sâmbătă, 9 iulie 2011

Nu le pasa



    Am nevoie de voi:((
   Acum am nevoie de voi mai mult ca oricand...
   Este prima oara cand telefonul nu a sunat...prima oara cand as fi vrut sa fie doar un cosmar...Dar nu a fost sa fie!Realizez ca este realitatea.
   Dimineata asta a durat o vesnicie...Credeti-ma va simt lipsa.Am asteptat un semn de la voi.Am asteptat sa ma trezeasca telefonul ca de obicei.Sa fiti voi ...sa imi dati trezirea ,iar eu ca de obicei morocanoasa sa va raspund ;,,Dati-mi pace!Vreau doar sa dorm''. Cer prea mult?
   M-am refugiat iarasi in camera mea...In acesti patru pereti ai singuratatii mele...Este acelasi loc...fara nimic schimbat.Totul este exact asa cum era odata.O camera pustie cu un suflet ratacit.
   M-am refugiat in pilota mea asteptand sa dau ochii cu cei din exterior.Si am asteptat...am asteptat ore intregi...
   Mi-ar place sa imi inchid aici toate sentimentele, iar eu sa plec undeva departe... Aici nu imi este deloc bine...Imi este greu cand imi repet in gand: ,,A fost alegerea lor!''.
    Niciodata nu cred ca veti intelege...A fost frumos la inceput !Am facut atatea impreuna...Amintiri placute.Incerc sa imi gasesc linistea.Stiti ce...Eu nu ma voi razbuna!Fiecare este liber sa aleaga...voi ati ales ca eu nu fac parte din voi...si poate da aveati dreptate.Eu eram cea ciudata si sentimentalista.Voi ,,va traiti viata''nu?
   Recunosc ...am facut multe greseli.Si poate  chiar doare indiferenta cu care voi ma tratati...dar am invatat sa imi bag p**a in tot ce nu imi convine...Am invatat de la cei mai buni, nu?!
   Sunt modelata dupa voi!Si doare atat de tare...Sa stiu ca trebuie sa arunc totul la gunoi:amintiri ,comportament ...absolut tot.
  Asta este sfarsitul unei prietenii false...De dragul acestor ani acum chiar sa ales praful.Am ramas doar eu ,Lacrimile, strigatele...Da-ti vina pe mine...eu sunt de vina!Voi ati ales sa plecati cu o bucata din mine...Au fost doar momente neinsemnate...Asta ma faceti sa cred...Voi avea grija pe viitor...Si prietenii adevarati te pot trada...
   Si nu nu sunt singura...poate v-am pierdut pe voi insa am castigat ceva mai bun...De fapt il aveam insa am fost prea oarba sa observ ca mereu a existat cineva care imi era mai mult decat un simplu amic.
    Cel putin stiu ca el crede in ceea ce fac,ii pasa si ma cunoaste mai mult decat voi ati facut-o.. 
   El a reusit sa ma dezlege din laturile amintirilor...
   Si nu ...nu este capat de lume.Prieteniile vin si se duc. Pe unele le pierzi pe drumul vietii.
  Si uite frate ...supravietuiesc... 
  Dar de ce v-ar pasa voua acum?!
  

6 comentarii:

  1. "Si nu ...nu este capat de lume.Prieteniile vin si se duc. Pe unele le pierzi pe drumul vietii.
    Si uite frate ...supravietuiesc...
    Dar de ce v-ar pasa voua acum?!"

    Le vom pierde,dar vor fi prietenii la care am tinut prea mult ca sa le putem uita. Si din cauza lor vom suferi pentru ca le vom simti iar si iar pentru ca ne pasa mai mult,pentru ca ii punem pe ei inaintea noastra. Iar mai tarziu...poate isi vor aminti si ei Dar toate sunt parte din viata noastra .Unii ne au cand au nevoie de noi....si apoi nu le pasa. Nu te atasa prea mult de o persoana daca nu esti sigura ca intradevar ii pasa de tine

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-un fel ma regasesc in ce ai scris, probabil e si normal, probabil e varsta in care fiecare trebuie sa se regaseasca in cuvintele din inima altuia :-??
    Oricum imi place ce ai scris xD

    RăspundețiȘtergere
  3. Te înțeleg 100%, crede-mă! Îmi place la nebunie ceea ce ai scris, probabil pentru că m-am regăsit în mai multe rânduri. Doar prietenii adevărați vor fi întotdeauna acolo pentru tine, la bine și la greu. În schimb, cei care pretind să-ți fie buni prieteni, nu sunt buni de altceva decât la creat amintiri plăcute sau nu. Sper să nu te mai simți singură, întotdeauna va fi acolo cineva pentru tine! ^^

    RăspundețiȘtergere
  4. @Inspire Me BABY:Multumesc...
    @Lamaitza:Multumesc pt sprijin...ai mare dreptate:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Stiu cum e sa fi lasata deoparte nu iti pierde speranta ca daca tin la tine se vor intoarce ;)

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate