vineri, 29 iulie 2011

Stupid in Love

  Sunt profund dezamagita...dezamagita de mine,de tine ,de ei.Crede-ma de data asta consider ca totul este stupid:o iubire stupida,lucruri stupide...vorbe spuse in vant.Pot trai si fara toate astea.Pot supravietui ca si pana acum.Chiar am crezut ca lucrurile frumoase sunt de durata??!Uhh...nu.Mi-am dat seama ca nu este asa.Am fost fericita recunosc!Mi-a placut sentimentul ,insa ma intorc la lucruriile mele obisnuite .Nu mai conteaza daca imi provoaca lacrimi ...au fost si sunt doar ale mele!
 Sti ce?!Chiar numai conteaza.Nu vreau sa iti pese de ceea ce spun,de data asta eu decid ce vreau sa fac.Nu vreau sa imi acorzi a doua sansa chiar daca intradevar o merit,nu vreau sa vi sa ma vezi pentru ca nu vreau ca lucurile sa i-a o intorsatura stupida si ciudata.Nu vreau sa fiu doar o pierdere de timp.NU..nu ,nu vreau ca tu sa ai ca de fiecare data dreptate.Nu vreau sa imi spui ,,minciuni'' adevarate ,nu vreau sa imi vorbesti sau sa imi spui ca ma intelegi...nu vreau sa imi spui ca totul este prostesc si ca nu sunt doar o copila pe care nu o mai intelegi in ciuda a toate astea.
  Si eu chiar nu stiu de ce ai face toate astea.Oare pentru ca iti pasa?!Pentru ca imi esti dator?!Sau pentru ca nu vrei sa plec?!Esecuri totale... Imi va trece!Toate astea sunt de scurta durata...putin nervoasa si dezamagita dar sunt totusi suficient de bine incat sa stiu ca inca iubesc si nu sunt proasta.Nu atat de proasta sa nu imi dau seama ca si tu suferi alaturi de mine,nestiind dar presimtind.Poate ce voi face ti se va parea o prostie...dar asta nu este!
Nici macar nu imi pare rau.M-am saturat sa ma scuz in speranta ca tu vei spune:,,nu'i nimic...sunt alaturi de tine''.Stii tu...poate la cuvinte nu esti expert...insa simt teama din sufletul tau...Nu te teme .Eu nu voi fi cea care va disparea in ceata aia in care tu ma bagi vrand sa spui ce simti .Nu te voi rani Promit!Si nu te increde in mine...
   Stupida in dragoste?Da...cred ca da.Persoane nepotrivite,promisiuni si sperante ...intr-un final iluzii.Nu mai exista magie si nimic ce ma poate face sa trec cu vederea.Daca va pasa poate stiati ca eu nu sunt suparata si v-am asteptat ca voi sa ma imbratisati...Prietenii adevarati se intorc...Ai ramas doar tu:iubit,fost si prieten cel mai bun.
  Stupid in Love ?!O yeaahhh !!I'm soryy,but... love you!

7 comentarii:

  1. *Sunt profund dezamagita...dezamagita de mine,de tine ,de ei.*

    Mereu cei in care ai incredere te vor dezamagi cand te astepti mai putin,chiar daca apoi os a isi ceara scuze.
    __________________________________
    *Chiar am crezut ca lucrurile frumoase sunt de durata??!Uhh...nu.Mi-am dat seama ca nu este asa.Am fost fericita recunosc!Mi-a placut sentimentul ,insa ma intorc la lucruriile mele obisnuite .Nu mai conteaza daca imi provoaca lacrimi ...au fost si sunt doar ale mele!*

    Toate chiar incep dintr-o chestie banala si apoi parca e un start nou spre altceva. Parca luam o bucata dintr-o varianta de viitor si traim in ea cat ne permite,uneori,alteori nu,si apoi realizam ca lucrurile pe care le aveam ne faceau mai bine.Chiar daca aveam lacrimi.
    _________________________________
    * Sti ce?!Chiar numai conteaza.Nu vreau sa iti pese de ceea ce spun,de data asta eu decid ce vreau sa fac.*

    Vor fi mereu unii care ne vor zice ce sa facem...dar nu trebuie,pentru ca tre sa invatam sa luam decizii singuri. Nu sa le ia altii inaintea noastra si pe urma sa vrem alteva.
    _______________________________________
    *Stupida in dragoste?Da...cred ca da.Persoane nepotrivite,promisiuni si sperante ...intr-un final iluzii.*

    Poate primele vor fi ciudate..stupide si mai tarziu ne vom da seama ca de unele o sa ne fie dor,si ca poate sunt mai bune decat altele. Persoane nepotrivite...sunt unele care chiar se definesc si altele care doar par asa si ne mint defapt pentru ca nu vor adevar
    _________________________________________
    *Daca va pasa poate stiati ca eu nu sunt suparata si v-am asteptat ca voi sa ma imbratisati...Prietenii adevarati se intorc...Ai ramas doar tu:iubit,fost si prieten cel mai bun.*

    Da se intorc...dar cati sunt cu adevarat astfel de prieteni?La sfarsit vor ramane cei care au contat cel mai mult si cei care chiar ne-au iubit: poate nu fost,poate chiar la fel introdus intr-o minciuna pe care sufletul incearca sa o ascunda.
    [sau poate ma mint eu aici]
    Cei care ne iubesc...desi pleaca,isi vor aduce aminte de noi desi ne-au tradat,neau ranit,ne-au uitat. Vor auzi striga-te si ne vor imbratisa din nou. Pentru ca cei ce ne iubesc,sunt aia care sunt mereu lanaga noi si ne sustin,sunt cei pe care nu ii uitam niciodata si cei care isi fac timp si pentru noi,in mica lor visare din propria viata cu griji.

    Super psotul:-*

    RăspundețiȘtergere
  2. Parca ma regasesc in acesta postare dragostea nu este o prostie este ceea ce simtzi daca nu exista dragoste nu exista, dragostea este o ruleta ruseasca in care ori eti fericita ori esti trista, dar daca nu joci aceasta ruleta ruseasca nu ai sa vezi cum este in viatza, nu sa sa vezi ca prin greseli invetzi nu conteaza daca este fost sau actual sau bun prieten aprieciaza ce ai ca apote in viitor no sa mai fie la fel fiecare om merita a doua sansa dar daca merita o a doua sansa punetzi niste reguli daca acele reguli nu sunt respectate atunci nu mai speranta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos post ai scris tu aici doar că fără dragoste nu ai cum să faci rost de o experiență nouă. Și dezamăgirea în dragoste e o experiență. Nu trebuie să o vezi ca pe un eșec, ci ca pe un pas înainte în viață. Te îmbrățișez!

    RăspundețiȘtergere
  4. @[*¤* ζæฬ`яღ җ α...•.★*.) : Multumesc mult de tot ...m-ai facut sa vad lucrurile dintr-o alta perspectiva!
    @Dragos:Ai perfecta dreptate:)
    @Lamaitza:Da.chiar asa este.Sunt sigura ca imi va trece aceasta stare.Am invatat din fiecare esec care chiar ma marcat mai mult sau mai putin
    Te pwp

    RăspundețiȘtergere
  5. Superb, minunat, super, frumos, extraordinar ca intotdeauna. Bvoooo

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate