sâmbătă, 2 iulie 2011

La miezul noptii

  Este trecut de ora 00:00...Este inca una din noptiile alea in care stau si ma uit pe pereti singura ..nu pot adormi...incer sa imi gasesc linistea insa nu pot.
 Poate sunt nebuna insa nu stiu de ce stau la ora asta sa scriu pe blog...sa scriu despre gandurile mele. 
 Nu am chef de nimic.Pe geam degeaba privesc ...nici urma de luna sau de stele.este pustiu si bezna totala.Nu se aude decat un greiere...si nici asa nu am liniste.
 Presimt ca ma va lua somnul inspre dimineata ...pana atunci meditez.Incercand sa imi adun gandurile am gasit ceva in calculator ...ceva care ma facut sa zambesc la ora asta:3 filmulete cu mine si cu prietenele mele la scoala...eram asa vesele parca nici nu se cunostea ca trebuia sa dam test la istorie si noi nu invatasem absolut nimic...mda...amintiri placute:)Nu imi ramane decat sa zambesc ca un copil.Las calculatorul aprins ...stiu ca ceva ma va aduce din nou la el
 In mintea mea este haos.Incerc sa ma pun in pat insa amintirile navalesc peste mine.Nu exista scapare.Inca nu am gasit acel lucru perfect la care sa adorm cu el in gand...in speranta ca voi adormi intr-un sfarsit...sau ...poate am nevoie de el sa ma stranga in brate...sa ma aline...ma pierd in acea iubire nc-odata...si inc-odata...si ma reintorc sa ma mai pierd odata...
 Si timpul trece.... O lacrima cade pe obrazul meu de dragul acelor nopti pe care le-am pierdut visand...Nu-mi gasesc locul..Ce se intampla cu mine??!
 Am ochii plinii de dor...Incerc sa ma abtin insa lacrimile se aduna si curg.
 M-a gandesc intruna...Incet incet incep sa accept ca trebuie sa o iau mai incet...ma grabesc desi nu ma asteapta nimeni.
 Mii de sentimente insa niciun argument.Suspin si imi sterg ultima lacrima.Noaptea asta este mult prea lunga.Simt nevoie de ceva nou...ma pierd printre cuvinte si nu se mai intelege nimic:nici ce vreau ,nici ce caut.
 Sunt simple ganduri in miez de noapte ...fara nimic special ...totul pare prea banal... 
 Dau repede o fuga pana la baie...ma spal pe fata cu apa rece.In urmatoarele secude ma trezesc la realitate.Fara motiv...acum imi este somn...chiar foate somn

8 comentarii:

  1. Sentimentele nu trebuie sa aiba un motiv anume!:*

    Nu mai fi trista!:*
    Viata e asa de frumoasa
    si de colorata!;x
    hai sa-i furam impreuna
    griul si negrul;;)
    Vrei?:x:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ceea ce te-a făcut să-ți fie somn a fost chiar dorul de el. Uneori, dorul te poate obosi fizic. Dar ca să nu mai suferi din cauza dorului, amintește-ți doar de momentele fericite pe care le-ați avut împreună. Ori altă întrebare scoate-ți-o din minte. Așa, haosul din mintea ta se va transforma într-o cutiuță închisă :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu mai fi trista,poate asta iti va fi invatare de minte si alta data ai sa fii atenta pe cine iubeste!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. si pe mine ma apuca insomnia,ora 2 de noapte si eu imi catar pe pereti gindurile de dor..caci am si eu unul mare si insuportabil uneori..
    frumos blog :)

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate