata.Am pastrat toate fotografiile cu tine .Nu pentru a ma lauda,ci pentru a fi sigura ca pot avea posibilitatea de a-mi lasa lacrimile sa curga peste acestea.Erau singurul mod de a revedea chipul tipului nesuferit care ma linisteste de-a lungul zilelor melancolice..dar acum..acum cand credeam ca am lasat totul in urma mi-am dat seama ca va exista mereu ceva care sa-mi aminteasca.Ma doare la fel ca-n prima zi cand te-am cunoscut.Nu tu m-ai facut sa sufar..de fapt am fost eu.Ma doare sa stiu ca desi te iubesc te-am lasat sa pleci..si cred ca stii de fapt asta..
 
Vara asta e mai rece pentru ca eu nu sunt ca tine.Niciodata nu te-am auzit plangand .Nu sunt atat de sincera .Mi-a fost teama sa te sun dupa atata timp ,de fapt nu au fost decat cateva zile,imi era teama ca imi vei reprosa lipsa mea ,chiar daca am facut-o pentru tine..am luat decizia in locul tau,desi niciodata nu ai spus-o,imi era teama ca-mi vei aminti de acelasi lucruri pe care ti le aminteam si eu cu mult timp in urma.Mi-era teama de o noua intalnire si mi-era teama de cum voi reactiona.M-am bucurat enorm sa stiu ca nu esti suparat pe mine si m-am bucurat sa-ti aud vocea groasa..m-am bucurat enorm sa stiu ca inca parcurgi drumurile pe care le strabateai alaturi de mine..de ce faci asta ? De ce vrei sa ridici o copila dificila si incapatanata?
   
Vara asta e mai rece pentru ca unul dintre cele mai grele lucruri in viata este sa ai cuvinte in inima pe care nu le poti pronunta.

25 de comentarii:

  1. Ai descris superb sentimentele ce te apasa.Parca vara nu mai are niciun farmec daca nu ai persoana iubita alaturi de tine...Congrats!:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Sentimentele astea, ce fac din noi :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Yup..chiar ca-i unu' din cele mai grele lucruri,damn words

    RăspundețiȘtergere
  4. de ce nu ii spui ca inca il iubesti?:(..e prea trist sa vad atata suferinta..m-as bucura daca ti-ar trece

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate pentru ca trebuie sa ma gandesc si la binele lui..Si prefer ca in locul unui refuz ,sa sufar eu,desi gresesc..pentru ca nu toti placem pe toata lumea si daca nu riscam,nu castigam

      Ștergere
  5. Chiar doare sa nu poti spune ce simti :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Aculta asta ;;)

    http://www.youtube.com/watch?v=WTKZzg7cg14&feature=results_video&playnext=1&list=PL57744404B8EA1D90

    RăspundețiȘtergere
  7. nu e o vara rece, are cine s-o incalzeasca >:d<

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi-au dat lacrimile citind aceasta postare... M-ai ales ultimele cuvinte:| Il iubesc .. inca .. si i-as spune in tot momentul ..insa mai bine tac ,pentru ca intr-o zi mi-a spus ca ii e mai bine fara mine.! Aceasta postare mi-a rascolit multe amintiri .. Vara asta ..am fi facut un an.!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah ! Imi pare rau daca ti-am deschis ranile si le-am facut sa sangereze..imi pare sincer rau..
      Stii..daca iubesti mult de tot o persoana ,lupta pentru ea.chiar daca devi stresanta ,mai bine asa decat indiferenta :*

      Ștergere
  9. Sentimentele cateodata fac numai ce vor din noi...

    RăspundețiȘtergere
  10. nu doar vara se simte la fel fara iubirea lui .. ci mereu :(

    RăspundețiȘtergere
  11. Pur si simplu ador ultimele doua randuri :o3 vara si sufletul ti se vor incalzi mai mult ca sigur! <33

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate