vineri, 15 iulie 2011

I hate to love you

  Sunt bine...Voi fi bine!Sunt fericita!Sunt aici unde am fost intodeauna...alaturi de aceleasi ispite ca de fiecare data.Nu ignor nimic.Nu vreau sa mai schimb absolut nimic.Este acelasi cadru bine regizat.
  Stau singura pe canapea .Nu vreau sa aud si sa vad nimic.Doar sa meditez in liniste.Ceea ce trebuia sa fac de mult...Sau poate chiar am facut'o insa am ignorat lucrurile importante.M-am lasat coplesita de lucruri atat de banale.
  Imi ies din minti si numai vreau!Nu stiu daca iubesc sau te urasc, urasc sau te iubesc .Inca o data ma gandesc daca sentimentul de fericire vine de la tine,Daca ma mint ca inainte ca toate sunt bine.
  Imi este imposibil sa uit tot ce imi este cu adevarat drag,sa uit ca imi esti alaturi chiar si acum,sa adorm ca alte dati cu mintea goala gandindu-ma la visele noastre...sa dau totul uitarii.
   Nu!Eu nu te urasc!...Eu te iubesc!Poate voi   ura candva momentul cand ne-am cunoscut,prima intalnire,noptiile pierdute in care ne povesteam intamplarile banale,insa eu pe tine nu te urasc!Nu este posibil!Si da ...Urasc sa te iubesc!Poate candva toate astea vor ajunge la final si dabea atunci voi ura nainvitatea mea si toate acele amintiri.
 I hate to love you ,bhai!!Nu vreau nicio schimbare in plus.Vreau ca totul sa fie exact asa cum este :just perfect!  Si ar fi momentul in care ar trebui sa imi cer scuze pentru tot:pentru orele alea petrecute vazundu-ma cum mor de draci,pentru convorbiriile in care iti bateai capul cu mine ca eu sa privesc realitatea ca avand si partiile ei bune...Si stiu!Ti la mine,ma iubesti!Mi-ai demonstrat!Nu poti fi indiferent dupa tot ce ne-am spus ,dupa toate cate am trecut impreuna.
  Pffff...ar trebui sa te urasc ...poate nu as mai suferi la fel de mult pe viitor.Dar nu imi prea pasa.Nu imi pasa ce va fi atunci....Mai este putin si a trecut un an de cand am ajuns ceea ce suntem acum...Si eu tot aud acea voce straina din mine care imi spune razand ,,Il iubesti si il vrei il vrei langa tine''.Ii dau dreptate!Asta simt ...Asta vreau!
  Nu voi uita nimic...nicio atingere nimic nimic.
  I hate to love you!!!! 

8 comentarii:

  1. Lasa timpul sa-ti vindece ranile!

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi pare foarte rău să aud asta, dar a urî să iubești nu aduce decât un rezultat dezastruos. Nu suferi din dragoste, asta e cea mai crudă suferință care îl poate măcina pe un om. Sper să treci peste cât mai curând :)


    Te îmbrățișez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nicio iubire nu e fara putin suferinta...si ajungi sa urasti ca iubeti pe cineva...sa te intrebe si sa nu stii ce sa-i raspunzi sa nu stii ce sa simti...si drumul e plin de ura si putina bucurie...

    Sunt parti in care ma regasesc....

    RăspundețiȘtergere
  4. Ultimele randuri ma duc cu gandul la "Intalnire cu moartea" Agatha Christie. Daca ai citit, cred ca stii la ce ma refer;))

    In rest, postarea imi place:x. Pacat ca e asa de trista:(.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Denissa:da...cu timpul...
    @Lamaitza: Si eu sper asta!Te pwp!
    @[*¤* ζæฬ`яღ җ α...•.★*.):ai mare dreptate!Si da ...ne regasim pt ca stim ce inseamna sa suferim:)
    @ganduri.aruncate.pe.net:Nu nu am citit..dar chiar m-ai facut curioasa si cred ca voi citi,adica nu cred ci sigur:))Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. frumos articol...citind simt ce se petrece acum in sufletul meu... bravo...

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate