luni, 27 iunie 2011

Prietenie adevarata

    Se zice ca ,daca ai multi prieteni ,te poti considera un om norocos.Iar daca ai cel putin un prieten adevarat atunci esti cu siguranta un om fericit.
   Prietenia adevarata depaseste orice obstacol.Ea nu tine cont de distanta....La baza ei se afla increderea.
   Stiu ca sunt extrem de norocoasa!In ciuda faptului ca ne despart prea multi kilometrii ,ea este mereu acolo cand am nevoie de ea.Ea este o foarte buna prietena din generala :O fata simpla,complicata,visatoare ,zambareata.Ea reusea mereu sa ma faca sa rad...In ciuda distantei comunicam foarte mult.Am invatat sa ne cunoastem una pe alta stariile numai dupa tonul vocii,dupa cuvinte si reactii.Ea ma cunoaste mai bine decat oricine .A fost alaturi de mine atunci cand sufeream din cauza despartirilor lungi,cel mai adesea insotite de lacrimi si nopti de singuratate.
  Ma intristez cand imi aduc aminte de scoala generala...Alaturi de ea am facut multe prostii de care ne bucuram la maxim...Acum imi este dor de ea ...A trecut un an de cand nu ne-am vazut.
    Cand am terminat clasa a -VIII-a si stiind ca fiecare o vom lua pe drumuri diferite credeam ca totul va fi ca pana atunci ,insa am omis un lucru: nimic nu era sa mai fie ca inainte...
  Nu regret nimic!Voi fi alaturi de ea pentru ca merita!
   Acum pretuiesc prietenia mai mult decat o faceam inainte.Este un sentiment care merita trait...Prietenii adevarati sunt rari si de cele mai multe ori ei sunt cei care ne influenteaza gresit...Prietenia nu înseamnă numai să faci ceva pentru cineva, ci şi să îţi pese de cineva, lucru de care orice om are nevoie.
   Imi este dor de tine si de prostiile pe care le faceai cand erai cu capu'n nori! Tu nu mai lasat atunci cand problemele m-au facut sa fiu greu de inteles!
  Te Iubbbeeesssc maa!!! :((((

7 comentarii:

  1. Poti sa ai foare multi prieteni,dar daca sunt cu 2 fete degeaba!
    Ma bucur pt tine,si eu as vrea sa am macar o prietena aevarata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Aiaiaaai!!:X
    Si eu ma consider o persoana norocoasa, pentru ca am vreo 3 prietene adevarate:]. Si, ca in cazul tau, cu doua pastrez legatura doar prin intermediul telefonului si al internetului. Dar asta nu ne strica prietenia:].

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc fetele:*denisaa imi pare rau pentru tine...si ai foarte mare dreptate .Degeaba ai prieteni daca sunt falsi ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Prietenii din ziua de azi suntca pepenii verzi trebuie sa incerci 20 pana dai de unul bun.
    "Prietenia este încercarea prin care se măsoară un om", a spun Oscar Wilde si cata dreptate avea. Prietenia înseamnă a fi frate şi soră, două suflete ce se ating fără să se confunde, doua degete ale aceleiaşi mâini

    RăspundețiȘtergere
  5. :)daaa...trist ceea ce spui dar totusi atat de adevarat:(prietenii trebuiesc alesi cu grija altfel riscam sa ne ardem...

    RăspundețiȘtergere
  6. sincer, eu nu am prieteni. si mi'e foarte bine. ma refer ca nu am pe cineva cui sa ma confesez, si nici nu simt nevoia. am cativa amici, cu care mai ies la o barfa, la o cafea (de preferat baieti). sunt mai linistita, desi ma simt singura de multe ori, si cand sunt trista, in loc sa ma calmeze o imbratisare, ma calmeaza altceva. dar, sincer, e mai bine.. (sa nu o iei ca ofensa pt postul tau)

    app, imi place ce am citit pana acuma.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Den':Cred ca tu esti mai norocoasa:)Adica cred ca mi-ar fi si mie mai bine asa cum esti si tu...fara prieteni pt care sa pun sufletul ,iar restul doar amici...insa incer sa ma schimb pt binele meu.Multumesc!:)

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate