marți, 26 iulie 2011

About me now

   Am avut o zi obisnuita, insa atat de incurcata...M-am incurcat in propiile mele ganduri si am purtat o lupta grea cu fata puternica si totodata slaba din mine.Imi doream sa vorbim,sa te aud spunandu-mi ,,Ce faci ma?'',sa stiu cum o mai duci, insa ajungeam sa  detest necestitatea de te avea langa mine...Practic refuzam sa gandesc.Confuzie??Da cred ca da .Confund lucrurile si le fac sa para asa cum mi-ar fi mie mai bine.Nu cred ca mai are vreun rost sa spun ca nu este prima oara.Insa tu ai revenit,ma faci sa rasuflu usurata la gandul ca era doar imaginatia mea ,eu fiind cea care ma grabesc sa trag concluzii.Ai idee cat de confuza sunt acum?Ai idee cate lucruri banale imi aduc aminte de noi??Iti spun eu:Nu...Nu sti pentru ca nu iti spun.Pentru ca sunt prea mandra sa recunosc prin ce trec zi de zi mai ales atunci cand nu schimbam doua cuvinte.
   Incerc din rasputeri sa imi ocup mintea cu ceva.Sa fac in asa fel incat sa nu doara chiar asa de tare,insa apare mereu persoana ta:in ganduri,pe strada...peste tot.Urlu fara motiv :,,  Dispari din gândul meu, te rog, pleacă...!!''Crezi ca are rost?Pff...nu.Nu poate disparea pentru ca eu sunt cea confuza.Eu nu inteleg ce ar trebui sa inteleg.
  Am analizat totul,orice lucru pe care'l faci .Sunt obsedata de tine.Nu stiu daca sentimentul este reciproc,insa nu mai am nici-o intrebare.Sunt pur si simplu dependenta de tine. Si incepe iar.. copilul din mine se teme.Se teme de ceea ce s-ar putea intampla .Sentimentalista din mine numai poate continua.Tot ce am tinut ascuns a iesit afara.Si totusi uite ca am ajuns aici.Poate voi trece peste toate indoieliile acumulate, poate doar din vina mea.Ceva mereu va incerca sa strice totul si de data asta a reusit.Fraiera din mine niciodata nu va prinde curaj pentru a iti spune exact ce scriu acum...ea nu poate .Astept ca lucrurile sa vorbeasca de la sine...Nu stiu cum sa iti arat,sa te fac sa auzi...sti ca nu glumesc!Cu noi doi nu glumesc! 
  Gandurile mele sunt confuze...pe bune!M-am saturat sa ma mint aiurea!Am nevoie de tine!
  Las toate o clipa...Este doar o iluzie...Iti pasa!O stiu!Pasarea ta si tu sunteti adevarate.
Sunt eu...aceeasi fata care vede lucrurile altfel decat ele sunt si par!Asta este inca o criza de panica.Tu esti cu mine,atat fizic cat si psihic.In cateva minute toate astea se vor sfarsi si ma voi bucura de tine.Fa-ma sa imi dau seama pentru totdeauna ca este doar o impresie! 

 

8 comentarii:

  1. "Ai idee cat de confuza sunt acum?Ai idee cate lucruri banale imi aduc aminte de noi??Iti spun eu:Nu...Nu sti pentru ca nu iti spun.Pentru ca sunt prea mandra sa recunosc prin ce trec zi de zi mai ales atunci cand nu schimbam doua cuvinte."

    M-am regasit din nou in cateva cuvinte...sunt lucruri simple care ne aduc aminte de persoanele pe care le iubim si de unele persoane speciale.Si pentru ele simtim mereu diferite sentimente..dar nu le spunem niciodata cu adevarat. Si sunt persoane de care ne atasam in cat simtim nevoia sa vorbim emreu..si paote uneori suferim ca nu am vorbit intr-o zi banala,cand aveam nevoie sa le auzim glasul...sa-i simtim alaturi de noi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Lupta ta între gândurile tale și sentimentele pe care încă le mai ai pentru el sunt atât de antitetice. Iluzia asta pentru care ai creat o obsesie este imaginea băiatului pe care-l încă placi, nu? Fă-ți ordine în gânduri și lasă inima să vorbească de la sine.

    RăspundețiȘtergere
  3. @[*¤* ζæฬ`яღ җ α...•.★*.):,,si paote uneori suferim ca nu am vorbit intr-o zi banala,cand aveam nevoie sa le auzim glasul...sa-i simtim alaturi de noi.''Exact asta simteam:(Multumesc ca imi esti alaturi:*
    @Lamaitza:Da,inca il plac.De fapt nu am incetat niciodata.Multumesc mult:*

    RăspundețiȘtergere
  4. strigi din toate puterile..te inteleg, caci am si eu astfel de momente cind totul e perfect,dar eu caut imperfectul ca sa-mi provoc durere,la tine insa e alta situatie, una mai complicata si mai ..confuza

    RăspundețiȘtergere
  5. da...ai dreptate,insa imi dau seama ca lucrurile nu stau asa cum eu continuam sa cred...Sunt confuza si cateodata imi doresc ca lucrurile bune sa fie mai bune decat sunt ...:(stiu sunt prea complicata

    RăspundețiȘtergere
  6. nu esti copmlicata,esti doar atenta la multe lucruri :) vei gasi in tine forta sa treci peste toate cu bine :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Mereu v-a exista o luptă între noi şi gânduri.Păcat că mereu gândurile înving,şi că nu se uită aşa uşor datorită faptului că în fiecare gând există prezentă o persoană pentru care avem fel de fel de sentimente.. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. @Stela:da ai dreptate ...recunosc:''>
    @OFFICE LITERATURA:Multumesc!
    @Giuliii♥: ai perfecta dreptate:*Multumesc!

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate