duminică, 31 iulie 2011

I want you

   Candva am spus ca imaginatia imi face rau.Inchid ochii si mi te imaginez langa mine.Esti chiar tu!Asa cum esti, esti perfect!Esti la capatul tuturor viselor mele ,avand acelasi ras frumos pe care il ador.Ma apropii usor cuprinsa de teama.Imi este teama de ce mi-ai putea spune,de ce mi-ai putea face.Aparentele inseala!Nu esti atat de inofensiv pe cat pari.Asta ma face sa te doresc din ce in ce mai mult.Stiu cat de important este pentru tine sa iti arat cat de mult te vreau aproape...cuvintele sunt pur si simpul banale! Asta este sansa mea.Ar putea fi ultima in care te voi atinge din nou.Sunt o intrusa in propia ta inima.Crede-ma!Esti in fata mea!Iti simt resipratia si rasuflu usurata.Te masor din cap pana in picioare.Tremur si te doresc.Ma simt intimidata ce acei ochii care ma fac sa uit de fapt pentru ce te visez.Ma prinzi de mana si agresiv ma tragi spre tine.Ma imbratisezi foarte foarte strans si ma bucur in sfarsit ca te am!Totul din jur este pierdut in timp.Ciudat imi zambesti pervers din coltul guri.Am invatat ca orice atingere cere mult mai mult de atat!Stiu cat ti-am lipsit si cat iti doresti sa repetam ultima noapte impreuna...ultima in care te-ai bucurat ca ma simti.Si eu...mi-am dorit sa nu fi fost ultima.
  Inchid ochii,respir adanc si ne intoarcem intr-o nu stiu care seara.Incui usa camerei in care sentimentele mele au fost inchise in propia ta cutiuta a simturilor.Intinsa pe pat nu refuz nimic.Sunt doar o ,,marioneta'' adevarata care simte si vrea acelasi lucru: iubire.Ma las mangaiata de alte soapte dulci la ureche,ma iei in brate si astept sa vad ce urmeaza.Imi dau seama cate intamplari ciudate se pot intampla: atingeri ce ma duc pe culmea pasiunii,priviri devoratoare si capricii.Ma faci sa imi doresc lucruri noi...Suntem doar tu si eu,iubire ,sex si magie.
  Un aer rece ma strabate pe sira spinarii.M-am trezit la realitatea....A fost doar o alta iluzie,o realitate imaginara. 

17 comentarii:

  1. ms de comentariu :Xte adaug in blogroll si app acel film este printre putinele care m.a "miscat" :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Super frumosss...Pur si simplu cand citesc ceva scris de tn ma relaxez si ma face sa citesc tot mai mult

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai scris asa de frumos aici :-* ah...poate ca nu mereu va fi o iluzie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mama ei de realitateeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
    Blogroll scrie pe tine!

    Pupici, mersi de vizita:X

    RăspundețiȘtergere
  5. @Gabriela: Ma bucur nespus de mult sa aud asta:):X
    @[*¤* ζæฬ`яღ җ α...•.★*.): Merci!Sunt sigura ca va deveni realitate :''>
    @C.L.M: :))wow:))daca spui u:))Si eu te pwp:*Npc:*:X

    RăspundețiȘtergere
  6. Tine minte un singur lucru visurile pot devi realitate pentru ca poti visa chiar viitorul si inca un lucru care spune tot timpu o prietena citez:"Speranta moare ultima". Si eu spun: "Speranta nu moare niciodata". Ai speranta si ai incredere in tine si totul o sa fie cum vrei tu.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Trandafir Monica:Merci de vizita!:*
    @Dragos:Iti multumesc mult de tot!Ai foarte mare dreptate in ceea ce spui:)
    ,,Speranta nu moare niciodata''Te pwp:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte frumos scris, pentru un moment parcă mă aflam în visul tău. Ai un mod aparte de a scris, original, plin de emoție și sentimente transpuse prin vorbe potrivite. Bravo! Dar realitatea e crudă, tedoboară imediat. Te îmbrățișez! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Uneori ma simt si eu asa . Si eu visez chestii din astea . E destul de naspa cand iti dai seama ca a fost doar un vis .

    RăspundețiȘtergere
  10. Frumoasă postarea .
    Atâtea sentimente puse în ea , emoţii care mai de care . Dorinţe .
    Înainte , recunosc , nu.mi plăcea blogul tău.
    Citisem primele scrieri şi dădusem x .
    Dar de o vreme sunt fascinată de ele . Absolut geniale .
    Te felicit şi succes în continuare .

    P.s Cred că toţi începătorii au primele postări mai .. "defectate" :)) . E şi cazul meu :D. Nvm .Ai grijă de tine .

    RăspundețiȘtergere
  11. @Piticutza:Iti multumesc:*
    @Andreea:Pai ,sincer ,pentru mine nu este naspa.Am amintiri frumoase petrecute alaturi de el.Si visurile astea in doi chiar nu ma fac sa regret ca a fost doar un vis pentru ca acel vis candva a fost realitate si stiu cum este sa ,,fiu a lui''.Insa multumesc!
    @Monica :Multumesc!Si eu recunosc ca la inceput eram putin prea ,,incepatoare''.De altfel cum sunt toti.Sunt geniale pentru ca toate astea fac parte din mine si imi place ceea ce fac.Nu sunt scrise la intamplare ci mare parte din ele fac parte din realitate.
    Stai linistita:))Pe parcurs vei invata cum sa iti asterni gandurile aici pe blog:*Te pwp si merci!

    RăspundețiȘtergere
  12. Imaginatia se transforma intr'o iluzie , o stare de euforie care ne face atat bine cat si rau. Ceea ce ai scris tu se numeste talent, care'mi aduce o stare de bine. :*

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate