miercuri, 6 iulie 2011

Noi doi


  Nu a existat niciun schimb de cuvinte...Atat de apropiati unul de altul...Totul a fost intamplator.Radiam pentru ca eram cu el.Ma simteam atrasa de el chiar daca el credea ca il ezit.L-am convins ca nu era asa cum sustinea el...de aceea ma aflam acolo.
   Eram singuri...2 adolescenti care au suferit mult.Poate de asta ne-am refugiat unul in bratele altuia.Aveam nevoie de cineva care sa inteleaga o copila care nu stia ce face.Acela era el.Ma intrebam ,,de ce eu?’’Ce intrebare stupida...dar totusi am aflat raspunsul.
   M-a imbratisat .Ma simteam asa protejata in bratele lui.M-am intors cu fata la el.S-a uitat fix in ochii mei...Ohhh ochii lui caprui sclipeau...In acele clipe m-am rupt de toate.
  Imi dadea emotii...tensiunea urca treptat si adrenalina se raspandea in tot corpul pe masura ce ii simteam respiratia.In corpul meu avea loc tot felul de reactii.Inima imi batea tot mai tare...Eram in al noulea cer.Incepusem sa tremur.Ma speriasem.Sau poate totul facea parte din acest ,,joc’’.
   Mi-a zambit...Am inchis ochii...m-am lasat pe spate...s-a apropiat...m-a sarutat.Atunci am invatat sa cred in iubirea lui.
  Timpul se oprise in loc pentru noi doi...

9 comentarii:

  1. Eu numesc asta atracție telepatică :D Superb scris!

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoasă descreiere a unei iubiri la prima vedere !

    RăspundețiȘtergere
  3. Uneori, nu e nevoie de cuvinte pentru a spune lucrurilor pe nume ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. multa emotie ai depus printre rinduri..foarte frumos :)

    RăspundețiȘtergere
  5. *Suflet de curva: ai foarte mare dreptate:)
    *Stella:multumesc:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Pot sa zic ca ai spus lucrurilor pe nume ceea ce este important.Aranjarea cuvintelor intr-o forma cat mai inteleasa duce cititorul spre a simti toate acele sentimente ce le-ai descris in cuvinte.Foarte frumos blog.Bvoooo.

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate