marți, 26 iulie 2011

About me now

   Am avut o zi obisnuita, insa atat de incurcata...M-am incurcat in propiile mele ganduri si am purtat o lupta grea cu fata puternica si totodata slaba din mine.Imi doream sa vorbim,sa te aud spunandu-mi ,,Ce faci ma?'',sa stiu cum o mai duci, insa ajungeam sa  detest necestitatea de te avea langa mine...Practic refuzam sa gandesc.Confuzie??Da cred ca da .Confund lucrurile si le fac sa para asa cum mi-ar fi mie mai bine.Nu cred ca mai are vreun rost sa spun ca nu este prima oara.Insa tu ai revenit,ma faci sa rasuflu usurata la gandul ca era doar imaginatia mea ,eu fiind cea care ma grabesc sa trag concluzii.Ai idee cat de confuza sunt acum?Ai idee cate lucruri banale imi aduc aminte de noi??Iti spun eu:Nu...Nu sti pentru ca nu iti spun.Pentru ca sunt prea mandra sa recunosc prin ce trec zi de zi mai ales atunci cand nu schimbam doua cuvinte.
   Incerc din rasputeri sa imi ocup mintea cu ceva.Sa fac in asa fel incat sa nu doara chiar asa de tare,insa apare mereu persoana ta:in ganduri,pe strada...peste tot.Urlu fara motiv :,,  Dispari din gândul meu, te rog, pleacă...!!''Crezi ca are rost?Pff...nu.Nu poate disparea pentru ca eu sunt cea confuza.Eu nu inteleg ce ar trebui sa inteleg.
  Am analizat totul,orice lucru pe care'l faci .Sunt obsedata de tine.Nu stiu daca sentimentul este reciproc,insa nu mai am nici-o intrebare.Sunt pur si simplu dependenta de tine. Si incepe iar.. copilul din mine se teme.Se teme de ceea ce s-ar putea intampla .Sentimentalista din mine numai poate continua.Tot ce am tinut ascuns a iesit afara.Si totusi uite ca am ajuns aici.Poate voi trece peste toate indoieliile acumulate, poate doar din vina mea.Ceva mereu va incerca sa strice totul si de data asta a reusit.Fraiera din mine niciodata nu va prinde curaj pentru a iti spune exact ce scriu acum...ea nu poate .Astept ca lucrurile sa vorbeasca de la sine...Nu stiu cum sa iti arat,sa te fac sa auzi...sti ca nu glumesc!Cu noi doi nu glumesc! 
  Gandurile mele sunt confuze...pe bune!M-am saturat sa ma mint aiurea!Am nevoie de tine!
  Las toate o clipa...Este doar o iluzie...Iti pasa!O stiu!Pasarea ta si tu sunteti adevarate.
Sunt eu...aceeasi fata care vede lucrurile altfel decat ele sunt si par!Asta este inca o criza de panica.Tu esti cu mine,atat fizic cat si psihic.In cateva minute toate astea se vor sfarsi si ma voi bucura de tine.Fa-ma sa imi dau seama pentru totdeauna ca este doar o impresie! 

 

9 comentarii:

 1. "Ai idee cat de confuza sunt acum?Ai idee cate lucruri banale imi aduc aminte de noi??Iti spun eu:Nu...Nu sti pentru ca nu iti spun.Pentru ca sunt prea mandra sa recunosc prin ce trec zi de zi mai ales atunci cand nu schimbam doua cuvinte."

  M-am regasit din nou in cateva cuvinte...sunt lucruri simple care ne aduc aminte de persoanele pe care le iubim si de unele persoane speciale.Si pentru ele simtim mereu diferite sentimente..dar nu le spunem niciodata cu adevarat. Si sunt persoane de care ne atasam in cat simtim nevoia sa vorbim emreu..si paote uneori suferim ca nu am vorbit intr-o zi banala,cand aveam nevoie sa le auzim glasul...sa-i simtim alaturi de noi.

  RăspundețiȘtergere
 2. Lupta ta între gândurile tale și sentimentele pe care încă le mai ai pentru el sunt atât de antitetice. Iluzia asta pentru care ai creat o obsesie este imaginea băiatului pe care-l încă placi, nu? Fă-ți ordine în gânduri și lasă inima să vorbească de la sine.

  RăspundețiȘtergere
 3. @[*¤* ζæฬ`яღ җ α...•.★*.):,,si paote uneori suferim ca nu am vorbit intr-o zi banala,cand aveam nevoie sa le auzim glasul...sa-i simtim alaturi de noi.''Exact asta simteam:(Multumesc ca imi esti alaturi:*
  @Lamaitza:Da,inca il plac.De fapt nu am incetat niciodata.Multumesc mult:*

  RăspundețiȘtergere
 4. strigi din toate puterile..te inteleg, caci am si eu astfel de momente cind totul e perfect,dar eu caut imperfectul ca sa-mi provoc durere,la tine insa e alta situatie, una mai complicata si mai ..confuza

  RăspundețiȘtergere
 5. da...ai dreptate,insa imi dau seama ca lucrurile nu stau asa cum eu continuam sa cred...Sunt confuza si cateodata imi doresc ca lucrurile bune sa fie mai bune decat sunt ...:(stiu sunt prea complicata

  RăspundețiȘtergere
 6. nu esti copmlicata,esti doar atenta la multe lucruri :) vei gasi in tine forta sa treci peste toate cu bine :)

  RăspundețiȘtergere
 7. Noi apariţii editoriale la OFFICE LITERATURA:
  Cele mai frumoase poeme de dragoste – “Atunci când vara se reinventa” – autor Cristian Lisandru
  Un nou roman pe care-l vei citi cu dintr-o suflare – Romanul care se scria singur” - autor Cristian Lisandru

  Pentru tine:

  De-ar fi să plouă un mileniu şi mai mult
  N-aş mai ieşi din casă şi aş sta să te ascult
  Cum taci…
  Să simt cum în tăcere mă îmbraci.
  Să deseneze ploaia chipul tău pe geam,
  Într-un decor lacustru lângă mine să te am,
  Să-mi mai reciţi încet dintr-un poet bolnav de ploaie,
  Să simt cum intră apa în odaie.
  Ascunde telefonul, să nu-l auzim,
  Din dulcea beţie-a ploii să nu ne mai trezim,
  Să nu aprinzi lumina, pe întuneric ploile-s atât de vii
  Şi mumură-mi iubirea aşa cum numai tu ştii…
  E-atâta ploaie-n suflet şi atâta ploaie-n gând
  Şi parcă lumea-ntreagă s-a oprit plângând,
  Dar, vai, doar noi mai râdem, o pereche renăscută-n ploaie
  Şi apa intră-ntruna în odaie…
  Doresc să-ţi mângâi părul printre picături
  Şi peste tot ce-a mai rămas iubire vreau să-mi juri
  Şi mai recită-mi, iarăşi, dintr-un poet bolnav de ploaie
  Să văd cum intră apa în odaie…
  Să ne spălăm păcatele,
  Să fim curaţi,
  Îndrăgostiţi adevăraţi,
  Şi-n lumea asta care râde şi de ploi
  Să fim curaţi doar noi…(Ploaia de Cristian Lisandru)

  http://officeliteratura.blogspot.com/

  RăspundețiȘtergere
 8. Mereu v-a exista o luptă între noi şi gânduri.Păcat că mereu gândurile înving,şi că nu se uită aşa uşor datorită faptului că în fiecare gând există prezentă o persoană pentru care avem fel de fel de sentimente.. :)

  RăspundețiȘtergere
 9. @Stela:da ai dreptate ...recunosc:''>
  @OFFICE LITERATURA:Multumesc!
  @Giuliii♥: ai perfecta dreptate:*Multumesc!

  RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate