luni, 25 iulie 2011

Smile for me!Please...

  Daca ar fi ceva ce mi-as dori acum ar fi un singur lucru:Smile for me!!Please...Urasc sa te vad trist si deprimat.Cunosc toate zilele in care suferi,in care te saturi de toti si de toate ...zile in care mi-as dori doar sa te bucuri alaturi de mine.Fac tot ce pot si simt ca nu este de ajuns in afara faptului ca te ascult ...eu...tu ...nu suntem asa!Tu esti cel care ma binedispune,care ma face sa zambesc,care simt ca ma iubeste...
  Viata merge inainte orice ar fi ! Smile for me!Nu exista :,,Nu pot!'' ci doar ,,Nu vreau!''.NU...este greu stiu insa noi ne vom descurca asa cum am facut-o pana acum.Iti sunt alaturi...oricand la orice ora...mereu!
  Iti aduci aminte de zilele in care erai cu mine,imi spuneai ca ma cunosti mai bine decat oricine...Poate atunci nu am realizat cata dreptate aveai si ai...Ma cunosti!Sti ce simt ,sti ce vreau,sti ce cred! 
 Asa complicat cum esti urasc sa te vad cum te izbesti de zidul ce ne inconjoara...Stiu ca incercarile mele nu sunt in zadar. Nu vreau sa cred asta!Am incredere in tine,in noi!Uhh...erai un fraier cand acum cateva zile imi spuneai:,,Pff..stiu...te-ai saturat sa ma asculti cum imi plang de mila...''desi in sinea ta stiai ca minti.Suntem prietenii buni...Nu fi egoist!Gandeste-te si la mine si la ce simt eu.Pun totul la suflet si de multe ori imi este teama sa iti spun prin ce trec de teama sa nu te intristezi...Imi pare rau pentru datile in care am facut asta fara sa vreau si stiu ca tu imi esti alaturi asa aiurita cum sunt eu!
  Imi cer scuze!In ultimul timp am fost putin plecata prin propiile mele sentimente!Sper ca nu mi-ai simtit lipsa !
Smile for me...Timpul trece mult prea repede...De la tine am invatat sa imi bag p**a in ce spun alti ...ca suntem doar personaje trecatoare...Promit ca totul va fi mai bine!Sunt doar chestii ,,de adolescentii''asa cum tu le spui.
  Adu-ti aminte de zilele in care ne petreceam noptiile visand la lucruri doar de noi stiute,de cuvintele pe care ni le spuneam,de clipele de suspans in care ma tineai,de glumele noastre,de toate  nebuniile pe care le spuneam...m-ai facut mai fericita decat poti crede tu...Suntem prea atasati unul de altul sa nu imi pese de ceea ce simti cu adevarat.
  Esti cel mai tare!!Esti antipaticul meu!Esti perfect ma!<3
 Multumesc pentru ca ma ti aproape... Friends forever:*
  Smile for me! ...Please...

8 comentarii:

  1. E asa tare postul..ma regasesc printre atatea randuri...
    Vom avea mereu o persoana care ne va iubi cu adevarat,cu care vom avea cele mai frumoase amintiri si care poate ca nu ne va rnai asa de tare precum au facut-o altii in trecut..

    "Adu-ti aminte de zilele in care ne petreceam noptiile visand la lucruri doar de noi stiute,de cuvintele pe care ni le spuneam,de clipele de suspans in care ma tineai"

    Lucruri ce vor ramane intrei voi...momente in care o sa fiti doar putini mai liberi. M-am regasit cel mai mult intre randurile astea.

    :x Super post.

    RăspundețiȘtergere
  2. Atât de emoționantă postarea încât simt că mi-a mâncat pisica limba, al propriu :)) postarea este excepțională, ma-m regăsit cu ușurință citind rândurile tale, foarte frumos și foarte intens. Bravo >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Atit optimism si atita speranta sadesti cu aceste rinduri..cu siguranta esti o persoana ce nu lasa pe cei apropiati la greu, se vede ca iti pasa de ei si de viata lor! sa speram ca persoana cutare te-a inteles si ti-a zimbit cu adevarat
    felicitari pt aceasta soooooper postare :))

    RăspundețiȘtergere
  4. @[*¤* ζæฬ`яღ җ α...•.★*.) : da ai dreptate:)Vor fi lucruri care vor fi doar ale noastre:)Multumesc mult:*
    @Lamitza:Ma bucur ca ti-a placut:)Multumesc:*
    @Stella: Da sunt o persoana ce nu lasa pe cei apropiati la greu...Insa de multe ori sunt ranita dar continui sa ajut in ciuda acestor lucruri.SI da :)I-am schitat pe fata un zambet.:*MUltumesc:*

    RăspundețiȘtergere
  5. vei fi rasplatita intr-o zi, caci meriti ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. dragutz su frumos ca intotdeauna

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate