vineri, 20 iulie 2012

You. (me.)

   Nu-mi aminteam clar punctul din care pornise toate nebunia asta.Nu-mi amimtesc motivul pentru care voiam incapatanata sa-l cunosc fata in fata,insa cu siguranta eram acolo de bunavoie.Imi mutam regulat privirea de la Mihai la trunchiurile copacilor din jur si inapoi,ametind la propriu la un moment dat si in plus ,incepeau sa ma doara picioarele de atat de mult stat in picioare.Pentru o clipa ,ma lasasem prada impulsului de a lua o binemeritata pauza,asezandu-ma pe gardul ruginit unde degetele sale se mai agatau lenese de barile de fier.Am facut un pas usor inainte ,insa m-am oprit.Mi-am intors privirea catre el privindu-l de sus in jos.Era intr-adevar frumos.Ochii lui albastrii ,intensi,s-au oglindit in ai mei astfel incat privirea lui aproape m-a inghetat.Parul lui blond si blugii lui obisnuiti ii scoteau in evidenta partea posterioara.Trupul inalt si nu foarte musculos ,aura de mister si o aroganta iesita din comun.Mi-am aruncat apoi privirea la intamplare la lacul din fata noastra pentru a-mi distrage atentia de la el,dar vointa mea interioara avea alte planuri,impingandu-ma irational mai aproape de acesta.Am inceput sa-mi musc buza de jos ,concentrata asupra barbiei lui puternice .De mult ma intrebasem ce fel de papusa incapatanata trage sforile in capul meu si de unde pornea nevoia de a observa la el totul si de a pune bine orice detaliu.
-E aproape opt,nesuferit`o,trebuie sa pleci ,altfel vei intarzia acasa.
Am tresarit scurt,parca coborand cu picioarele pe pamant.Cand am inceput sa realizez ca il doream intr-adevar.Timpul trecuse atat de repede incat in tot acest timp nu i-am putut spune mai nimic.L-am ascultat pe el. L-am ascultat facandu-mi complimente si intrebandu-ma de viata mea..Daca nu fusesem cinstita cu ceilalti in ultima vreme,trebuia sa fiu cu mine insami.Asa enervant cum era,il doream.Oricare ar fi fost vraja pe care o aruncase asupra mea ,nu voiam sa dispara..era pentru prima oara cand ma indragosteam la prima vedere.
-Stai..Imi doresc sa incerc ceva  !
L-am vazut oprindu-se aproape in acelasi moment in care mi-am deschis eu gura si ramasese acolo nemiscat cateva clipe bune cantarind probabil daca nu cumva greseste.Situatia ma tulbura..Se intoarse dintr-o data pe calcaie si ma privi ,incercand sa ma imite ,ridicand din spranceana.
-Si acum..ce ? L-am intrebat naiva ,inghitind in sec.
 Nu mi-a putut raspunde,singurul raspuns fiind un chicot scurt ,oarecum fortat.
-Ramai cinci minute,imi spune incercand sa-si ascunda entuzismul.
-Doar doua.I-am zambit cat de dulce ma tinea sufletul si m-am rezemat iarasi plina de mine,pe gard,alaturi de el.
 Intre timp el isi plimba degetele peste firele subtiri de par blond.Era tipul baiatului spontan si impertuos.Pe cand mie-mi iau ore sa ma decid.Uneori,privindu-l ,aveam impresia ca este ca un catelus care are chef de joaca,care are nevoie in permanenta de atentie si afectiune.Ma atinse pentru prima oara ,punandu-si mainile usor pe umerii mei,apoi aproape pe nesimtite, m-a luat de mana..Ah ! Parea putin ridicol,tinand cont ca mi-a cerut chiar si voie..Nu era senzatia socanta in fata unei revelatii de moment,ci mai degraba un gol imens ce imi incetosa exagerat orice reactie.Frica ?Da..cred ca asta era.
-Haideeee,bolborosind jalnica.Trebuie sa ajung acasa.Mi-a lipit degetele de obrajii lui ,am scarcit pe un ton ragusit dandu-mi la o parte tot parul din fata .El scutura din cap cu mai putina rabdare ,de parca ar avea de face cu un copil indaratnic.
-Suna-ma de indata ce ajungi acasa.Da ??
-Desigur.Mi-a lasat capul in jos aruncandu-i cu codata ochiului o privire timida.M-am ridicat usor pe varfuri incolacindu-mi mainile in jurul capului sau ,jucandu-ma cu cateva suvite de par blond ,sarutandu-l,apoi l-am imbratisat cat puteam eu de tare si am luat-o la fuga..Parea putin surprins de gestul meu.Putea sa jure ca nu s-ar fi gandit la asta.
-Doar atat ,nesuferit`o? Izbucnind intr-un ras care m-a cutremurat..Era rasul unui tip fericit si nici pe departe enervat de gestul meu..apoi s-a indepartat usor zambindu-mi larg..


29 de comentarii:

  1. Dragut! Serios, mi e pare tare draguta povestioara (fie ca e sau nu reala, desi ceva ma face sa cred ca e) <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie mi se pare draguta povestea,chiar imi place!:X

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place foarte ,foarte mult <3 sper sa mai fie si o continuare :>

    RăspundețiȘtergere
  4. Am citit sentimente calde în această povestioară, mi-a plăcut, felicitări!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu mi s-a parut cine stie ce,adica cum este povestita,insa sentimentele pe care le-am trait la momentul acela au fost extraordinare !

      Ștergere
  5. Heiii :o3
    Ai o leapșa la mine pe blog :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Hei ;;) Ai o leapsa pe blog la mn;**

    RăspundețiȘtergere
  7. hmm, frumos!

    ai o leapsa la mine pe blog!:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai primit o leapsa de la mine :*
    http://xyoumakemesmile13.blogspot.ro/2012/07/leapsa.html

    RăspundețiȘtergere
  9. Lexii nu m-am putut abtine sa nu-ti trimit o leapsaa, pentru ca eu cred ca persoanele care le urmaresti postarile cu drag ar fi bine totusi sa stiu ce urmaresc. O sa ai de munca si de data asta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sentimente, sentimente... peste tot presarate;
    In caldura si iubire imbracate.
    Cam asta vad eu printre randuri :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Awww cat de dragut<3<3<3<3 (insert smile)
    PArca poti simti cat de nerabdatoare erai tu dar si el
    sa se intample ceva, mi-a placut si initiativa ta de sfarsit, fatoo ai curaj\:D/
    Dar sa sti ca te apreciez foarte mult pentru asta, as vrea sa iti imprumut uneori putin din el, ar fi de mare folos:)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hi hi :))Cu mare placere scumpo :)) Nu cred ca se va supara si chiar daca ar face`o ii va trece lui..
      ;;)

      Ștergere
  12. mister deslusit! acum stiu despre cine era vorba, nesuferito ;;) ps. cea mai copilaroasa postare <3

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate