sâmbătă, 23 iulie 2011

Gone away

  Pierduta in necunoscut?O nu...doar disparuta ...ratacind printre straziile pustii ale sentimentelor mele...M-am refugiat si am ales sa fug intimidata de esecuri.Pasesc in singurate in picioarele goale fredonad melancolica asa zisa ,,melodia mea''.De data asta e ceva diferit.Continui sa privesc lumea prin aceleasi lentiile triste .Si da!Traiam intr-un balon de sapun...insa acum ca el s-a spart constat cu stupoare ca lumea parea mult mai interesanta in ...propiile mele culori!Si continui sa aleg,sa dispar lasand regrete in urma,parasindu-i pe cei care incercau sa afle ceea ce ma intrista.Am cautat atentie.Din nou si din nou.E felul meu de a disparea fara nicio explicatie...Doar pentru a trai ,a vedea,a plange si a ofta...Nu ,nu sunt perfecta si speciala.Nu imi doresc sa fiu...Sunt inca data disparuta de propiul meu corp...Nu ma inteleg,nu vreau,nu cred,nu vreau sa simt.
   Inca constientizez unde sunt si ce vreau...daca intradevar chiar vreau ceva.Imi este frig!Ma simt inconjurata de umbre si lacrimi de adevar.Imi este prea teama sa aflu ce se ascunde la capatul ultimei strazii pe care inca pasesc...va fi greu...voi reusi.Orice inceput are si un sfarsit si uite-ma la final!Si totul capata culoare...Negrul dispare intr-o clipa...M-am trezit fara sa vreau in fata unei siluete albe,neputand pune intrebari ,tacand asteptand explicatii. ,,Mereu o sa ai pe cineva ,undeva ,aproape de tine...Nu fugi de persoana care are nevoie de tine si tu de ea.Intoarce-te pentru el...nu ai idee cat ii lipsesti..chiar tu insati iti lipsesti...''Singurele cuvinte spuse de acea ,,chestie ''neinteleasa de la capatul strazii.Am cazut intr-o transa lunga si profunda...Nu auzeam decat strigatul propiilor mele sentimente si al  propiul meu corp.
  M-am regasit ...Sunt alaturi de ei!Alaturi de mine!Niciodata nu voi mai disparea fara sa stiu cu adevarat ce simt!Stiu mai mult ca oricand ca va exista intotdeauna cineva care va avea nevoie de prezenta mea! 

6 comentarii:

  1. Stiu mai mult ca oricand ca va exista intotdeauna cineva care va avea nevoie de prezenta mea!
    -----
    foarte frumos...o regasire de sine e intotdeauna o victorie, un pas spre fericire :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Știi cum e vorba aia : „îmi place viața mea, așa imperfectă cum e ea!”. Oricum, răspunsurile vor veni întotdeauna din interiorul nostru, din cele mai adânci sentimente, niciodată să nu le subestimezi puterea. Dar mă bucur că ai ajuns la capătul de stradă, nu uit, mereu va fi cineva acolo pentru tine :) O seară frumoasă, te îmbrățișez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Stella:ai mare dreptate:*
    @Lamaitza:Multumesc:*stiu ca indiferent de ce se va intampla cineva va fi alaturi de mine.Te pwp:*

    RăspundețiȘtergere
  4. "E felul meu de a disparea fara nicio explicatie...Doar pentru a trai ,a vedea,a plange si a ofta.."

    Sunt momente in care vrem sa disparem undeva departe fara sa stie lumea..sa nu ne vada nimeni,ce facem,ce simtim...ce ni se intampla. Sa intelegem daca le pasa sau nu cu adevarat de noi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Intotdeauna va fi cineva care va avea nevoie de prezenta ta,care va trai pt zambetul tau,care va dispera cand tu vei lacrima si care va face orice ca tu sa fii fericita.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mereu va exista cineva,undeva care are nevoie de tine.Deseori,persoanele acelea sunt cele cu care nu interacţionăm atât de des,însă care ştiu şi ţin enorm la definiţia completă a IUBIRII şi a PRIETENIEI :)

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate