sâmbătă, 30 iulie 2011

Father,It hurts

  Prima lacrima a unui nou inceput...Este ziua mea de nastere azi...Sti...imi este dor de tine dupa tot ce a fost.Chiar iti simt lipsa dar incerc sa imi dau seama ca nimic din toate astea nu au rost.Nu au avut niciodata un rost.De fapt tu ai fost fantoma din viata mea de care toata lumea imi aminteste la fiecare pas.Mi-as dori doar sa glumesc insa: Tata!Imi lipsesti!...Poate acum mai mult ca niciodata.Sunt la varsta la care sufar atunci cand viata ma izbeste de asfaltul incins.Ai fost vreodata langa mine sa ma ajuti sa trec peste?!Ai fost vreodata langa mine sa sti cand m-am indragostit cu adevarat,cand eram fericita ,cand m-am bucurat de primul esec?!Nu...nu ai fost.Daca ti-ar fi pasat acum ai gasi o metoda de a imi ura La multi ani!Sti unde stau...Dar m-ai scutit de efortul de a iti vedea fata.Imi este dor...dar nu te vreau in viata mea.Ar insemna sa o luam de la inceput cu vechea poveste:batai ,certuri,alcool,tigari si noptii nedormite.Nu vreau nimic din copilaria mea distrusa dar totusi interesanta si palpitanta.Sunt mare ...de acum stiu ce vreau cu adevarat.Stiu ce voi face pe viitor.Ceva de care voi fi multumita doar eu.Nu imi pasa de educatia pe care cica mi-ai dat-o tu.Si ma rog?Care este aia?Nu am invatat nimic de la tine...Poate da ...am invatat sa urasc in momentul in care te-am vazut avand grija de alti copii.Pe noi ne-ai dat la o parte pentru ca noi nu facem parte din tine,iar tu acum chiar nu mai faci parte din noi.
   Pot spune ca nu ti-am simtit lipsa.Mereu am umplut golul lasat in urma ta cu persoanele care chiar ma iubesc si mi-o demonstreaza.Poate a venit timpul sa iti spun ca sunt indragostita pana peste cap,simt fluturasi in stomac,sunt euforica si mai plina de viata.Dar conteaza pentru tine?
  Azi,de ziua mea,nu imi doresc decat ca dorul asta prostesc ce ma strabate din cap pana in picioare sa dispara pentru totdeauna!Nu te vreau !Nu te voi vrea!...
 La multi ani mie!Adio ,,Tata''! 

22 de comentarii:

  1. Îți urez un la mulți ani călduros! Dar e așa de trist când o zi așa fericită ca aceasta te face să te gândești la lipsa unui membru al familiei destul de important. Îmi pare foarte rău să aud asta, nu pot să zic că te înțeleg, aș fi așa o egoistă. Eu una, sper din tot sufletul, ca acest gol pe care l-a lăsat acel om în inima și sufletul tău să se evapore, sau, în cel mai bun caz, cum ai spus și tu, să fie umplut cu dragostea și afecțiunea unor persoanele care îți vor binele și vor fi întotdeauna acolo pentru tine. La mulți ani încă odată, să fii fericită și să ai parte de tot ceea ce-ți dorești, te îmbrățișez călduros! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. " La multi ani mie!Adio ,,Tata''! "

    Fiecare adio e umplut cu suferinta pentru ca uneori spunem adio unor persoane pe care le-am iubit mult si care ne dorim sa fie langa noi.Poate uneori sa ne descarcam de aceasta suferinta idioata...

    La multi ani! :-*

    RăspundețiȘtergere
  3. La mulţi ani şi să ai parte de tot ce e bun,de tot ce îţi doreşti :)Nu pot să afirm că te înţeleg,pentru că aş părea o falsă.Puterea,ambiţia,fericirea,iubirea pe care ţi-o oferă persoanele din jur sper să compenseze oarecum lipsa unei persoane destul de importante.
    Încă o data,la mulţi ani şi să fi fericită pentru că meriţi :* !

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani, cu impliniri, fericire si bucurii! O zi frumoasa sa ai! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @Lamaitza:Da ai dreptate...Insa te asigur ca am avut cea mai frumoasa zi de nastere chiar daca ziua nu a trecut:):*Te pwp:*Multumesc:)
    @[*¤* ζæฬ`яღ җ α...•.★*.):Multumesc:*
    @Giulii:Iti multumesc mult de tot:)
    @Roxy:Merci la fel:*

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani draga Daniela!Iti doresc tot binele din lume ,iar DUmnezeu sa te binecuvinteze.
    Esti o fata minunata,puternica si poti trece peste toate inecercarile vietii.Nu te uita in spate,traieste prezentul mai mult ca orice ca sa nu regreti mai tarziu.Stai langa cei dragi,langa cei care te iubesc si ii iubesti.Profita de fiecare clipa,de tot ce se iveste in viata ta.
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Denissaa:Da...chiar asa voi face.Multumesc pentru tot:*

    RăspundețiȘtergere
  8. un la multi ani pentru ieri cu scuzele pentru intarziere:d

    RăspundețiȘtergere
  9. La multi ani, cu intarziere dar sper sa fie acceptat.

    RăspundețiȘtergere
  10. Normal ca este acceptat:))Multumesc mult de tot!:*

    RăspundețiȘtergere
  11. Iti urez un sincer si calduros LA MULTI ANI. Imi pare rau ca ai avut un astfel de tata care nu ti-a oferit dragostea necesara pentru o dezvoltare fericita. Eu cand citesc, aud sau vad astfel de cazuri plang deoarece eu am un tata care ma iubeste si imi este alaturi la fiecare moment al vietii si nu duc dorul niciunui parinte.Sincer mie chiar imi pare rau si tot ce pot sa zic este ca trebuie sa treci peste dar sa nu uiti faptul ca ai un tata care numai exista in sufletul tau. Sincer imi pare rau si inca o data LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc mult de tot!Ma bucur ca tu nu treci prin asa ceva si sper ca niciodata sa nu treci.oricat de puternica as fi eu ,i-am simtit lipsa trebuie sa recunosc ,insa m-am obisnuit cu ideea ca asta este viata si ca eu nu am avut tata...MUltumesc din nou!

    RăspundețiȘtergere
  13. mi s-a facut pielea de gaina cand am citit.Scri foarte frumos felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  14. cele mai frumoase povesti se scriu din experienta

    RăspundețiȘtergere
  15. @Trandafir Monica:;;)Ma bucur ca iti place:)Si eu care vroiam sa ma las de scris :|

    RăspundețiȘtergere
  16. Nuuu.Acum nu mai am de gand sa o fac:);)Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  17. trist.. 'tatii' astia nu merita nimic.. stiu cum e

    RăspundețiȘtergere
  18. ...si tu treci/ai trecut printr-o chestie asemanatoare?

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate