marți, 24 iulie 2012

Vid.

   Inchise ochii,rasufland incet.Nu plecase nicaieri,a fost aici dintotdeauna,insa doar amintirile au fost blocate,inchise-n el,neuitate.Plamanii ii erau parca blocati,simtea ca se sufoca .Intinse mana ce trecu printr-o farama dintr-o raza de soare ,ce se strecura timida printre perdele intunecate.Pielea usor bronzata se desprinse un pic dedesuptul unghilor ,capatand culoarea soarelui.
Se stramba ,apoi atinse corpul inert ce statea pe covorul negru,prafuit.Ii privi chipul ,congestionat de frica si cu un sentiment vag de ura intiparit in ochi.Incepu apoi sa rada,strigatele disperate ale propriului sau corp rasunandu-i in ureche.Isi dadu capul pe spate ,privind tavanul crapat.Ce simtise cand i-a luat viata acestei insecte nesimnificative ?Multumire.Mandrie.Rautate.Plictiseala.Amuzament.Nerabdare.Egoism.
Se ridica,apoi,indreptandu-se pe spate,mai arunca o ultima privire victimei sale.Ranji ,si se intoarse pe calcaie.Cu pasii apasati se intreapta spre usa metalica.Insa se opri in prag.Cerceta cu atentie fiecare coltisor,de la tavan pana in podea si de la un capat la altul.Ofta.
"Peretii au urechi."Isi spuse el in gand ,apoi parasi camera dezorientat.
Parea mai rece si mai sumbru.Nici farama de soare nu se mai vedea ,nici praful de pe covor nu se mai simtea ,nici chipul schimonosit al propriului sau trup nu se mai deslusa.O musca mahmura se ridica in cerc de pe cadavru,apoi ateriza pe bratul drept al acestuia.

23 de comentarii:

  1. Ai descris totul atat der intens,de superb!Me like it!:X

    RăspundețiȘtergere
  2. Mia placut postarea foarte mult, ai un talent in a face posibila transmiterea unor sentimente cu putin subinteles, mia placut cum l-ai descris pe "el"..
    Si da uneori peretii chiar au urechi:d

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow! Amazing!
    Mi-a plăcut foarte mult postarea. Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  4. atat de profund.foarte frumos

    RăspundețiȘtergere
  5. Minunat, m-ai lasat fara cuvinte <3

    RăspundețiȘtergere
  6. Incredibil ,mi-a placut foarte foarte mult :o :x

    RăspundețiȘtergere
  7. Minunată postarea, transmiţi atât de multe:X

    RăspundețiȘtergere
  8. Prea frumos pentru a mai spune ceva.Simple cuvinte,care au intelesuri atat de profunde.Minunat.Chiar m-ai impresionat.Te astept la mine,cu drag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa vad ca am reusit sa te impresionez >:d< Eforturile au meritat.

      Ștergere
  9. Ai primit o leapsa de la mine pe blog!:*

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate