duminică, 26 iunie 2011

I'm back

    Am incercat,am vrut atat de mult sa indrept totul  .Ce nu am stiut ma ranit.
    Ma simt bine.
    Oamenii se nasc,imbatranesc si apoi mor.Asta este lumea in care traim .Nu are niciun farmec.Acum  nu este nimic ce m-ar putea intrista.Nu e posibil!Dar as putea nega ca trecutul meu nu il voi uita niciodata? 
   Fiecare lucru acum chiar are sens.,,Acum sunt ok''.Tot imi repet asta de cateva zile.Si cred ca asa sunt...sunt okImi place viata mea de acum.Desi acum cateva zile spuneam ca ,,voi fi bine'' acum chiar sunt.Ma bucur asa mult pentru mine.
  Sunt complicata.Mi sa spus asta de multe ori.
  In ultima perioada mi s-au intamplat atatea. Sunt cu zambetul pe buze ...Ma bucur de fiecare clipa  oricat ar fi ea de banala.Acum stiu ...iubesc momentele alea in care rad si glumesc din orice prostie .
  Imi dau seama de multe...totul facea parte dintr-o lectie pe care trebuia sa o invat.         Am crescut.Trebuie sa fiu sigura pe mine .Viata nu inseamna numai distractie ci si responsabilitati.
  Acele persoane care imi spuneau :,,poti'' aveau foarte mare dreptate.Pot sa ma gandesc la ziua de maine si la tot ce inseamna ,,viitor''.Mi-am mai dat o a doua sansa si a functionat.Am redevenit chipul cald de altadata.
  A fost ciudat!Acum totul sa schimbat! 
 

5 comentarii:

  1. Foarte frumos!
    Trecutul il vei uita poate cu timpul,desii vor ramane amintiri tiparite in inima!

    RăspundețiȘtergere
  2. Viata inseamna a trai experiente noi si a sti sa iei din ele esentialul, acel ceva de care vei avea nevoie mai tarziu...

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos ;) poate treci si pe la blogul meu :">

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate