luni, 2 iulie 2012

Idiot !.

   Idiotule ! Da,tu.Evident,esti chior si nu iti dai seama ca ma chinui din toate puterile mele sa iti atrag atentia intr-un fel sau altul.Chiar nu vezi cat de tare ma chinui ca toate astea sa functioneze ,sa te fac sa vezi ca exist si eu ?Cat de tare ar trebui sa tip ,sa semnalizez,sa-ti arunc sageti,sa ma poti vedea?Mult prea tare ,cred.


  Prietenii tai sunt niste nesimtiti pentru ca imi fura din timpul cuvenit mie.Si,poate sunt egoista,dar ei nu-ti spun nimic despre mine.Ii stiu pe toti ,de fapt.Si ei ma cunosc pe mine si cunosc foarte bine ce simt pentru tine.


  Aseara ,din greseala ,cred ca te-ai uitat la mine..m-ai zarit ,acolo,intr-un colt .Da,eu eram.Trebuie sa ma recunosti.Stateam cu castile in urechi si cu o suvita de par roscata lasata-n bataia ploii.Priveam in gol in directia ta.Daca iti aduci aminte inseamna ca tot ce am incercat sa-ti spun pana acum a meritat efortul.Nu m-am gandit ca-ti va face placere sa ma vezi deprimata,insa ai facut-o.
  
  Astept cu nerabdare sa treaca zilele astea si sa ne putem vedea pe strada ta,de fapt numai de asta vin pe acolo.Daca inca nu ti-ai dat seama cine sunt iti vei da seama la sfarsit.Nu-mi citi numele.Vei strica toata distractia.


  Este evident ca inca tanjesc dupa tine.Dar daca tu esti atat de chior incat sa nu-ti dai seama ,ma dezamagesti.Credeam ca tu esti tipul care le stie pe toate.Nu asa mi-ai spus?As vrea sa pot vorbi cu tine asa cum o fac toate colegele tale.(Nu invatam in acelasi loc,realistule).Dar nu am nici curaj si nici pe jumatate din tupeul lor.De fapt,cred ca am.Doar ca nu-l pot pune in practica cu tine.


Stii ceva ? Cred ca inca te iubesc.Dar cred ca te iubesc ca lumea ,nu cum te iubesc colegele tale hrve.


Toate cele necesare vietii,


Daniela.

36 de comentarii:

  1. Sunt atat de sincere si de revoltatoare randurile acestea,tocmai de acea imi plac.Imi place stilul asta lejer de a scrie.Congrats!:*>:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincera sa fiu eram atat de revoltata incat nici nu am realizat cat de lejere pot fi randurile acestea .
      Thanks:* >:d<

      Ștergere
  2. Imi place!!
    Da, chiar imi place ce am citit!
    Insfarsit cineva care se revolta dar o face cu dragoste:x
    Speranta moare ultima deci mai devreme sau mai tarziu tot ar trebui sa te observe dar daca vrei sa fie mai repede atunci fa semne mai evidente :x

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hi hi :)) Pai,am fost mai mult decat evidenta ,insa se pare ca ii place sa ma calce pe nervi si sa faca pe "nevinovatul".Mai mult ca sigur m-a observat..

      Ștergere
  3. Nu pot sa cred ,chiar e povestea mea :)). Aceeasi cruzime si egoist am si eu . Dar este iubire ..
    Stii tu , sentimentele care revin .. n-au plecat niciodata !

    RăspundețiȘtergere
  4. Deobicei, fetele au mai mult tupeu cu baietii pe care nu ii plac si mai putin tupeu, sau deloc, cu cei de care sunt indragostite. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Băieţilor niciodată nu le pasă că noi suferim după ei,ba chiar se simt mândrii de asta.Nu le pasă dacă ne trag după ei în mizerie,ne cred sclavele lor.Le trebuie totuşi o lecţie de viaţă serioasă!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nici eu nu credeam c-ar vrea să mă vadă deprimată, dar acum, sincer, am impresia că ori a fost atât de indiferent, încât nu a observat, ori a fost atât de nepăsător, încât a observat, dar nu l-a interesat, ori a observat, l-a interesat, ba chiar l-a și bucurat ! ...

    RăspundețiȘtergere
  7. sarcasm, sarcasm, sarcasm, muuult sarcasm, o doza de sentimente regasite, incalcite si toturi vii, la pachet desigur cu toate ranile necicarizate nici macar pe jumatate, iar el? el doar indiferenta. si totusi? nu se intreaba ca va veni perioada in care totul se va intoarce, tu il vei lovi cu un intreg val de nepasare in timp ce el iti va oferii magia iubirii pe tava?!

    RăspundețiȘtergere
  8. Probabil este prea sigur ca eu nu-i voi putea face rau niciodata pentru ca tin atat de mult la el incat as face orice pentru a-i fi bine lui,lasandu-ma pe mine de fiecare data la urma..Nu am de gand sa-i fac rau,sau sa ma razbun pe ,sau sa-l fac sa se simta prost sau sa-i ceva in schimb.Cel mai mult ma deranjeaza ca stiu ca si el tine la mine ,insa este atat de fraier incat se lasa prada orgoliului si poate tocmai de asta nu vrea sa-mi spuna cuvant cu cuvant. Chiar el aseara era cel care-mi spunea ca il neglijez..pe cand .. tot ce face el este sa ma scoata din sarite si sa ma revolt..si sa plang ore in sir.Si toate astea pentru ce ? !

    RăspundețiȘtergere
  9. Macar daca ar avea o cauza logica tot comportamentul lui, macar daca ar face bine unuia dintre voi, dar e un chin pentru amandoi. Orgoliul? E tipic masculin din pacate. Prefera sa fie singuri, sa isi bata capul cu intrebari, sa afiseze un comportament indiferent la pachet cu un zambet fals, dar sa stie ca au orgoliul nepatat. Da, e sadic, stiu... As vrea sa iti dau un sfat, dar niciodata nu am putut intelege gandirea asta absurda a loc ..

    RăspundețiȘtergere
  10. Parca as avea povestea mea si a baitului care-l plac afisata in fata, cu mici diferente cei drept dar in rest totul e identic, e greu sa fi indragostit, si sa-ti pui intrebarea , Daca chiar merita?.. si intr-un sfarsit sa continui sa iubesti persoana aia chiar daca ar merita poate sa fie abandonat de tine si sentimentele tale, e trist cand incerci sai atragi atentia iar el se preface ca nu-si da seama ca e vorba despre el.. :))
    Adica sa fim seriosi, poate daca lar lovi vreo sageata ar reactiona:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincera sa fiu cred ca face pe prostul :)) sau poate chiar este..:))
      Cred ca o sa incerc varianta cu sageata ! =))

      Ștergere
    2. Barbatii astia , mereu fac chestia asta si nu realizeaza cat de mult ne ranesc, dar totusi eu zic ca metoda cu sageata ar da roade, pacat ca nu e cupidon prin preajma , ia-s rapi unaa din sagetile lui:)))

      Ștergere
  11. Imi palce mult cum ai scris aici!!! :D De multe ori ei nu vor sa isi dea seama de ce simtim noi. Adica isi dau seama, dar, nefiind interesati, prefera sa faca pe prostii :-j

    RăspundețiȘtergere
  12. imi place mult postarea ta ! :* te va observa el odata si-odata, sunt sigura.

    p.s.: am vazut ca la un comentariu anterior ai zis ca sunt orgoliosi. oh, da, sunt! :|

    RăspundețiȘtergere
  13. pf..cat ma pot simtii in cest post. in aceiasi situatie ma aflu si eu acum si stiu ce poti simtii, e de cacat.:|
    dar hei vei reusi sa te faci observata, sau poate el chiar te-a observat dar nu stie cum sa te abordeze.:o3
    toate cele bune, sper sa-ti iese ceva>:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot ce este posbil .Doar ca sunt momente cand ajung la disperare :))
      Multumesc>:d<

      Ștergere
  14. O dar vai cata revolta si pentru ce? Cred ca nu-si merita efortul, osteneala si ca nu merita toata frustrarea asta. Asta e ca si cum ai cere apa de la un izvor secat:).Lasa-l treci mai departe, poate nu vei gasi ca el, dar poti gasi un el in mai multi:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uneori si asteptarea pe care i-am acordat-o are o limita..Uneori asteptam,asteptam si asteptam .Apoi incepe sa nu ne mai pese..

      Ștergere
    2. Mi se pare mai mult decat normal si firesc sa te distantezi de el..uite poate cam tot pe tema asta e si chestia asta http://raspunsulmintii.blogspot.ro/2012/07/te-iubesc-dar-nu-prea.html citeste-o:P poate iti va fii de ajutor cine stie

      Ștergere
  15. E bine ca ai rabdare..

    RăspundețiȘtergere
  16. Totul e facut din dragoste...Si adevarat..

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate